SEX U LIFTU

snoshaj efendija:
dve ili tri:
snoshaj efendija:
Provalila si me.Priznajem, to je bila opklada.Kladio sam se u 5 retkih stripova o ZAGORU, sa ortakom... :lol: :lol:

Mladiću, da li je to bilo slučajno ili prelaziš u pedere.Pogledaj moj profil.

Ako si ti levo, onda nije bilo slucajno.Ako si desno,jeste... :wink:

Pogledaj profil malo bolje.Ja jesam levo.

dve ili tri:
snoshaj efendija:
dve ili tri:
snoshaj efendija:
Provalila si me.Priznajem, to je bila opklada.Kladio sam se u 5 retkih stripova o ZAGORU, sa ortakom... :lol: :lol:

Mladiću, da li je to bilo slučajno ili prelaziš u pedere.Pogledaj moj profil.

Ako si ti levo, onda nije bilo slucajno.Ako si desno,jeste... :wink:

Pogledaj profil malo bolje.Ja jesam levo.

Jel' u odnosu kako gledam fotku ili obrnuto? :lol:

sex u liftu je prava stvar kad se desi spontano i na brzaka jer je situacija puna adrenalina, da neko ne pozove lift, a i poza stojecki je mozda za maratonce a ne i za prosecne, posle pet min. polucucnja noge ne osecas vise, a ako se to iscenira onda je bezveze, to je kao kad se igrate kod kuce doktora!!!
Meni je bilo nezaboravno iskustvo na gradskom fudbalskom stadionu na mojoj trenerci u 3 nocu, strah od cuvara od psa... jedan od najboljih sexova:)
mada i na vrhu zgrade je predobro!!!!

klon:
sex u liftu je prava stvar kad se desi spontano i na brzaka jer je situacija puna adrenalina, da neko ne pozove lift, a i poza stojecki je mozda za maratonce a ne i za prosecne, posle pet min. polucucnja noge ne osecas vise, a ako se to iscenira onda je bezveze, to je kao kad se igrate kod kuce doktora!!!
Meni je bilo nezaboravno iskustvo na gradskom fudbalskom stadionu na mojoj trenerci u 3 nocu, strah od cuvara od psa... jedan od najboljih sexova:)
mada i na vrhu zgrade je predobro!!!![/quot

Ma dobro je i na banderi, na drvetu, dok skačeš sa bandžija ili se vereš na Himalaje sa sve opremom a pri tom cvikaš od Jetija. Ma dajte ljudi, ODRASTITE VEĆ JEDNOM.Jeste da je ovo forum ali što je mnogo mnogo je. Ispade da je Efendija još i u pravu. Posle ovog klona može da proširi spisak. Živeo stari dobri KREVET. :D

dve ili tri:
Nas nekolicina želimo da preuredimo lift u jednoj napuštenoj zgradi. A onda: pođete sa partnerom kod izmišljenog drugara i uđete u lift koji stane između spratova. Vi znate da nema opasnosti i navalite (imate sat vremena). Ovo je trenutno u Francuskoj hit posao i plaća se od 200-500 evra. Naravno cene kod nas bi bile adekvatne. Postoji još nekoliko boljih ideja ali ova je za javnost.Da čujem mišljenja pa da ulažem.
Molim da su u taj lift instalira kamera...pa da uzitak bude kompletan!Hvala...

Ja ipak glasam za lift kucicu - tj. na njoj:
visoka zgrada sa dobrim pogledom, toplo vece, kljuc od krova u spoljnoj bravi (tek da niko ne uznemirava), hladna koka-kolica (za instant secer), malo pribora i cekamo svitanje...
:wink:

maja mala mama:
Bad_Wolf:
Ja ipak glasam za lift kucicu - tj. na njoj:
visoka zgrada sa dobrim pogledom, toplo vece, kljuc od krova u spoljnoj bravi (tek da niko ne uznemirava), hladna koka-kolica (za instant secer), malo pribora i cekamo svitanje...
:wink:
Vuce,Vuce nisi ni ti naivan... :wink:

Hvala. Imam divan pogled koji dominira Bgd-om i sve te uslove - samo cekam pogodnu osobu i raspolozenje - ostvaricu... :) (ovo nije poziv - da budem precizan)

ja skino nevinost u liftu.

sve mi ovo zvuci bez veze. i foliranje veliko.
mada imam skromna iskustva da bih sudio.

krevet je najlepsi. ili sto. pa onda lepo,polako. bez zurbe vise puta. sa osobom koja mi se svidja.

dve ili tri:
Nas nekolicina želimo da preuredimo lift u jednoj napuštenoj zgradi. A onda: pođete sa partnerom kod izmišljenog drugara i uđete u lift koji stane između spratova. Vi znate da nema opasnosti i navalite (imate sat vremena). Ovo je trenutno u Francuskoj hit posao i plaća se od 200-500 evra. Naravno cene kod nas bi bile adekvatne. Postoji još nekoliko boljih ideja ali ova je za javnost.Da čujem mišljenja pa da ulažem.

Super ideja, skoro kao Diznilend. Moja preporuka za tvoje slobodno vreme je Bodriljarov "Simulakrum i simulacija". Da ti pomogne da vidis sta je to sto radis...

Back