SEX PO STUDENTSKIM DOMOVIMA

Ma sve je istina sto kaze BabyWipe, koja god riba da nam ne veruje nek dodje kod nas u Rezidenciju da proveri. U medjuvremenu, odosmo mi malo po gornjim spratovima, tek je desetak dana kako su nam dosle brucoskinje, treba ih uputiti malo u zivot...

leptirica:
A hebat ga šta će cure kad nema nikoga da ih nadgleda(prvenstveno mislim na obitelj),pa kad dođu studirat u kakav veći grad rade šta im padne na pamet.I sexaju se puno više jer na selu se ne mogu ponašati kao u većem gradu gdje ih nitko ne zna.
Odgovor je skoro tacan :twisted:

A ako ga obrnemo naopacke, dobicemo da na selu nemogu raditi ono sto im je palo na pamet cim su usli u pubertet, pa kad onda puno godina kasnije dodju u grad, pocnu se ponasati kao da su pustene sa lanca.
Jer, i jesu pustene sa lanca... :roll:

I nisam znao da se u djacke domove smijestaju mentano retardirane osobe - pa da treba neko da ih nadgleda.

Gugleta:
leptirica:
A hebat ga šta će cure kad nema nikoga da ih nadgleda(prvenstveno mislim na obitelj),pa kad dođu studirat u kakav veći grad rade šta im padne na pamet.I sexaju se puno više jer na selu se ne mogu ponašati kao u većem gradu gdje ih nitko ne zna.
Odgovor je skoro tacan :twisted:

A ako ga obrnemo naopacke, dobicemo da na selu nemogu raditi ono sto im je palo na pamet cim su usli u pubertet, pa kad onda puno godina kasnije dodju u grad, pocnu se ponasati kao da su pustene sa lanca.
Jer, i jesu pustene sa lanca... :roll:

I nisam znao da se u djacke domove smijestaju mentano retardirane osobe - pa da treba neko da ih nadgleda.
Nisam ni ja to znala.Hvala na obavjesti,dobro da znam jer živim u blizini đačkog doma.

Ako ima prisutnih "domki" one ce mi oprostiti sto cu ovo reci ali stvarno je tako. Pitajte bilo kog studenta koji je u domu (a i koji nije) da vam kaze sta misli o sexu sa domkama! Od skora kletva u studentskom domu je "Da bog da ti svaka dala" Takva kletva bi vam se i ispunila, samo kad bi ste trazili! Kada je useljenje tada je opsta frka ko ce pre novu domku da "usreci"!
Ima, bave se i prostitucijom.

Ako ima prisutnih "domki" one ce mi oprostiti sto cu ovo reci ali stvarno je tako. Pitajte bilo kog studenta koji je u domu (a i koji nije) da vam kaze sta misli o sexu sa domkama! Od skora kletva u studentskom domu je "Da bog da ti svaka dala" Takva kletva bi vam se i ispunila, samo kad bi ste trazili! Kada je useljenje tada je opsta frka ko ce pre novu domku da "usreci"!
mmm najs

Ko nije u domu, tesko ce poverovati. Imao sam cimera, koji je cak i na travi pored doma imao sex sa domkom koja je toliko bila zagorela da nije mogla da saceka da se soba oslobodi, za sta je bilo potrebnmo 2 minuta.
😲

A ja se, kao student, cudio kada sam cuo da jedan dom odvaja studente i studentkinje, svako u svojoj zgradi.
Mislih se, cemu?!, Odrasli, zreli ljudi, normalno je i da su poje8u,,ponekad...

Kad one izgleda ne mogu da se kontrolisu...

Je l' moguce to? Da naidje takav period, kada, stvarno, ne moze da izdrzi i da se kontrolise?

...sex je opsta prisutnost i nema granica
studentski domovi, internati , dezurstva, ljetovanja, seminari , kursevi , sluzbeni i ciljani putevi...sve...
Zgrade , letnjikovci, vikendice...sve je to sex...studentski domovi su isprofanisani ali nasigurno
mnogo ima vise divljanja gdje se najmanje sumnja...sto su i rekle ***** / neka oproste na vulgarizmu/ ,
-od postenih ne mozemo banke zaraditi...

bio u domu, doduše ne studentskom nego srednjoškolskom (ili kako se već stručno kaže)
jebarnik...šta drugo da kažem...
doduše neki su imali više sreće, neki smo imali manje sreće...al bilo je

1991 pocetak juna bio sam na trcanju kejom, i po povratku sidjem kod stranda sa keja, i dolje kod srudentskog tada jos novog doma (zenska zgrada), na limanu 3 pridjem zgradi doma i u mraku u cosku stanem da se olaksam, pripisalo se da prostite...

dok ja namestam sorc posle pisanja u neposrednoj blizini vidim kako neki lik sa terase na prizemlju doma, iskace tj preskace ogradu na terasi. Skocivsi na tlo okrenuo se i mahnuo nekoj devojci koja mu je mahnula sa terase...

On je napravio jos koji korak i dosao blizu coseta gde sam ja bio i tu ja vidim moj neato stariji komsija...

Rekoh mu d vece komso ja evo s trcanja pa mi se pripisalo a i ti vidim bio na rekreaciji?
Naamejao se i kaze ma da, al moram preko terase jer je zenski dom pa ne mogu na gl ulaz uvece a i imaju recepciju mogu samo koji tu zive jel studenti...
Sta bi sa Nedom, upitah ja znajuci da u komsiluku ima devojku s kojom je vec par godina.. Rece ma zajedno smo ovo je nesto onako malo...
Upozno si je na faksu? pitam ja
Ma ne, preko prijateljice njene iz doma koju ebe moj najbolji drug...

tako da uvjek je bilo tih vecernjih posetioca sa strane....

Читам како је било 2003. и поредим са садашњим временом, па колико су тад људи били опуштенији по питању секса, забављања, и тако тога :D Сад само хејт и морал, а од секса ништа. Закаснио сам, не да будем студент, него чак и једно боље време.

Back