- Poruka
- 3.703
A ja moram da idem u VB i veceras mi dolazi JJ. 8-)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tuzna zgoda...Zaista tuzna...I opravdano nepotrebna!Comfortably Dumb:
I ja sam cula za tu pricu.. Kada kazu originalna postava, misle na Misle na Matlocka, kao basistu, Sid nije bio u originalnoj postavi.. Maaaaada, ja smatram da su to sve prazne price, a i Pistolsi posle Viciousa.. Nije to, to. Kad je on umro, kao da je umrla i sva njihova buntovnicka energija i samo su odjednom prestali da "budu Pistolsi".. To dokazuje i neuspeh njihovih kasnijih ploca, i katastrofalnih turneja. Iako su mu utisavali, ili cak iskljucivali bas, on je bio srz grupe, cak i bez muzickog talenta . Ovo sve polako lici na fetesizaciju Viciousa, ali moj stav se i bazira na tome. Mislim da ne vredi da se okupljaju. Nama i dalje jeste potreban inat, bunt, borci protiv ucmalosti i drustvene hipokrizije (koja se i dalje razvija, uz dozu jadnog glamura koji polako postaje olicenje danasnjeg drustva), potrebno je pokazati prezir, pokrenuti mlade i postaviti stav ne mirenja sa trenutnim stanjem u raznim sverama zivota i uvek traziti bolje.. A za to nam definitivno nisu potrebni 50-ogodisnji Lydon, Matlock, Jones & Cook... Zanesoh seviolet_parts:U originalnoj postavi?![]()
Comfortably Dumb:obelezavaju 30 godina izlaska albuma never mind...
kako rekose u "originalnoj postavi"![]()
Nisam bas sigurna da zelim to da vidim...nekako ,bez Sida...:-?
Sid nije originalan clan,samo da podsetim
Pa jeste,on ih je na neki nacin odrzao prisutnima u svesti ljudi toliko dugo.Ali Pistolsi su Pistolsi,i sve dok postoji sansa da cu cuti Pretty Vacant ja sam happy happyZnam,ali sad mi se to cini kao koriscenje slave slave...Jer ,bez obzira na Rottena,Sid ipak fali bendu mnogo...A tako je sladak bio...:-( Unistio sebe...
prije chitavih 6 sati sam postovala tu vijest na temi KONCERTI i [skoro] niko nije vidio![]()
Sta je sad Miki,i Pistolsi su precenjeni?