a ti begas sa kauca? :?
pero opet izigravas macana.a mi tebe bas volemoooooooo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam, ja imam predrasude da je voce po defoltu dobro...dok se ne dokaze suprotno.Neva:Perice, ti bas volis voce? A sta ako se ispostavi da je trulo? Sta ces onda , a , a ?Nemoj samo da predjes na neko vece, recimo, jabuke ili slicno, jer kad te udari po glavi, neeece ti biti dobro
!
Pa imas ti tvoju macu, vidis kako divno bljuje otrov na sve strane.hanibal77:a ti begas sa kauca? :?
Pera_Zdera:Zamolio bih najljubaznije sve lezbejke sa foruma da ne OPTERECUJU moje teme, a pogotovo da ne vode svoje luicne i privatne chatove koji su takodje OPTERECUJUCI i dosadni. Moj kauc nije za vas.
Pera_Zdera:E da skroz kontam sta si hteo da kazes. Pazi primer:Tuzni_patak:A to se vrlo lako rešava , ako si zaljubljen u devojku....A ostalo nije seks, već što random kaže biovlast i bionapušavanje....
Žene su malo nagluve, i istovremeno čuju opseg koji i psi ne čuju, i naravno mogu da rade više poslova istovremeno.
E to muškarac ne može, ali ili će da nauči, ili će da uslovljava....
Poznajem druga , doduše razveden, koji nikada nije dozvolio da mu devojka krene sa tim pričama....
Ako krene, kreće i on....on napolje, a ona kud hoće...
Imam jednog kolegu na poslu sto uopste ne zuri kuci. Ma radio bi i 15 sati prekovremeno i nedeljom cak da moze(cesto nam uvali da radimo subotom) samo da ne ide kuci kod zene. Inace na dan popije jedno 10 LITARA piva i 4-5 vinacica (duplih)...i zanimljivo nikad nije ono bas pijan. Naravno da su im i deca problematicna (jedinicari u skoli). A posle posla nikad pravo kuci nego uvek prvo u kafanu. E vidis on je dozvolio da mu zena sere.
Mozda je i Hanibalavkin muz na istom putu.
Vincica = vinjacica (pojedeno slovo)tija:Pera_Zdera:E da skroz kontam sta si hteo da kazes. Pazi primer:Tuzni_patak:A to se vrlo lako rešava , ako si zaljubljen u devojku....A ostalo nije seks, već što random kaže biovlast i bionapušavanje....
Žene su malo nagluve, i istovremeno čuju opseg koji i psi ne čuju, i naravno mogu da rade više poslova istovremeno.
E to muškarac ne može, ali ili će da nauči, ili će da uslovljava....
Poznajem druga , doduše razveden, koji nikada nije dozvolio da mu devojka krene sa tim pričama....
Ako krene, kreće i on....on napolje, a ona kud hoće...
Imam jednog kolegu na poslu sto uopste ne zuri kuci. Ma radio bi i 15 sati prekovremeno i nedeljom cak da moze(cesto nam uvali da radimo subotom) samo da ne ide kuci kod zene. Inace na dan popije jedno 10 LITARA piva i 4-5 vinacica (duplih)...i zanimljivo nikad nije ono bas pijan. Naravno da su im i deca problematicna (jedinicari u skoli). A posle posla nikad pravo kuci nego uvek prvo u kafanu. E vidis on je dozvolio da mu zena sere.
Mozda je i Hanibalavkin muz na istom putu.
E jes bas! I zato sto mu zena sere on je uplovio u bedu i sirotinju, ako mu je grozno kuci sto ne pokupi decu pa ide u neki park , setnju, pa moze i za vikend da ih povede na Zlatibor. Smeta mu sto mu zena sere a ne smeta mu sto mu deca odose u qurac. I da sve je zena kriva, ubila mu volju za zivotom, dribla ga ko konja.... a kakav li joj stigne kuci posle nekoliko flasa piva i vinca, pa jos iz kafane????
Mogao se i razvesti, jel tako?
Aj kapiram nije uvek svako u situaciji i mogucnosti, ali umesto sto posvecuje svoje vreme samosazaljevanju i pijancenju, mogao bi da to vreme posveti svojoj deci, a jbg, zena ako je skot, skot je i gotovo, ali sto je pravio decu sa skotom i sad ih prepusta ulici i koje kakvim klosarima da ih vaspitavaju.... i na kraju Smrc, jadan on, eto ima zenu skota, a i deca mu problematicna, on pije 10l piva dnevno i par vinacica, nece da ide kuc totalni mu bedak.... FUJ! Ebote, ustani i bori se za svoj zivot, najvece zlo koje coveka moze snaci je da dovede u sebe u situaciju da ljudi kazu "JADAN ON..."
Hm, mozda i ovo nema veze sa temom, verovatno i nema, a obzirom da ja cak i nisam u onovu ukapirala o cemu se radi u ovoj temi... samo me je malo zasmetao ovaj post, pa reko i ja nesto da kazem... 8)
I inteligentno.jelena_24:Pera_Zdera:Zamolio bih najljubaznije sve lezbejke sa foruma da ne OPTERECUJU moje teme, a pogotovo da ne vode svoje luicne i privatne chatove koji su takodje OPTERECUJUCI i dosadni. Moj kauc nije za vas.
Чудно неко мушко.
Pera_Zdera:I inteligentno.![]()
Pera_Zdera:Da li ste nekad stavili na vagu ova dva?
Kad se sagledaju sve posledice, predigre, nadmudrivanja, nadhebavanja, neminovna vredjanja i svadjanja, potencijalna prepricavanja dogadjaja, gubljenje drugih potencijalnih, slusanja tudjih lazi, nerviranja, smaranja o buducnosti, slusanja bolesnih prica i pogresnih razmisljanja...idr sa jedne strane
i zadovoljstva, uzivanja, osecanja i topline, idr sa druge strane
gde prevagne?
zainteresovana:Da, da, meko drvo koje spolja ostane tvrdo, a iznutra začas istruli, pa bude onako toplo, vlažno, pa crvići koji gamižu...gilicaju... dodatno draškoljenje... ko oni spec. kondomi sa kvržicama!AntunTun:Julian_Duranona:Breza... zbog mlecnobele glatke kore.
... Ili vrba... lepo je milovati njene nezne grane.
Da, pocinjem da razmisljam o tome...
bravo care....zamisli bukvu....uh onako krupnu i glatq....il ko voli malko mekanije....pa ostavi da stablo odlezhi jedno godinu dana....pa onda onako meko i vlazhno....uh....super fora....svakog dana sve vishe ljudi okretje se ovom alternativnom nachinu zadovoljavanja
Blago muškima...
![]()
Hm, doduše, ni žene nisu zakinute, što se tišljeraja tiče - Pinokio... 8)