Sex u jutarnjim satima...

• Začetnik teme Začetnik teme iluzionista
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Snezna_kraljica:
kojote:
Snezna_kraljica:
Do sad - samo ujutru. Iz prakticnih razloga. Prazan stan i slicno. A bas bih probala uvece, da uporedim, ali ne znam kad ce se ukazati prilika.

...Da ti "padne mrak na oci" najveca je uvece... 8)
...Ma sta te briga, ti si i onako vec RAZMRACENA...
:roll:
A tebe jako potresa ta cinjenica? :P

Ma jok, ma kakvi bre :) Vec sam poceo da spustam roletne :P

iluzionista:
Ali kad pozelis da probas nesto novo trebalo bi da se konsultujes sa partnerom... Vidis kakvo je njegovo/njeno misljenje o tome i ako mu/joj se svidja, kupis potrebnu odecu, obucu ili opremu i iznenadis ga/je jedne veceri... :lol:
Ma, to mi je san…
Samo, treba meni jos malo vremena da se naviknem na “status” i da se konacno oslobodim potpuno. Ma, imam ja srece sto je on otvoren za nove stvari i zaista bih mogla da mu priznam i najskrivenije fantazije... (inace, zakljucila sam da ja imam perverznije fantazije od njega! :))
Ja bih jako volela da se igramo uloga.
A znas sta….
Ova zelja ce mi se uskoro ostvariti, dogovorili smo se, kad se vrati da cemo probati to…
Da igramo karte u skidanje! To je bila njegova ideja, a ja sam je malo modifikovala – onaj ko izgubi mora bez pogovora izvrsiti zelju onog drugog! Uh, jedva cekam da budem njegova ljubavna robinja… I da gubim… I ispunjavam sve njegove zelje… Ima neceg u pokoravanju. Verovatno je skriveni mazohizam u pitanju…. Au, malo ga preterah i odlutah od teme….

Snezna_kraljica:
iluzionista:
Ali kad pozelis da probas nesto novo trebalo bi da se konsultujes sa partnerom... Vidis kakvo je njegovo/njeno misljenje o tome i ako mu/joj se svidja, kupis potrebnu odecu, obucu ili opremu i iznenadis ga/je jedne veceri... :lol:
Ma, to mi je san…
Samo, treba meni jos malo vremena da se naviknem na “status” i da se konacno oslobodim potpuno. Ma, imam ja srece sto je on otvoren za nove stvari i zaista bih mogla da mu priznam i najskrivenije fantazije... (inace, zakljucila sam da ja imam perverznije fantazije od njega! :))
Ja bih jako volela da se igramo uloga.
A znas sta….
Ova zelja ce mi se uskoro ostvariti, dogovorili smo se, kad se vrati da cemo probati to…
Da igramo karte u skidanje! To je bila njegova ideja, a ja sam je malo modifikovala – onaj ko izgubi mora bez pogovora izvrsiti zelju onog drugog! Uh, jedva cekam da budem njegova ljubavna robinja… I da gubim… I ispunjavam sve njegove zelje… Ima neceg u pokoravanju. Verovatno je skriveni mazohizam u pitanju…. Au, malo ga preterah i odlutah od teme….

Sve to ide u sluzbu sexa, bilo onog jutarnjeg ili onog nocnog... :lol: Mogu samo da kazem: Uzivaj u svojoj novo-otkrivnoj zenstvenosti, igraj se i eksperimentisi. ;) Mozda je sve to islo tako tesko, ali na kraju je ipak tvoj decko ispao sreckovic... :lol: Ponekad se treba dostojno pomuciti da se stigne do neceg jako zeljenog, tj. potrebni su ljubav i strpljenje. ;)

