joGooOOD
Ističe se
- Poruka
- 2.201
:wink: ideja nije losa,iako se mora primetiti da su vecina liftova u bgd-u odvratni i prljavi(KO LUD BI SE TAMO AHM????
)Inace je ideja primamljiva
8)

8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
snoshaj efendija:Provalila si me.Priznajem, to je bila opklada.Kladio sam se u 5 retkih stripova o ZAGORU, sa ortakom...![]()
![]()
dve ili tri:snoshaj efendija:Provalila si me.Priznajem, to je bila opklada.Kladio sam se u 5 retkih stripova o ZAGORU, sa ortakom...![]()
![]()
Mladiću, da li je to bilo slučajno ili prelaziš u pedere.Pogledaj moj profil.
snoshaj efendija:dve ili tri:snoshaj efendija:Provalila si me.Priznajem, to je bila opklada.Kladio sam se u 5 retkih stripova o ZAGORU, sa ortakom...![]()
![]()
Ako si ti levo, onda nije bilo slucajno.Ako si desno,jeste... :wink:
dve ili tri:snoshaj efendija:dve ili tri:snoshaj efendija:Provalila si me.Priznajem, to je bila opklada.Kladio sam se u 5 retkih stripova o ZAGORU, sa ortakom...![]()
![]()
Ako si ti levo, onda nije bilo slucajno.Ako si desno,jeste... :wink:
Pogledaj profil malo bolje.Ja jesam levo.
kučka:A ja mislila da ovaj liftadžija popravlja liftove
kad ono on i ljubitelj životinja.![]()
![]()
![]()
klon:sex u liftu je prava stvar kad se desi spontano i na brzaka jer je situacija puna adrenalina, da neko ne pozove lift, a i poza stojecki je mozda za maratonce a ne i za prosecne, posle pet min. polucucnja noge ne osecas vise, a ako se to iscenira onda je bezveze, to je kao kad se igrate kod kuce doktora!!!
Meni je bilo nezaboravno iskustvo na gradskom fudbalskom stadionu na mojoj trenerci u 3 nocu, strah od cuvara od psa... jedan od najboljih sexova
mada i na vrhu zgrade je predobro!!!![/quot
Ma dobro je i na banderi, na drvetu, dok skačeš sa bandžija ili se vereš na Himalaje sa sve opremom a pri tom cvikaš od Jetija. Ma dajte ljudi, ODRASTITE VEĆ JEDNOM.Jeste da je ovo forum ali što je mnogo mnogo je. Ispade da je Efendija još i u pravu. Posle ovog klona može da proširi spisak. Živeo stari dobri KREVET.![]()
Molim da su u taj lift instalira kamera...pa da uzitak bude kompletan!Hvala...dve ili tri:Nas nekolicina želimo da preuredimo lift u jednoj napuštenoj zgradi. A onda: pođete sa partnerom kod izmišljenog drugara i uđete u lift koji stane između spratova. Vi znate da nema opasnosti i navalite (imate sat vremena). Ovo je trenutno u Francuskoj hit posao i plaća se od 200-500 evra. Naravno cene kod nas bi bile adekvatne. Postoji još nekoliko boljih ideja ali ova je za javnost.Da čujem mišljenja pa da ulažem.
Vuce,Vuce nisi ni ti naivan... :wink:Bad_Wolf:Ja ipak glasam za lift kucicu - tj. na njoj:
visoka zgrada sa dobrim pogledom, toplo vece, kljuc od krova u spoljnoj bravi (tek da niko ne uznemirava), hladna koka-kolica (za instant secer), malo pribora i cekamo svitanje...
:wink:
maja mala mama:Vuce,Vuce nisi ni ti naivan... :wink:Bad_Wolf:Ja ipak glasam za lift kucicu - tj. na njoj:
visoka zgrada sa dobrim pogledom, toplo vece, kljuc od krova u spoljnoj bravi (tek da niko ne uznemirava), hladna koka-kolica (za instant secer), malo pribora i cekamo svitanje...
:wink:
БРАВО!Anja :*:Ne volim planirane stvari...
A seks u liftu, neplaniran, je uuuuuuuuuuuuuuh!!!
dve ili tri:Nas nekolicina želimo da preuredimo lift u jednoj napuštenoj zgradi. A onda: pođete sa partnerom kod izmišljenog drugara i uđete u lift koji stane između spratova. Vi znate da nema opasnosti i navalite (imate sat vremena). Ovo je trenutno u Francuskoj hit posao i plaća se od 200-500 evra. Naravno cene kod nas bi bile adekvatne. Postoji još nekoliko boljih ideja ali ova je za javnost.Da čujem mišljenja pa da ulažem.