Sex Poze

Žene su oko deset puta manje zainteresovane za sex jer im je testosteron za toliko manje procentualno u krvi. S godinama
se to još više smanjuje...Ali zato,zavisnost od muških ih čini više orjentisanim na prateće sadržaje MŽ odnosa dok bi napaljeni mužjaci te detalje
i varijacije da zaobiđu i odmah da pređu na stvar...
U životinjskom svetu je to još izraženije-"teranje" ženki označava kraći period,nekad čak samo par sati,ali to ne sprečava mužjake da stalno obigravaju
oko ženki,ne bili inicirali teranje...
Anđelko je kao cuko...;):lol:
Obigrava oko vas ne bi li se koja ikrašica javila na pp...:per:
Aj dragoljube ne pricaj ... :lol:

:heart: za ovu pozu je potrebno još nešto veliko osim grudi :mace:

Da ukoliko imash velike (o)-(o) :heart: Mali moze i u male :lol: oko 20 :smeker:

- - - - - - - - - -

A meni je ovo stvarno bolesno i ne razumem zašto bi se iko ložio na ovo?

- - - - - - - - - -

Mislim, ne na sam čin seksa, nego na ovu igru
Pobogu

Ne znam zasto izgleda Hot :lol: Pitaj one sto dolaze tamo zasto :) To im daje mogucnost da imaju sex sa osobama iz celog sveta :aha: Nije pravi ali je barem neki sex :mrgreen:

Dok ovde sta dobijate protivljenjem ? :rotf:

Jedinu koju bi dodirnuo sa foruma je Macka Z :heart: 100% zensko :lol:

- - - - - - - - - -

vi ostale ste kao lutke vristalice koje kad dodirnes placu i vriste :rotf:

- - - - - - - - - -

kao zamke za kaznu :lol: ko vas dodirne umre ili ode u zatvor ili ga banuju :rotf: bezvredne za muskarce :aha:

- - - - - - - - - -

Na forum nisam ni dosao da imam neku od vas, ne plasite se :) mackica se namestila :heart: bilo je lepo a sa vama samo razocarenje i nikakav uzitak love niss prazne :rotf:

Odmaram se dok pisem od svih Slut na SL :rotf:

Jednu pozu ne znate Omg :hahaha: vi neke ribe haha :)

- - - - - - - - - -

Muskarcu vise poza napisali od vas bruka za ribetine koje sve znaju o sexu :malav:

Kako su ubedjene da ih zelim jurim haha :lol: umem da glumim da bi se malo zezali o sexu :mrgreen: ali stvarno nebi prevario sa vama moju savrsenu devojku koja vredi kao vi sve da spojite sve najlepse osobine :lol: opet ne bi bile kao ona :aha:

- - - - - - - - - -

Ko bi menjao savrsenu devojku koja zna da voli i uziva u sexu sa vama forumasice ? jeste poludele ? :malav:

Mene mogu da napale SL devojke Cam ribe ali vi nikada stvarno ne mozete da uradite ne znam sta :rotf:

Mozemo da se zezamo o sexu i prestanite da mastate da vas zelim i palite me stvarno to se nikad nije dogodilo :rotf: Osim M Z ona je uspela da u tome - svaka cast mala :heart:

Vi ostale mozete da se bacite u kontejner :hahaha:

Kako su ubedjene da ih zelim jurim haha :lol: umem da glumim da bi se malo zezali o sexu :mrgreen: ali stvarno nebi prevario sa vama moju savrsenu devojku koja vredi kao vi sve da spojite sve najlepse osobine :lol: opet ne bi bile kao ona :aha:

- - - - - - - - - -

Ko bi menjao savrsenu devojku koja zna da voli i uziva u sexu sa vama forumasice ? jeste poludele ? :malav:

A uz sve to nisi sklon preterivanju...:hahaha::rotf:

Back