Sex za novac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Jeste li ikad imale ponudu da spavate sa nekim za novac?
Jeste li prihvatile, odbile, kako ste reagovale?
I da li bi uradile to kada bi se ukazala prilika? Za koju cifru?
Sad vidim odgovore i smešno mi.. a gde su onda one žene koje to rade, pošto neki učeni ljudi kažu da je svaka druga u jednom trenutku uzela... znači, kontam da vi niste, naravno, ali čemu ismejavanje teme?!
Menjamo temu opet...:lol:
I jeste li ikad spavale sa nekim zarad posla ili neke druge koristi, a da nije ljubaf ili sam sex u pitanju... poboljšanja položaja u firmi itd.

Poslednja izmena:
:lol:

zrtvovaces se za male pare bre :lol:
U tvoje dupence sam bio zaljubljen, dok se neki nisu još, figurativno rečeno, ni rodili na Krsti! Evo, pazi sad:
ja bas i ne licim preterano na kurvu:mrgreen:
niko ni dinar da ponudi
Smoki, tebe ću da kresnem, da kresnem (još uvrk razmišljam, računam, sabiram, množim I delim) za samo 800 evra po snošaju. Znam da ćeš pristati na ovu cenu, trebalo je da tražim vise, m? :lol:

Sad vidim odgovore i smešno mi.. a gde su onda one žene koje to rade, pošto neki učeni ljudi kažu da je svaka druga u jednom trenutku uzela... znači, kontam da vi niste, naravno, ali čemu ismejavanje teme?!

Boze, sta ti to pitas???

Pa ovde su sve samo postene zene, tako nesto im nikada nije ni palo na pamet!

Svasta! :evil:

jeli koja je to diskriminacija da je zigolo skuplji od kurrve :ljutka:
zbog preopterecenja trzista kurrvama?
ebo te samo sam jednom videla u onom picinom parku de studiraju ekonomiju (vrlo prigodno :zcepanje:) imala je zlatnu suknju, sljokice, stule i sise na izvolte sa majicom na bretele, cigancica, i to milfaca
de ih bre vidjate :confused:

nisam.

zaista ne znam kako bih reagovala,ali sigurno ne fino ukoliko bih shvatila ponudu ozbiljno :lol:

p.s. nije nista dvosmisleno zaista bih bila ono sto muski zovu hladokrvnom kuckom( u sebi,nisu smeli izgovoriti ).

Ispamovaste mi i ovu temu smradovi....
Vidi, ovako stoje stvari, Mirišljava: sve naše devojke su nekad bile pune osećajnosti, I čak su, u jednom trenutku duševne patnje htele da ti pišu, da bi od tebe dobile savet, ali... Postale su ogorčene, pod udarcima života, jer su, naizmenično radile sledeće: LBarbara je davala časove klavira, ZD je predsedavala ručkovima, Baba je sarađivala u modnim časopisima, Borčica je izdavala sobe podstanarkama, Artista prodavala čipke u svetu lakih žena, gde su joj njene veze dopustile da obaveže mnoge osobe, među njima I Taba, koji joj zauzvrat dade ministastarsku... pardon, moderatorsku fotelju. Što se autentičnog smrada tiče, kao babasera radila je jedna, ne znam kako joj beše nadimak, ali se sigurno većina ovde seća njene iznošene radne uniforme, u pedesetak nijansi sive.

Poslednja izmena:
Menjamo temu opet...:lol:
I jeste li ikad spavale sa nekim zarad posla ili neke druge koristi, a da nije ljubaf ili sam sex u pitanju... poboljšanja položaja u firmi itd.
cekaj ozbiljna si?ocekujes zaista iskrene odgovore? :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back