Sexualna revolucija

Mislim na medijsku seksualnu revoluciju....

na sve strane žene i muškarci u provokativnim položajima...
svuda nam se servira erotizovani i savršeni sexy izgled...koji bi kao trebalo i da pratimo ako hoćemo da budemo ''u trendu'' ...
i onda svuda vidimo žene i ponegde i muškarce koji svojom odećom maksimalno ističu svoje ''atribute'' i ''daju ih na izvolte''...
eksplicitne scene svuda...
sve dok jednostavno ne shvatiš da si oguglao(la) na sve to , da se više ne ložiš na nago i savršeno telo...da ti je svejedno sto gledaš u savršenog tipa ili ribu...i nekako ohladniš....traziš nešto što bi te vizuelno uzbudilo , naložilo ali toga nema...

korak napred ili veliki nazad?

Dobra tema...mada nisam u raspolozenju da pricam bas opsirno... vecina se sada vise ne moze zadovoljiti normalnim zdravim odnosom,ako nije zacinjen perverzijom, sve je izvjestaceno, ljudi nisu originalni samo kopiraju...moral,ljubav itd su baceni po strani...uglavnom veliki korak nazad

msim ljudi misle da vole i zadovoljavanje strasti i perverzija nazivaju ljubavlju...ali kao sto kazu za politicare ''laz je grubo ime sebi skov'o si termine, kao predizborni govor, marketing naprimer'', tako i danasnji ljudi kurrvanje nazivaju vezama

istimna ima milion aspekata ove teme
u principu ljudi su koformisti
kad vide da jedna stavr pali onda će oni bez obzira na smislenost ili muku uraditi to da bi postigli cilj
konkretno, žene će podleći trendu vitkosti, utegnutosti, isturenih grudi, jebbozovne garederobe isl
ako znaju da će im to doneti nešto - prođu kod tipova, prođu na poslu, neku vrstu sampouzdanja
a to - to i donosi, mislim tako funkcioniše društvo
i više niej bitan ni ličan aspekt ni zašto ni kako prosto upakuju se i igraju svoju ulogu
to nije strašno dok ima dela njihove želje, osobenosti i unutrašnjosti, čega uglavnom nema

svuda nam se servira erotizovani i savršeni sexy izgled...koji bi kao trebalo i da pratimo ako hoćemo da budemo ''u trendu'' ...
i onda svuda vidimo žene i ponegde i muškarce koji svojom odećom maksimalno ističu svoje ''atribute'' i ''daju ih na izvolte''...
sve dok jednostavno ne shvatiš da si oguglao(la) na sve to , da se više ne ložiš na nago i savršeno telo...da ti je svejedno sto gledaš u savršenog tipa ili ribu...i nekako ohladniš....traziš nešto što bi te vizuelno uzbudilo , naložilo ali toga nema...

ma bre oguglamo, naravno da oguglamo.
vidim neke snimke sa youtube iz osamdesetih, muzicke nastupe iz tog doba:). sve obuceno, pristojno, kulturno, prosto prijatno:). nema tog silovanja kojima smo sada izlozeni.
ma otkud znam...
prostotu ne volim nigde pa ni na tv-u, mislim, te vulgarnosti, golotinje i sl. prostota najprostija.

meni bogami jos nije svejedno da li gledam savrsenog tipa ili ribu. msm u mom slucaju fokus ipak na ribama

Pa sta mogu, ugojio sam se, tesno mi perje, sve kipi na meni, a ko ce novo tek tako pazariti. :rumenka:

:zcepanje:

ma bre oguglamo, naravno da oguglamo.
vidim neke snimke sa youtube iz osamdesetih, muzicke nastupe iz tog doba:). sve obuceno, pristojno, kulturno, prosto prijatno:). nema tog silovanja kojima smo sada izlozeni.
ma otkud znam...
prostotu ne volim nigde pa ni na tv-u, mislim, te vulgarnosti, golotinje i sl. prostota najprostija.

jao pa one frizure i odeca sa naramenicama i kao bili su tad opaki a sad su smesni, mada koji je baja tad i sad je

dobro i hocete li i vi podleci toj dekadenciji, boricete se i kako ili sta se mora nije tesko
onda su ovo zadnji divlji dani :I
pa one uredne baklave jao... a preslatke su jer moraju da ih usecere da stoje pravo. ali ni one stare nisam kupovala

Back