Sexualna nauka

BlackLeather

Iskusan
Banovan
Poruka
6.173
kada su u vašu memoriju stizala sexualna saznanja?
koja su vaša najranija sećanja na čuvenu priču kako nastaju bebe?
Kad ste otkrili masturbaciju, a kad ste saznali šta je pušenje?
kada ste saznali da dupe ne služi samo za kenjanje?

Inspiracija:

(ne pričam o slučaju već o komentarima, da li su zaista deca naprano poludela
a pre 30 godina bili naivni i igrali se u baltu sa 13?)

kako-ziveti-sa-velikim-penisom.jpg

sto se tice teme, naso sam neku knjigu sek na sto nacina ili nema pojma kako se zvalo

prva knjiga koja je za mene genijalna bila zena pisala i objasnjavala neke stvari o seksu bez predrasuda bez da vrsi neki pritisak i kritiku nad muskarcem je bila yoli of sex ili tako to

secam se nekog nejnog komentara"zene nema nesposobnog muskarca, preuzmiite stvar u svoje ruke" :lol:

Nisu mi nikada pričali da me je donela roda, da sam se rodila iz glavice kupusa ili ono tipa ,,Majka Jovu u ruzi rodila, ruzica ga na list docekala..." Oduvek su me učili da sam nastala od majke i oca, a kako sam odrastala- objašnjenje je bivalo adekvatno za uzrast u kojem sam bila.
Nisam odrasla u atmosferi sexualnog kulta, ali ni u atmosferi da je sex tabu,nešto prljavo, sramotno i sl.
Uglavnom,mama je imala sluha u smislu da me nije gnjavila do neprijatnosti sa razgovorima o sexu, ali razgovori nisu ni izostali. Ono što cenim bile su knjige za pubertetlije koje su mi otkrivale taj svet, kao i časopisi za tinejdžerke tipa: ,, Prvi put sam spavala sa dečkom..." :p

Back