Sex sa jaaaako religioznom devojkom?

• Začetnik teme Začetnik teme Aleksej_BASO
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam nista protiv devojke koja je u veri, niti protiv sexa sa njom. Ali ako mi je samo do sexa, a ne do duhovnog ili bilo kakvog vezivanja, gledam da takvu devojku zaobidjem. Razlog: religiozna devojka mnogo dublje dozivljava sex (ne samo fizioloski, nego i duhovno), od onih kojima je samo stalo da se zveknu,te ce biti i vise povredjena ukoliko je ipak neko obrlati,a onda otkaci. Naravno, tu su i one devojke koje veruju u Boga ali ne mnogo. Sustina je da se prema svakom treba odnositi u skladu sa onim sto trazi i moze da podnese i da bude sto manje povredjenih, zar ne? U stvari, ovo je moje glediste, a siguran sam da ima i onih koji drugacije razmisljaju.

DukeofSerbia:
Али не могу да верујем да си отворио тему. :lol: Обојица знамо и зашто, само ниси хтео да откуцаш ... Причаћемо на МСН-у, ако га користиш (додао сам те да знаш). Надам се да се неће...

Hahahah, ma jao nije zbog toga! :-) :-) Onda bi rekao drugacije... ;)

Koristim MSN ;)

zelenookа:
Ma šta bre Duke, kaži slobodno, neće Aleksej da se ljuti. :-D

Ко је уопште рекао да ће Алексеј да се љути? :) Неко други ће...

gossca:
DukeofSerbia:
Секс пре брака у православљу је могућ, али нећу одкуцати како, због руље жедне крви која ће одмах све да попљује. ;)

Razumeli smo se. ;-)

;)

Hard as a rock:
... u Canabis??

У поља мака... :razz:

Aleksej_BASO:
Hahahah, ma jao nije zbog toga! :-) :-) Onda bi rekao drugacije... ;)

Koristim MSN ;)

Решили смо то. :)

trachara:
zamisli, oko zeleno, da za tu njegovu tajnu avanturu zna ovaj (uz duzno postovanje) dukeofserbia, a od nas se krije....
dobro, dobro, aleksej, tako cu i ja...

Стварно није у реду људи да идем около и ширим приче... ;)

Back