Sex sa gastarbajterkom

Poruka
22.458
Dodje u BeMveu, cupavih nogu, loše frizure, kao moderna al jeftino odradjena, sa aparaticem na zubima i 4 vidljiva tatua od kojih je jedan na arapskom, zuljevitih ruku, hod ko u kamile u modernim čizmama sa poludebelom petom iz H&M, kada priča mesa padeze, broj i rodove, skroz nepismena, i misli da vas može kupiti za 100 eura da je ebete a za 300 da se zenite i zaljubite? Je l možete vi to?
Ja bih mog'o :(

Poslednja izmena:
Dodje u BeMveu, cupavih nogu, loše frizure, kao moderna al jeftino odradjena, sa aparaticem na zubima i 4 vidljiva tatua od kojih je jedan na arapskom, zuljevitih ruku, hod ko u kamile u modernim čizmama sa poludebelom petom iz H&M, kada priča mesa padeze, broj i rodove, skroz nepismena, i misli da vas može kupiti za 100 eura da je ebete a za 300 da se zenite i zaljubite? Je l možete vi to?
Ja bih mog'o :(

To ne znaci i da bi hteo.

Ja bih mog'o :([/QUOTE
I ti si neki zesci gastarbajter:zcepanje:
Primetila sam da samo gastarbajteri ne znaju da se na srpskom jezik govori, a price pricaju.:D

Ja bih mog'o :([/QUOTE
I ti si neki zesci gastarbajter:zcepanje:
Primetila sam da samo gastarbajteri ne znaju da se na srpskom jezik govori, a price pricaju.:D

Ne seri, samo na priču o parama i vata, šta ima da govori. A to kada mi još napise "na *Srpskom" a ja govorim Hrvatski, odmah se osecam ugroženo i diskriminisano :(

- - - - - - - - - -

qq kume,
ova je skapirala da si ti gastarbeiter :eek::per:

Pa dobro, ona je ad hominem tip, krivo joj je što nema BMW :malav:

Izvini molim te, ja zivim jako dugo u EU, kao sto vidis jezik nisam zaboravila;)
Kazes avanturisti? Pa i ta zena je avanturistkinja, nece se valjda udaje za tebe.

Čuj, živiš u EU a nisi ni auto kupila? Pa ti nisi prilika već neprilika :malav:

- - - - - - - - - -

Dobra prilika!
Samo... da nije zvocava kao ova nasa Rajka?

Ma Rajka uhvatila nekog impotentnog Svabu i čita u Cosmu kako je i jedno trpanje mesecno sasvim ok

Čuj, živiš u EU a nisi ni auto kupila? Pa ti nisi prilika već neprilika :malav:

- - - - - - - - - -

Ma Rajka uhvatila nekog impotentnog Svabu i čita u Cosmu kako je i jedno trpanje mesecno sasvim ok
Za uspesan i dugotrajan brak savrseno je dovoljno:)

- - - - - - - - - -

Setih se da se za vreme Velikih postova ( a ima ih barem tri pa sve po 40 dana) u Srbiji ne rade te stvari.
Znaci da je ipak bolje u EU, ovde ziv covek ne posti.

Back