- Poruka
- 8.271
labia minora su tzv unutrashnja usta... labia majora vanjska usta..usnice 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Heh ovo je lep post... Ne umeju svi da se totalno prepuste i opuste....da vole, da mastaju...Devilishgirl:radite shta god da osecate da zelite da radite, ali radite to potpuno...
zaboravite na sve...drushtvo..inhibicije....pomerajte se u ljubavnom chinu sami, sa razumevanjem, ali unosite u to
chitavu vashu chulnost...
naravno da se ova tehnika moze izvoditi i sa partnerom...
tantrichki rad podrazumeva sexualni rad sa partnerom i rad sa samim sobom...
ono shto moze biti problem jeste razumevanje partnera..ako ga nema najbolje je sve ovo raditi sam...
samo sa dubokom ljubavlju, sa dubokom intimnoshcu moguce je biti sa partnerom, kao da njega nema...
to je ono shto oznachava rech intimnost....no, ako ste sami sa sobom...bez partnera ili usled njegovog nerazumevanja...
...zatvorite se u sobu...meditirajte o svojoj sexualnosti...dozvolite svom telu da se pokrece...da stvara zvukove...
da uziva u potpunosti...nemojte ga kontrolisati....u stvari, nemojte nishta kontrolisati...
odbacite svaku kontrolu...
od ove vezbe desice se dve stvari...sexualnost ce nestati...sex ce ostati...
kada umna pozuda nestane, kad ne mislite o tome, kada to postane jednostavno uchestvovanje - potpun chin, kretanje
chitavog tela...vasheg bica...ne samo uma ...sexualnost ce nestati..a onda mozete doci do centra...i bez sexa i sa sexom..
sex koji je u glavi jeste sexualnost...razmishljanje o njemu je sexualnost...proziveti ga..doziveti ga...osetiti ga...
jeste sasvim neshto drugo..
ako ste sposobni doziveti sex onda ga mozete i prevazici...dostici sam centar bivanja...
tehnika je veoma jednostavna...ono shto ona trazi jeste predaja...niste samo sexualni sa partnerom vec i kada ste
sami....nachin da se vasha sexualnost pretvori u sex i da ona pochne da zrachi iz vas kao zivotna energija jeste da joj
se prepustite...
jedna od modulacija ovoga jeste da u pochetku zamislite dodir partnera..osetite ga kraj sebe...
setite se nekog iskustva kada vam je bilo predivno...onda dopustite tom secanju da se rashiri po telu..da preuzme celo
telo i um...u jednom trenutku cete videti kako sex iz glave nestaje...ali ostaje primarni nagon...koji se pojachava..
uzivajte u dodiru sa sobom.....volite sebe kao shto vas voli partner...
opustite se i dopustite sebi da izlazi sve shto se pojavi...nishta ne potiskujte..vec nakon par dana sa ovim cete osetiti
promenu...
sexualna energija koja se budi u svojoj jasnoci, preciznosti, snazi...ce vas preobraziti...mnogi ce primetiti kako
se neshto promenilo...kako neshto iz vas zrachi...magnetizam ce da se pojavi...i postaje sve jachi...prepustite se tome...
izgleda da ne znaju.... 
kako ochekujesh da ti odgovorim na tako glupo pitanje..Tuzni_patak:Da pitam u vezi izraza da se nalaz kandide mora kriticki posmatrati...
Kako ocekujes da lekari reaguju na takvu stvar....ako je guzva, ako je pacijent nepoznat, i ako nema pojma .
pishe kako...funkcionishe i popravlja..mada ne preko noci..Cupavka:jedna od modulacija ovoga jeste da u pochetku zamislite dodir partnera..osetite ga kraj sebe...
setite se nekog iskustva kada vam je bilo predivno...onda dopustite tom secanju da se rashiri po telu..da preuzme celo
telo i um...u jednom trenutku cete videti kako sex iz glave nestaje...ali ostaje primarni nagon...koji se pojachava..
uzivajte u dodiru sa sobom.....volite sebe kao shto vas voli partner...
opustite se i dopustite sebi da izlazi sve shto se pojavi...nishta ne potiskujte..
Volela bih da mi objasnis kako da sprovedem ovo sto je opisano gore, kad sam sa partnerom, posto imam skoro idealan brak za takve poduhvate. Nije mi jasno da li taj efekat secanja funkcionise i kad sam sa njim kao i kad sam sama?
Sa obzirom da sa godinama provedenim u vezi seks gubi na pocetnom uzbudjenju, zanima me da li opisana tehnika moze tu nesto da popravi?
suvishe komplikovana stvar za mene..Petar_Pan:Devils, aj objasni ljudima kako se stvalja kondom... a bogami i gdeizgleda da ne znaju....
![]()

..ili neko je rodjen s normalnim genetskim mehanizmom za ljubav, ali moze postati nesposoban(za ljubaf) ako mu jak stres poremeti telesnu fiziologiju ..ne da mu se ne dize nego u mozdanim centrima..
, a moment on the lips, a lifetime on the hips Ne spavaj mala moja muzika dok svira...Devilishgirl:suvishe komplikovana stvar za mene..
vec uzmi kutiju kondoma u ruke i procitaj tamo sta pise kako se upotrebljava... Kao koristi svoj mozak...
pa prenesi to znanje drugima... :razz: 

) isto kao da ste se sat i po preznojavali na sobnom biciklu..
posle velikog sexualnog uzbudjenja spavali ste dubljjee i bolje i na terenu prikazali topformu i brze reflekse..Aham, oces da pipnes?Devilishgirl:kakish
wow al' si mishicav![]()

jutarnja strast obezbedjuje celodnevni sjaj..