xpertbet
Iskusan
- Poruka
- 5.699
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
samozvanci i potvrdjeniajde sad ovako
![]()
Lepo sad vi meni da objasnite kad kazete za neku da je asexualnakako vi to strucno procenjujete?
![]()
I sta joj radite da postane sexualna?
![]()
aseksualan je onaj muskarac kogu ne mogu ni da zamislim u nekoj seksualnoj situaciji, a kamoli da pozelim
pretpostavljam da i muskarci na slican nacin definisu "aseksualnu zenu"
ma jok
moze da bude bomba a da je opet aseksualna
neke su jednostavno isuvise feministkinje pa u tom procesu emancipacije i povratka sopstvenih prava evoluiraju i muskarce i sex bez obzira sto dobro izgledaju takvima orah iz ruke ne bi uzeo a ne da je nesto tu zamisljam..
ili na neki nacin frigidne nezainteresovane ili imaju migrene cesce nego zenski potparoli komunisticke partije sedamdesetih
ja sam se odavno izjasnila kao totoalno asekusalna osoba koja TTO ne radi jer ne ume..sto su sexperti u nekoliko navrata i potvrdiliVish koto .. Ti si supermoderator
![]()
ja sam se odavno izjasnila kao totoalno asekusalna osoba koja TTO ne radi jer ne ume..sto su sexperti u nekoliko navrata i potvrdili
sve moje price o sexu zapravo su prisecanja iz mladosti![]()
e onda znas kako je to..mir bozji , hristos se rodi. nema uspona i padova, nema nesporazuma, samo rucni rad, pticiice pevaju, muskatle cvetaju, i sve takoNista mi ne pricaj.. I ja sam asexualna
![]()
![]()
Ja je izvedem na skupu večeru i bacim ključeve na stosamozvanci i potvrdjeniajde sad ovako
![]()
Lepo sad vi meni da objasnite kad kazete za neku da je asexualnakako vi to strucno procenjujete?
![]()
I sta joj radite da postane sexualna?
![]()