SEX

• Začetnik teme Začetnik teme N@T@
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ZILOT IZ CACKA:
pa bl je hteo nesto reci ,evo ja cu ga dopuniti.Usred nemorala ,razvrata i kvarenja ljuskih prirodnih nagona i potreba,Bog je popustio polne bolesti da gresnike zauzda ili kazni....A najlepsi je sex sa svojom zenom,snagom i motorom kuce koju zajedno gradimo i podizemo.Ja sam za sex samo sa osobom za celi zivot.Kao orao......
Zena kao motor kuce :lol:
brrrm brrrm brrrrrrrrrrrrrmmmmmmm

ZILOT IZ CACKA:
pa bl je hteo nesto reci ,evo ja cu ga dopuniti.Usred nemorala ,razvrata i kvarenja ljuskih prirodnih nagona i potreba,Bog je popustio polne bolesti da gresnike zauzda ili kazni....A najlepsi je sex sa svojom zenom,snagom i motorom kuce koju zajedno gradimo i podizemo.Ja sam za sex samo sa osobom za celi zivot.Kao orao......
7.gif

ТАЧНО

ZILOT IZ CACKA:
7.gif

Moram malo da vam pomutim iluziju o tome da je bog nacinio polne bolesti da bi nas pokajao,for example sezdesetih i sedamdesetih gotovo i da ih nije bilo....sida,ni traga!
Naucnici i experti koji proucavaju ovog zgodnog virusa lozinkomenjaca,su dosli do zakljucka da je najverovatnije vestacki stvoren ne u krilu boga vec u laboratoriji kao bio-oruzje....

ХА ХА ХА Баш смешно, 70 није било полних болести, дај човече сида први случај ЗВАНИЧНО када се појавио, а остале полне болести постоје 1000 година, ал га лупи.

joGooOOD:
Moram malo da vam pomutim iluziju o tome da je bog nacinio polne bolesti da bi nas pokajao,for example sezdesetih i sedamdesetih gotovo i da ih nije bilo....sida,ni traga!
Naucnici i experti koji proucavaju ovog zgodnog virusa lozinkomenjaca,su dosli do zakljucka da je najverovatnije vestacki stvoren ne u krilu boga vec u laboratoriji kao bio-oruzje....

Ovde moram da te ispravim drugarice sektasice.
Sida i ostale polne bolesti su postojale ali su 60-ih i 70-ih sa pojavom hippie pokreta dozivele pravu ekspanziju.

Бл:
ХА ХА ХА Баш смешно, 70 није било полних болести, дај човече сида први случај ЗВАНИЧНО када се појавио, а остале полне болести постоје 1000 година, ал га лупи.

sto je najironicnije,ne znanje te ubija...nisam napomenula da polnjaka nije bilo 60-70 nego uopsteno sida(s tim sto sam pobrkala period ocigledno,40-50),mucni tu molitvama ispunjenu glavu,dozvoli svim celijama pogon,jel si u bilo kojoj knjizi,romanu,istorijskom spisu imao podatak da je sida pstajala u 15. veku....16.?17.?18?19?20...da,2. polovina,zakljucak :roll:

I ja mislim da oba pola manje vise jednako razmisljaju o sexu, ali je to vise "muska" tema, tako je prihvaceno. Npr. ako se sedi u drustvu, i prodje zgodna riba, "normalno" je da je tip prokomentarise, sa sve "al bih joj/je...". Sad, da ja tako kad prodje dobar tip pored kafica u kom sedim sa ekipom kazem nesto slicno... U al bih ga... Ha ha ha... mogu da zamislim reakcije...

Модерни свет, је скроз срозао слику жене у слику блуднице.Тако да је и сам мушкарц постао блудник. Зашто?????
Па зато што човек уништава у себи икону Бога.

Nag sam kad se skinem:
Muskarci ne misle vise na seks od devojaka, vec se muskarci ku.rce. Isto je i sa ljubavlju, ali obrnuto. Samo ce devojke pre priznati da su se zaljubile, nego dozivele one-night avanturu, za razliku od muskaraca!

mrzi me da pishem tako da se slazem sa gore navedenim

Svi misle podjednako na sex samo shto se v i(tj. mushki svet)HVALE time ,a mi prichamo mnogo veche perverzije( ali u veoommaa uskim krugovima sestrama po sholjici!!!)I know!

Ja mislim da da tu nema neke velike razlike u misljenjima medju polovima, uz ljubav obicno ide i sex, i to dobar, pa ne znam sto bi neko mislio samo na sex kao takav, pogotovo ako pominjemo tu cescu potrebu muskaraca za sexom, u vezi je sigurno izvesniji nego ako juris neke ljude samo zbog toga...

Aj,bre,dosta vise sa tom idolatrijom sexa i erotike,u kakve su se nakaze ljudi pretvorili zbog svoje opterecenosti time i pri tom u tome jos i uzivaju sto je jasan znak pomracenosti.

Back