Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Ааааа...зато смо ми форумашице бркате!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa zato i ne mozes, zato sto pijes brufene.....bolje pij neki prasak protiv bolova
brufen ne valja da se pije tokom onih dana
U principu izbjegavam, sto zbog zdravlja, sto zbog higijene...
Ali, desava se i da ne mogu da odolim...
No, to je rijetko...
ej ljudi, meni dechko dolazi jednom mesechno, poshto je u Bechu... I to, sad kad dodje, ja baaaaash tada trebam da dobijem...i razmishljala sam da to odradimo u kadi, ali ne znam da li ce smetati kondomu voda i tako te jebade...
Can you help me?!
![]()
![]()
Nisam mislila na takvu pomocae ae stvano mi je potrebno da znam to za kondom!
![]()
Postoji nachin da odlozish menstruaciju, al je najbolje da to pitash ginekologa, jer tako moze da ti se poremeti ciklus.
Uzimaju se neke pilule.
`bem ti zzivot...
zaboravila sam da chovek ovde svashta mozze da prochita...
"zzene pishke na vaginu".![]()
Razmjenom tjelesnih izlucevina mogu se razmijeniti i opasne bakterije i virusi te rezultat mogu biti opasne bolesti kao što su AIDS i hepatitis... Te se bolesti vrlo lako prenose ukoliko krv dodje u kontakt s otvorenom ranom...a shto shteti zdravlju ??? :???:
pa ako nije ne daj bozhe bolestan, kondom vam definitivno ne treba u tim danima... mozhete i u kadi, a mozhesh da nadjesh neki mator peshkir shto ti je za bacanje i da ga presvijesh ispod sebe... a mozhete i u kadi samo nije ti pametno to ako mislish da napunish kadu vodom, izgledatje malo bolesno ta voda posle