Sex u trudnoci

Sally_Solomon

Poznat
Poruka
9.492
Za vas majke, pitanje..
Kako je izgledao vas seksualni zivot u trudnoci?
Da li vam je zelja bila smanjena ili pojacana?
Jeste li partner ili vi imali neki (neracionalni?) strah da cete da povredite bebu?
Da li ste mogle da se opustite i ponasate (divlje :mrgreen:) kao i inace, ili je tada ipak neznija varijanta pogodnija?

Ja sam imala strah donekle i smanjenu zelju
A prestalih smo kad sam bila u nekom 6.mesecu oboje iz razloga straha
Mozda je to bila predrasuda ali i sad da sam trudna bih uradila isto
Mislim da za dvoje ljudi koji cekaju bebu sex jeste bitan, ali nije prioritet u svakom slucaju

Moja drugarica sve do poslednjeg meseca, tada nisu po savetu lekara.
Inače je imala izraženu želju, još jaču nego inače, a na početku je bilo sve kao redovno no posle kako je trudnoća odmicala su prilagođavali i poze i tempo i sve bebi.
I ovaj, je l' ti to zato što tebe interesuje il' pitaš za drugaricu?! :P

Ono šta sam ja čitala najčešće jeste da žene jako uživaju tada... baš daju pozitivne komentare u vezi sa trudničkim seksom.
Teoretišem, nemam iskustva sa tim.
Ono šta nisam čitala u tim njihovim ispovijestima, jeste da li su koristili kondome prilikom odnosa.

Pa, sad , kakav ce sex biti zavisi od toga kako zena podnosi trudnocu. Sada je sve vise zena koje ne smeju od samog pocetka trudnoce.

Mi smo bili mladi, problema u trudnoci nije bilo...na pocetku nije bilo suzdrzavanja, a posle smo se prilagodjavali naravno. Jednostavno je fizicki nemoguce zadrzati isti tempo :lol:
Meni je zelja bila pojacana, moram priznati i trajalo je sve do poslednjeg meseca.

Ja sam imala strah donekle i smanjenu zelju
A prestalih smo kad sam bila u nekom 6.mesecu oboje iz razloga straha
Mozda je to bila predrasuda ali i sad da sam trudna bih uradila isto
Mislim da za dvoje ljudi koji cekaju bebu sex jeste bitan, ali nije prioritet u svakom slucaju

Sex je UVEK prioritet.
Bez dobrog sexa,besmislen je svaki prioritet....!

Pa ako ti ne mozes da izdrzis 3 meseca apstinencije ili 9 ako to zahteva trudnoca, onda ti ne treba da imas ni zenu ni dete i definitivno ne znas sta su prioriteti u zivotu

U sexu treba biti obazriv.....
Tako nalaže to drugo stanje.....
Jer,da nije "drugo" stanje,i dalje bi bilo "prvo" stanje,
te ne bi potreban bio oprez !
Jel' tako !?
U mom slučaju,taj sex je upražnjavan do
desetak dana pre porođaja......
I,ništa se nije senzacionalno dogodilo.
Normalno,oprezno - najpre pola kite,a onda samo
"mačja glava"........

ne znam kako vi fibi al ja kad si priustim zeleni caj ja si ga priustim

a sad ozbiljno: moja drugarica kaze da je imala pojacanu zelju za sexom u trudnoci, do 6 meseca sve regularno, kasnije malo pazljivije al mogla je uvek i svuda

Back