gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543
Jeste li imali nekada sex u sumi? Koje su prednosti i Koji nedostaci takvog sex-a?
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam nikad, koje su prednosti ne znam verovatno ne zagađuješ životnu sredinu
nedostaci su da možeš postati plen![]()
Jeste li imali nekada sex u sumi? Koje su prednosti i Koji nedostaci takvog sex-a?![]()
...jesam,prednosti mir i tišina,nedostaci pa razne živuljke znaju da mile po tebi a kada te osete komarci tek,jao čudo jedno...
Znaci i kod tebe mraviJesam. Mir, tisina, pticice cvrkucu, dok neki mrav ne pocne da hoda po tebi![]()
Jesam. Mir, tisina, pticice cvrkucu, dok neki mrav ne pocne da hoda po tebi![]()
Hmmm...bezobraznih li mrava...pa se zavuče tamo de mu nije mesto..
Znaci i kod tebe mravi...pa imali ste valjda nesto da lezite na njemu?
Ajde ljudi, gdje vam je avanturistički duh?![]()
Imali smo, cebe
Lep je osecaj, ali stvarno ume da bude smor ako naidje neki gmaz![]()
...ma ima bre,sve ja primetim,a to sa strašću i sa tim ma jok to samo u filmovima ima,nisam ja baš u šumu privodio karmen elektru pa da ne zapažam sve ostalo...To se valjda oseti tek kasnije, kad je sex zavrsen...sumnjam da u cinu punom strasti ima mesta za zapazanjem zivotinja i insekata....sem ako nije bio sex...onako..sex-a radi![]()
ne bih kazu da mesto jebavanja budu iebani od strane komaracaJeste li imali nekada sex u sumi? Koje su prednosti i Koji nedostaci takvog sex-a?![]()
...ma ima bre,sve ja primetim,a to sa strašću i sa tim ma jok to samo u filmovima ima,nisam ja baš u šumu privodio karmen elektru pa da ne zapažam sve ostalo...
***** avanturu kad ti medo dođe ili vuk recmo![]()
pozitivna![]()
ma da, mravi, gmazovi, medvjedi...veprovi znaju biti posebno neugodni![]()