Sex u liftu

Pre nego shto udjesh u lift, ponesesh bocu asepsola i alkohola, ponesesh opremu za planinarenje, mp3 plejer ... sve namontirash i ochistish ... i onda skontash da si zaboravio kurtone...

Bio bi ok lift ali da znam da nece niko da udara na vrata i da se dere okolo. Onako u nekoj mracnoj zgradi. :) Mada i ja mislim da je bolje gde ste komotniji i gde ima vise prostora za manevrisanje, skidanje, dug sex i mogucnost za vise puta i casicu sokica izmedju. :)

Bogme,nas dvoje smo zaglavili lift izmedju 2 sprata...a bio je onaj mali starinski sto ide 10 min do 5-og sprata...u kojem je vrucina od disanja posle 5 min...znate kako je izgledalo sve to kad smo izasli iz njega?
btw,nije bitno ni gde si ni s kim si...kad te zadesi probaj na svakom sigurnom mestu...sto da ne?
hmmm,sad smo u soliteru s 4 lifta koja idu brzooo i 20 spratova...jos ga nismo probali...dosadilo...

Najbolje je u liftu dok neskontate da oni sto cekaju lift sve cuju :S

Najbolje mesto je u nekom restoranu u WC-u :D Adrenaliiiiiin :ok: Mada blam isto... kada se oboje znojite i cekate da svi izadju iz zenskog wc-a a oni cekaju da vi izadjete... pa kad nemozete vise da izdrzite, otvorite vrata i brzo izadjete dok vas je sram ubio :rumenko:

Back