pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 162.065
nije moco,leba mi,mislila sam 92 kile zajedno sa krevetom...i ormanom
a jel moze makar ona pitica,ne mora kafica?
zavisi kolki je krevet
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije moco,leba mi,mislila sam 92 kile zajedno sa krevetom...i ormanom
a jel moze makar ona pitica,ne mora kafica?
Nisam odmah videla tvoj post... izvini, ali odgovor je veoma kompleksan pa trazi puno vremena.
Ako si jos zainteresovan za moj odgovor, pokusacu da odgovorim, samo kasnije, treba neki gosti da mi dodju, pravo da ti kazem... Pisem cim pre!
Pa sad čitam ove postove i prosto jedva čekam![]()
Sta se sad podrazumeva pod "povremenim"? Koliko to puta dodje sedmicno?
ozbiljno-ja sam se stavrno iznenadila kad sam videla koliko ima predrasuda i nepotrebne predostroznosti![]()
A ja kapiram ako je neka imala neki problem oko zatrudnjivanja ili su je u bilo kom smisli lekari istripovali (a nisu zabranili sex) da će se ona isparanoisati najstrašnije... nisam verovala koliko su žene psihički osetljive na taj deo tela, sve dok nisam imala neku intervenciju i posle toga jedno 2 meseca nisam mogla da se sastavim, i ako je sve bilo u redu....
Povremeno je podrazumevalo kad god navatam i ubedim muza.![]()
Povremeno je podrazumevalo kad god navatam i ubedim muza.![]()
A šta mislite o vođenju ljubavi? Nije samo kreesanje sex. Bre deco, uopšte niste maštoviti.
to je za matorce van kondicije da se vade što ne mogu bolje![]()
to je za matorce van kondicije da se vade što ne mogu bolje![]()
nauči medete, nemas pojma))
jahao sam ja matorke, slobodnoNe kudi konja koga nisi jahao. Uostalom, reč je o seksu u trudnoći.![]()
Pa se posle čudimo što nam natalitet opada.![]()
e,deco moja,bilo je to ovako...
ja 92 kile,metar osamdest,naduveni glanci,al vrlo pohotna,a moj osuseni muz sedamdesetak kila i vrlo zgrozen samnom,lagio je da je bolje da to radimo sto redje zbog bebe.ma kako ne
al ne pitaj kako seks ide posle trudnoce..
on se setio da bi mogli,a ja ni pod razno![]()
Za vas majke, pitanje..
Kako je izgledao vas seksualni zivot u trudnoci?
Da li vam je zelja bila smanjena ili pojacana?
Jeste li partner ili vi imali neki (neracionalni?) strah da cete da povredite bebu?
Da li ste mogle da se opustite i ponasate (divlje) kao i inace, ili je tada ipak neznija varijanta pogodnija?