Ima jedan kafic, verovatno i ti znas za njega, u centru je, ali ipak necu reci njegovo ime, jer cete onda svi tamo otici – tamo je tako dobro za te stvari! Jos je i mracno… Jednom smo on i ja ostali SAMI na spratu…. Wow…. Koje otkrovenje… I pipkanje i izazivanje recima…. BAS pipkanje… A onda – konobar dolazi. A joj, tako neprijatno… Nista nije rekao ni tad ni kasnije, ali ipak….. Mog decka jako nervira sto nas je zatekao (ja cak mislim da nije primetio), tako da je sad prilicno uzdrzan u takvim stvarima u tom kaficu… Ali, ja sam mu lepo rekla “Sta to ima da te nervira, mislis da covek nije navikao na te stvari? Bog zna koliko puta vidi tako nesto u toku dana…”
Kako god… I meni je jako neobicno sto sam toliko konzervativna, a opet, nije me blam takvih stvari… Ma, izgleda da sam ja jedna curka koja misli da niko ne vidi takve “bludne radnje” :)[/quote]

Neverovatno! Do detalja opisana situacija koja se i meni dogodila u ``kaficu u centru`` :D Da, da...Sculpture...

elizabeta:
Ima jedan kafic, verovatno i ti znas za njega, u centru je, ali ipak necu reci njegovo ime, jer cete onda svi tamo otici – tamo je tako dobro za te stvari! Jos je i mracno… Jednom smo on i ja ostali SAMI na spratu…. Wow…. Koje otkrovenje… I pipkanje i izazivanje recima…. BAS pipkanje… A onda – konobar dolazi. A joj, tako neprijatno… Nista nije rekao ni tad ni kasnije, ali ipak….. Mog decka jako nervira sto nas je zatekao (ja cak mislim da nije primetio), tako da je sad prilicno uzdrzan u takvim stvarima u tom kaficu… Ali, ja sam mu lepo rekla “Sta to ima da te nervira, mislis da covek nije navikao na te stvari? Bog zna koliko puta vidi tako nesto u toku dana…”
Kako god… I meni je jako neobicno sto sam toliko konzervativna, a opet, nije me blam takvih stvari… Ma, izgleda da sam ja jedna curka koja misli da niko ne vidi takve “bludne radnje” :)

Neverovatno! Do detalja opisana situacija koja se i meni dogodila u ``kaficu u centru`` :D Da, da...Sculpture...

Znas li da svi mislimo na drugi kafic. :lol: Znaci ima vise takvih mesta. Pa ko voli, neki izvoli. ;)

Polako nestaje i ova noc... Priblizavamo se i novom jutru... Jos jedna propustena prilika za jutarnji seks... Za vodjenje, primanje i davanje ljubavi... Neki od nas jos uvek uzivaju ili mozda tuguju u samoci. Ali samoca ne traje vecno. Ljubav je tu... Samo treba zagrebati pogled ispred sebe i ona ce se pokazati...

Nedostaje mi budjenje pored drage osobe... Lagani dodiri, poljupci i osecaj blizine. Ali sve je to i daleko i blizu... I sve vise se priblizava... Sami smo samo zato sto nemamo vremena ili ne zelimo da se pokrenemo... Da pronadjemo novu ljubav... I sve sto ide s njom...

I seks... Ujutru? Uvece? Naravno. ;) Kad god se javi strast. ;)

Ana-Marija:
iluzionista:
Ana-Marija:
iluzionista:
Kazu da je sex mnogo bolji u jutarnjim satima... Da li to znaci da je bolje cekati jutarnje sate, nego prespavati jutro? Vasa iskustva?
A kako bi bilo sex pre spavanja,budjenje u toku noci i sex i jutarnji sex? :shock:

Moze. ;) Svidja mi se ideja. 8) Neko isprobao u praksi?
Maybe... :oops:
Како ти само смишљаш полуодговоре. А, оно, ти као сањаш... сањаш нешто прелепо, и осећаш да се догађа, тамо доле, и нека сласт... Будиш се онда кад оно, овај твој свакидашњи, баш забраздио.
Ти: ''Шта ти је бре?''
Он: ''Па, јел да вадим?''
Ти: ''Немо' ал' други пут да питаш!

littlefoot:
I niko nije pomenuo jutarnju erekciju koju valja iskoristiti :wink:

Da. ;) Ali, obicno se javlja veoma retko... Ali desi se po neki put i po par dana za redom. Probudim se i vidim kako neke stvari stoje i nikako nece da se spuste. I sad jedino da cekas da to prodje... A za to je potrebno duze vreme. Stvarno bi bila dobra ideja to iskoristiti. ;)

Back