Fibo
Ističe se
- Poruka
- 2.313
"O Boze, koliko mi je bilo dobro... molim te ajd opet... molim te..." " Bezi od mene spava mi se a i vec smo 3 puta.." " Ali molim te..." "Udalji se" "Shmrc, shmrc..."
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozda kao suze pokajanja
Nisam uhvatila poentu! Rechi je bilo o suzama posle dobrog seksa.
ali znam da sam povracala posle ljubljenja na prvom sastanku, kad sam bila klinka. Valjda od treme, sta li...
evo vec placem![]()
Pitanje za devojke, mada ako se desavalo i muskarcima nek se izjasne i oni.
Da li vam se desavalo da zaplacete posle sexa? Da li ste znale za uzrok ili ipak niste uspele sebi da objasnite? Zasto zene placu posle sexa?
Ne racuna se plakanje posle loseg sexa, samo posle dobrog?:razz:
68 ljudi? Pa to je vec biznis, bogati .. nema tu mesta za emotivne izlive.
A glede prevare, hm, kod mene takva stavka nije moguca jer mi nekako svi gledaju kroz prste i pustaju me da chinim shta mi je volja, pazi danashnju prepisku:
Sre, 24 10. cao ljubavi
Jel ima nesto interesantno andjele? Nasla nekog za trojku? Ljubim te u to prelepo oko...
*** A trojka bi bila sa josh jednim mushkarcem, nema lazi, nema prevare![]()
68 ljudi? Pa to je vec biznis, bogati .. nema tu mesta za emotivne izlive.
A glede prevare, hm, kod mene takva stavka nije moguca jer mi nekako svi gledaju kroz prste i pustaju me da chinim shta mi je volja, pazi danashnju prepisku:
Sre, 24 10. cao ljubavi
Jel ima nesto interesantno andjele? Nasla nekog za trojku? Ljubim te u to prelepo oko...
*** A trojka bi bila sa josh jednim mushkarcem, nema lazi, nema prevare![]()
:shock::shock::shock:Prepoznala sam se u nekim od navedenih razloga.:-P
Al' poslednji "sex" posle kojeg sam plakala je bio sa "fantomom" u snu, kad sam uspela da nestane, da ga unistim. Probudila sam se malaksala i sa suzama u ocima. Nevidjen trip, kao da ste ubili nekog koga volite zato sto vas je mrcvario i zlostavljao bas zato sto vas je voleo.