Sex (With my ex)

Koliko "ocajna" treba da bude osoba i pod kojim uslovima se postaje "ocajan" u dovoljnoj meri, da se posegne za exer(k)om?

Ne znam. Rekoh, nikad nisam bila.
I naglasih da je to moj stav. Ko moze, i koga taj odnos usreci, super.
Ja cu radije posegnuti za masturbacijom kad sam solo, nego da se cimam oko natezanaja sa bivsim.
Jer zasto inace ljudi posezu za vracanjem na staro?
...zato sto- seksa nema, kriza, a eto, sigurica, pa ajde...liniaj manjeg otpora.
Ok, nekom je to mozda izlaz iz krize, instant sreca. Meni je to samo jos dublje ukopavanje.

Koliko "ocajna" treba da bude osoba i pod kojim uslovima se postaje "ocajan" u dovoljnoj meri, da se posegne za exer(k)om?

Ne znam. Rekoh, nikad nisam bila.
I naglasih da je to moj stav. Ko moze, i koga taj odnos usreci, super.
Ja cu radije posegnuti za masturbacijom kad sam solo, nego da se cimam oko natezanaja sa bivsim.
Jer zasto inace ljudi posezu za vracanjem na staro?
...zato sto- seksa nema, kriza, a eto, sigurica, pa ajde...liniaj manjeg otpora.
Ok, nekom je to mozda izlaz iz krize, instant sreca. Meni je to samo jos dublje ukopavanje.

kakva veza i odnos u vezi tako se i misli pole toga o partneru i seksu
mogu samo lepo da pricam i o vezama i o seksu ako se desilo posle veze

kakva veza i odnos u vezi tako se i misli pole toga o partneru i seksu
mogu samo lepo da pricam i o vezama i o seksu ako se desilo posle veze

Meni su sva seksualna iskustva, tj. partneri ostala u lepom secanju.Pocev od famoznog prvog.
Ali kad se veza zavrsi, zavrsila se. Radije cu se fizicki izmoriti nekim vezbanjem, nego seksom sa bivsim. Jednako aktiviram hormone srece za telo, a posebno za misli.... :)

Kao sto rekoh-zasto se poseze za seksom sa bivsim?

Meni su sva seksualna iskustva, tj. partneri ostala u lepom secanju.Pocev od famoznog prvog.
Ali kad se veza zavrsi, zavrsila se. Radije cu se fizicki izmoriti nekim vezbanjem, nego seksom sa bivsim. Jednako aktiviram hormone srece za telo, a posebno za misli.... :)

Kao sto rekoh-zasto se poseze za seksom sa bivsim?

ima par odgovora na to, znas na cemu si, znas partnera, znas sta voli, zna on sta ti volis, treba ti seks, uzivas u njem, u dodorima, neznosti, toploti tela...sve ostalo je masurbacija.

daj nam recept kako aktiviras to?

ima par odgovora na to, znas na cemu si, znas partnera, znas sta voli, zna on sta ti volis, treba ti seks, uzivas u njem, u dodorima, neznosti, toploti tela...sve ostalo je masurbacija.

daj nam recept kako aktiviras to?
Odradis trening (po zelji)-aktiviras sve misice, uzivas u tome, zagrejes telo, znojis se, ooo-da i to... sve ostalo je masurbacija. :lol:
Napisah vec-meni je seks sa bivsim u rangu masturbacije. Bezvezno trosenje energije na potrosen odnos, umesto da se to usmeri na nekog novog.
I u neku ruku ofucano. Kao ispomazemo se. Zaboravimo sta je bilo (zasto je puklo), i zavaravamo se da nam je lepo, a ustvari-kriza nas je sastavila, njojzi hvala...orgazmu se u zube ne gleda. :lol:
Ja volim sve u paketu. Citaj-seks su vezi.
Ko sta voli nek` izvoli. Koga seks sa bivsim ispunjava, super. Samo bez masnica i kicenja. Da je valjalo, trajalo bi...nije dzaba-bivsi.

imala sam sa jednim momkom.to je preraslo u tajnu vezu.posle nekog vremena je pocelo da me gusi jer sam htela vise i ja sam krenula da ga izbegavam.precutno smo prekinuli.ne pada mi tako sto opet na pamet.gubljenje vremena i energije.mladost ludost.

Odradis trening (po zelji)-aktiviras sve misice, uzivas u tome, zagrejes telo, znojis se, ooo-da i to... sve ostalo je masurbacija. :lol:
Napisah vec-meni je seks sa bivsim u rangu masturbacije. Bezvezno trosenje energije na potrosen odnos, umesto da se to usmeri na nekog novog.
I u neku ruku ofucano. Kao ispomazemo se. Zaboravimo sta je bilo (zasto je puklo), i zavaravamo se da nam je lepo, a ustvari-kriza nas je sastavila, njojzi hvala...orgazmu se u zube ne gleda. :lol:
Ja volim sve u paketu. Citaj-seks su vezi.
Ko sta voli nek` izvoli. Koga seks sa bivsim ispunjava, super. Samo bez masnica i kicenja. Da je valjalo, trajalo bi...nije dzaba-bivsi.

Ma da i ja sam znao da odem u sauni i oznojim se ko covek a nije ni masurbacija ni seks i ne zadovoljava me a masa golih tela oko mene, al sve je to bledo fali taj kontakt to toplo telo...
mozda se samo ljudi razlikuju u shvatanju i dozivljaju tog orgazma, dal je ta masturbacija i kome zadovoljavajuca ili je lepsi i bolji seks cele noci...a ko ranguje to sam je kriv i cesto se vidi kakva je i veza bila..
veze dok traju najbolji su kad puca nista ne valjaju obmana, nije valjala ni dok je trajala al to uvideti i sebi priznati je malo duzi proces :)
svi i volimo kompletan paket so ne znaci da polu paket nije dobar ;)

Back