Sex toys- Retko neko koristi?

Devilishgirl:
ma da..nemam ni vibrator..to mi dodje isto kao sex sa mrtvacem :( kakvo zadovoljstvo kad posle ta spravica ne moze da legne preko tebe sva u znoju :( ne menja temperaturu...ne oteknu joj jaja :( :P

xe xe... Re$enje je BoySimulator 2054. Ima sve nabrojane funkcije + spu$ta dasku od WC $olje. Uz njega dobija$ atomske baterije sa dozhivotnom garancijom i antivirusni software... :wink:

cLick - OR - Die:
Devilishgirl:
ma da..nemam ni vibrator..to mi dodje isto kao sex sa mrtvacem :( kakvo zadovoljstvo kad posle ta spravica ne moze da legne preko tebe sva u znoju :( ne menja temperaturu...ne oteknu joj jaja :( :P

xe xe... Re$enje je BoySimulator 2054. Ima sve nabrojane funkcije + spu$ta dasku od WC $olje. Uz njega dobija$ atomske baterije sa dozhivotnom garancijom i antivirusni software... :wink:

eto vidish devilish_girl ... vredi dochekati penziju zbog toga :)

uzgred, da odgovorim na temu, od igrachaka imam samo LEGO kockice .....

Keeper:
cLick - OR - Die:
Devilishgirl:

eto vidish devilish_girl ... vredi dochekati penziju zbog toga :)

uzgred, da odgovorim na temu, od igrachaka imam samo LEGO kockice .....

lego kockice :shock: a gde njih guras :?: :wink: :)

Back