SEX & SUZE

• Začetnik teme Začetnik teme divlja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
"O Boze, koliko mi je bilo dobro... molim te ajd opet... molim te..." " Bezi od mene spava mi se a i vec smo 3 puta.." " Ali molim te..." "Udalji se" "Shmrc, shmrc..."

68 ljudi? Pa to je vec biznis, bogati .. nema tu mesta za emotivne izlive.

A glede prevare, hm, kod mene takva stavka nije moguca jer mi nekako svi gledaju kroz prste i pustaju me da chinim shta mi je volja, pazi danashnju prepisku:

Sre, 24 10. cao ljubavi
Jel ima nesto interesantno andjele? Nasla nekog za trojku? Ljubim te u to prelepo oko...

*** A trojka bi bila sa josh jednim mushkarcem, nema lazi, nema prevare :)

Madonna place posle sex-a, tako pise u njenoj biografiji. A licno, ne znam za taj osecaj, ali znam da sam povracala posle ljubljenja na prvom sastanku, kad sam bila klinka. Valjda od treme, sta li...

desavalo mi se da zaplacem ne samo posle seksa vec i iz cistog mira.
ne znam ni sama sta me spopadne.
i kada me decko pita "sta ti je, sto places?" ja mu kazem nesto u stilu "toliko mi je lepo i toliko sam srecna i plasim se da ce se to jednom zavrsiti".
placem unapred.
znam da zvuci sasavo, ali tako je.

Pitanje za devojke, mada ako se desavalo i muskarcima nek se izjasne i oni.:)
Da li vam se desavalo da zaplacete posle sexa? Da li ste znale za uzrok ili ipak niste uspele sebi da objasnite? Zasto zene placu posle sexa?
Ne racuna se plakanje posle loseg sexa, samo posle dobrog?:razz:

Meni se desavalo da mi devojka zaplace posle drugog ili treceg orgazma (njenog:))

A glede prevare, hm, kod mene takva stavka nije moguca jer mi nekako svi gledaju kroz prste i pustaju me da chinim shta mi je volja, pazi danashnju prepisku:

Sre, 24 10. cao ljubavi
Jel ima nesto interesantno andjele? Nasla nekog za trojku? Ljubim te u to prelepo oko...

super si:)

Sre, 24 10. cao ljubavi

Tebi je bas zanimljiva svakodnevica...

Ne bih znala objasnim,ja sam zaplakala mozda jednom ili dva puta ali za to su postajoli neki drugi razlozi,a sex je bio vise nego dobar da ne gresim dusu.Sad zasto zene placu,ko zna.
Ima jedan vic na slicnu temu:
Jedan americki naucnik je otkrio da se po osmehu muskaraca moze otkriti koliko cesto vode ljubav.Da bi dokazao svoju teoriju doveo je nekoliko muskaraca i sazvao komisiju.Izadje prvi blago se nasmesi tek da mu se vide zubi,a naucnik kaze:Vi imate sex tri puta mesecno.
Ispostavi se da je bio u pravu.Izadje drugi siroko se nasmesi,a naucnik kaze:Vi imate sex jednom nedeljno.
Takodje je bio u pravu.
izadje treci covek umire od smeha,ne moze da se smiri.Svi su bili zbunjeni.Naucnik rece:Gospodine svak cast,pa vi imate sex svaki dan".Covek odmahnu glavom.
"Tri puta dnevno?"upita zbunjeno naucnik.
Covek opet odmahbu glavom.Naucnik vec besan i ljut rece:Pa nije valjda....jednom godisnje???"
A covek ce:Da i danas je bas taj dan!

Prepoznala sam se u nekim od navedenih razloga.:-P
Al' poslednji "sex" posle kojeg sam plakala je bio sa "fantomom" u snu, kad sam uspela da nestane, da ga unistim. Probudila sam se malaksala i sa suzama u ocima. Nevidjen trip, kao da ste ubili nekog koga volite zato sto vas je mrcvario i zlostavljao bas zato sto vas je voleo.

Prepoznala sam se u nekim od navedenih razloga.:-P
Al' poslednji "sex" posle kojeg sam plakala je bio sa "fantomom" u snu, kad sam uspela da nestane, da ga unistim. Probudila sam se malaksala i sa suzama u ocima. Nevidjen trip, kao da ste ubili nekog koga volite zato sto vas je mrcvario i zlostavljao bas zato sto vas je voleo.
:shock::shock::shock:
Ajde reci ko te maltretir'o dok si bila mala......pa ti si se vise pojbala u snovima kol'ko ja vidim ovde na forumu.........:lol:

Back