sex tokom ˝onih˝ dana

probala, pomazhe pri smanjenju bolova, mada ih ja ionako nemam mnogo... meni je neshto bolje nego ovako jer manje lubrikanta vishe technosti= vishe trenja, tj bolji osetjaj a i hormoni naravno utichu. Da nije higijenski... pa ne znam bash kod nekih je to vishe higijenski nego inache, jer menstralna krv u sebi ima i neke prirodne dezinfikujutje elemente. Sa druge strane zhenama je zaista imuni sistem slabiji tih dana, ali ne vidim problem u tome ako ste oboje zdravi. Problem fleka ima vishe reshenja... Sad druga je stvar shto ta reshenja chesto mogu da utichu na poze i "zhivost" u toku sexa. Iskreno najbolje je posle najgoreg dana, kod mene je to drugi, kad vishe nema neshto krvi, ima tek toliko da ostavlja tragove na polnim organima. sex se izvodi isto kao obichno, razlike za mushkarca su minimalne, a za zhene je bolje zbog hormona, a ima i josh nekih prednosti pri svrshavanju...

pa ako nije ne daj bozhe bolestan, kondom vam definitivno ne treba u tim danima... mozhete i u kadi, a mozhesh da nadjesh neki mator peshkir shto ti je za bacanje i da ga presvijesh ispod sebe... a mozhete i u kadi samo nije ti pametno to ako mislish da napunish kadu vodom, izgledatje malo bolesno ta voda posle

ej ljudi, meni dechko dolazi jednom mesechno, poshto je u Bechu... I to, sad kad dodje, ja baaaaash tada trebam da dobijem...:confused: i razmishljala sam da to odradimo u kadi, ali ne znam da li ce smetati kondomu voda i tako te jebade... :confused: Can you help me?! :sad2: :D

Postoji nachin da odlozish menstruaciju, al je najbolje da to pitash ginekologa, jer tako moze da ti se poremeti ciklus.
Uzimaju se neke pilule.

О, мај гад! Сад ћемо да реметимо цео циклус и да изазивамо хормонски дисбаланс...да се не бисмо мало упрљали постељину....:roll:

Back