sex problem

Emilija Sam Ja

Početnik
Poruka
2
Devojke imam problem, pa mi teba vasa pomoc. Sta radite vi kad ste gore? Pretpostavljam da skakucete. Ja sam to probala, i ne ide mi nikako, ne znam kako to radim pogresno, ali nista ne osecam. Ako imate neki savet za mene, slobodno se raspisite :*

Devojke imam problem, pa mi teba vasa pomoc. Sta radite vi kad ste gore? Pretpostavljam da skakucete. Ja sam to probala, i ne ide mi nikako, ne znam kako to radim pogresno, ali nista ne osecam. Ako imate neki savet za mene, slobodno se raspisite :*

Skakućeš u toku seksa?
Pa normalno da ništa ne osećaš kad se izmoriš...
Pusti baju nek on ide gore.

Како се залажете за равноправност ја капирам да имам пуно право да те спрдам сад као што ове квочке спрдају оне неискусне ликове па их буде срамота, и шта ћемо сад?

није потребно да скакућеш на препоне.
кад се узбудиш кашће ти се само.
уживај...

Emilija budi jaka i prevazidji ta sranja.
Popni se i isamaraj ga po faci, da ne zna sta ga je snaslo.
Nikakva neznost, samo zestina.

- - - - - - - - - -

Izgazi ga.

Back