Sexualne zanimljivosti iz sveta

Rafaela Fiko, bivša stanarka italijanskog rijaliti šou programa „Veliki Brat“, rešila je da joj se učešće u ovom šouu i stečena popularnost isplate bar na neki način, te je šokirala javnost tako što je stavila svoju nevinost na prodaju, a cena je prava sitnica - milion evra.

Forumasi ima li zainteresovanih? :)

ako je neki forumaš spreman i u mogućnosti da plati milionče za nevinost, dobija Shishmisha-odmah, a od mene 100% garanciju
mogućnost dogovora - otvorena
- ne mora milionče, može ta cena dosta da se spusti
- ja sam praktično nevina, shishmish daje garanciju...
....ma ljudi smo, dogovorićemo se:cmok:
 
A jel? :mrgreen:

rafaelaveg7.jpg

By jacob83 at 2008-09-18

:rotf::rotf:...vidi joj patofne....:eek:.....:rotf::rotf:...de ih nadje
 
Istraživanje: Zaljubljene žene imaju zdravije srce
Autor: FoNet | Foto:Northfoto | 19.09.2008. - 14:25


Posle deset godina istraživanja na 600 žena, švedski lekari su ustanovili da srećno zaljubljene devojke ili srećno udate žene imaju zdravije srce od usamljenih ili nesrećnih dama.

Na jednom nedavno održanom naučnom skupu posvećenom psihosomatskim zdravstvenim problemima iznet je podatak da srećno udate pa time i zadovoljne žene ali i zaljubljene devojke imaju zdravija srca od svojih nesrećnih, usamljenih ili u ljubav razočaranih vršnjakinja.
Grupa švedskih naučnika, koje je predvodila neuropsihijatar profesor dr. Kristina Ort-Gomer, punih deset godina pratila je život 600 žena starih između 30 i 65 godina i na skupu je podnela rezultate svojih istraživanja.
Oni su ustanovili da srećni i odnosi uzajamne podrške dve osobe suprotnohg pola pozitivno utičuj na celokupno zdravstveno stanje osoba, posebno na srce i krvne sudove.
"Žene koje u bračnoj ili ljubavnoj vezi doživljavaju stresove pokazuju znake sužavanja krvnih sudova i srčane aritmije. Međutim, među srećno udatim pa time i zadovoljnim ženama i devojkama koje imaju stabilnu i iskrenu ljubavnu vezu gotovo da se retko nalaze znaci arterioskleroze i poremećaja u radu srca", saopštila je dr. Ort-Gomer.
Srce usamljene i nezadovoljne žene ima manji kapacitet, ubrzani i aritmičan puls što kazuje da će se teže uhvatiti u koštac sa psihičkim problemima.
Društveno izolovana žena takođe je izložena većem riziku da oboli od dijabetesa i preterane debljine - zaključuje se u izveštaju.

Ljubav traje duuuuugo...
 

Back
Top