Sex u trudnoci

ozbiljno-ja sam se stavrno iznenadila kad sam videla koliko ima predrasuda i nepotrebne predostroznosti:confused:

A ja kapiram ako je neka imala neki problem oko zatrudnjivanja ili su je u bilo kom smisli lekari istripovali (a nisu zabranili sex) da će se ona isparanoisati najstrašnije... nisam verovala koliko su žene psihički osetljive na taj deo tela, sve dok nisam imala neku intervenciju i posle toga jedno 2 meseca nisam mogla da se sastavim, i ako je sve bilo u redu....

A ja kapiram ako je neka imala neki problem oko zatrudnjivanja ili su je u bilo kom smisli lekari istripovali (a nisu zabranili sex) da će se ona isparanoisati najstrašnije... nisam verovala koliko su žene psihički osetljive na taj deo tela, sve dok nisam imala neku intervenciju i posle toga jedno 2 meseca nisam mogla da se sastavim, i ako je sve bilo u redu....

Da, moja rodjaka je imala 2 spontana pre nego sto joj je uspelo i ni na pamet joj nije palo...a ni njenom muzu, da pokusavaju ista, iz straha da ce se opet nesto desiti.

S druge strane, ako je sve u redu, ne vidim razlog zasto izbegavati.

e,deco moja,bilo je to ovako...:deda:
ja 92 kile,metar osamdest,naduveni glanci,al vrlo pohotna,a moj osuseni muz sedamdesetak kila i vrlo zgrozen samnom,lagio je da je bolje da to radimo sto redje zbog bebe.ma kako ne:evil::roll:
al ne pitaj kako seks ide posle trudnoce..
on se setio da bi mogli,a ja ni pod razno:dash:

hehe
to i mene brine :)
jednog dana, naravno, ako bude bilo nesto od toga :)
msm, imala bih osecaj da sam ko king kong i da cu ga smrviti
a ja ne mogu da se sexam ako sama sebi nisam sexi :)
tako da verujem da ce morati da se bavi desankom dok stomak ne ode :D
al to ja sad onako sve hipoteticki naravno, kad bude jednog dana beba i stomaka, mozda se i predomislim, ipak je to 9 meseci, dug period :)

Za vas majke, pitanje..
Kako je izgledao vas seksualni zivot u trudnoci?
Da li vam je zelja bila smanjena ili pojacana?
Jeste li partner ili vi imali neki (neracionalni?) strah da cete da povredite bebu?
Da li ste mogle da se opustite i ponasate (divlje :mrgreen:) kao i inace, ili je tada ipak neznija varijanta pogodnija?

ja bi se ipak verovatno raspitala kod doce
(kad kazem raspitala, to znaci da bih ga udavila pitanjima)
jer ne znam,
zbog spontanog ovog, plasila bih se, priznajem
jer znam da orgazmi dovode do blagih kontrakcija materice
a mislim da imam traume od svega toga vec sada
mozda posle 4. ili 5. meseca kad opasnost bude manja
ali i to samo ako doktor kaze da
:D
i pod njegovim nadzorom :D (salim se za ovo:) )

ako je trudnoca normalna i ginekolog nema protiv moze se praktikovati sasvim normalan sex.....ja sam ga imala sve dok nisam usla u 9 mesec, naravno, kako je stomak rastao neke poze bas i nisu bile udobne....ali sex mi je bas prijao,imala sam utisak da i beba uziva u orgazmu, nisam se stidela svog tela, osecala sam se srecno i zenstveno....u 9 mesecu nisam mogla vise da imam sex jer mi je beba jako pritiskala grlic i imala sam osecaj kao da ce da ispadne :))))....a i totalno mi se ugasila sexualna zelja, nisam mogla normalno da spavam, da sedim, da hodam....najgore je bilo kad smo imali prvi sex posle trudnoce.....uzasno je bio bolan i neprijatan ali sam stisnula zube i odradila :)))))

Back