dežurno zvocalo
Elita
- Poruka
- 22.606
Ufffff......![]()
Šta zar je to sve?!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ufffff......![]()
Inteligentne gooze?A one *****ju knjige ili sta?Šta zar je to sve?!Ja sam navikla na inteligentne guze
a ne na one koje jedino znaju reći ‚‚Uffff....‚‚
![]()
Inteligentne gooze?A one *****ju knjige ili sta?![]()
Ti si loood.....ma jok vec kad te shljapi da pocnesh citirati shekspira ,kanta i getea .........![]()
Žalim ljude koji su tebe izrodili.
.....ma jok vec kad te shljapi da pocnesh citirati shekspira ,kanta i getea .........![]()
Vidiš kako moj prijatelj zna... njega sam šljapila u više navarata, pa sad može da ti na brzinu da ti prepriča i Opštu Larousse enciklopediju![]()
Inteligentne gooze?A one *****ju knjige ili sta?![]()
."...........shljapkarice moja mala ....................".................![]()
Guzzo moja slatka![]()
zasto stenjes kad ti se ne svidja?..........poznati srpski obichaj naguzivanja jednog chlana od grupice od najmanje 4 ro ,zadrzan prvenstveno u istochnoj srbiji a kazu da datira josh od 16 veka i rata sa turcima na tom podruchju ,uspeshno se josh uvek primenjuje na krstarici i josh nekim forumima ........................![]()
...samo ti to prichash tako lepo .......................![]()
zasto stenjes kad ti se ne svidja?
uvijek postoji opcija da, ako se roditelji bas ne mogu uzdrzati od divljanja u sobi, sacekaju da djeca ne budu u kuci,
bilo da su sami izasli ili su im stavljene u ruke dvije karte za bioskop/bilo sto
Kome ću ako ne tebi....ti si mi omiljena forumska guza
![]()
..eeeeeeee sad sam se stvarno postideo .................![]()
Mozes da mi ga podudlas...
Pa nismo valjda dotle došli prijatelju...pa naši smo.... ko će kome ako ne svoj svome
![]()
.oppppsssssssssss chini mi se da sam ja to tebi rekao da bi se pomalo naljutila .............![]()
svrsavanje na publiku je svrsavanje na publiku.......prvo mozda nije divlji sex vec prigusheno stenjanje koje psihotichno dete sa chashom na zidu u susednoj sobi chuje