Sex Pistols

• Začetnik teme Začetnik teme was
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
violet_parts:
U originalnoj postavi? :roll:
I ja sam cula za tu pricu.. Kada kazu originalna postava, misle na Misle na Matlocka, kao basistu, Sid nije bio u originalnoj postavi.. Maaaaada, ja smatram da su to sve prazne price, a i Pistolsi posle Viciousa.. Nije to, to. Kad je on umro, kao da je umrla i sva njihova buntovnicka energija i samo su odjednom prestali da "budu Pistolsi".. To dokazuje i neuspeh njihovih kasnijih ploca, i katastrofalnih turneja. Iako su mu utisavali, ili cak iskljucivali bas, on je bio srz grupe, cak i bez muzickog talenta . Ovo sve polako lici na fetesizaciju Viciousa, ali moj stav se i bazira na tome. Mislim da ne vredi da se okupljaju. Nama i dalje jeste potreban inat, bunt, borci protiv ucmalosti i drustvene hipokrizije (koja se i dalje razvija, uz dozu jadnog glamura koji polako postaje olicenje danasnjeg drustva), potrebno je pokazati prezir, pokrenuti mlade i postaviti stav ne mirenja sa trenutnim stanjem u raznim sverama zivota i uvek traziti bolje.. A za to nam definitivno nisu potrebni 50-ogodisnji Lydon, Matlock, Jones & Cook... Zanesoh se :lol: , ali ne treba ozivljavati Sex Pistols, vec i dalje negovati punk, koji zapravo i NIKAD NIJE BIO MRTAV!

sid78snd.jpg

moce se i bez ovog prizora

dakle....taj Sid,koliko sam prochitao,nije ni znao da svira bas,dakle,zvuk Pistolsa sa njim,i bez njega se ne razlikuje,ili bar ne na bolje.....kako sam ja razumeo...."svirao" je sa njima 2 godine i debil se predozirao....na exitu ce nastupiti ORIGINALNA postava,i nemojte se dalje preser'avati...

Znam,ali sad mi se to cini kao koriscenje slave slave...Jer ,bez obzira na Rottena,Sid ipak fali bendu mnogo...A tako je sladak bio...:-( Unistio sebe...
Pa jeste,on ih je na neki nacin odrzao prisutnima u svesti ljudi toliko dugo.Ali Pistolsi su Pistolsi,i sve dok postoji sansa da cu cuti Pretty Vacant ja sam happy happy:):)
A Sidova godisnjica je bila 2.

Uf pistolsi...mislim da sam ih zgotivio negde u osnovnoj skoli...kasnije sam u srednjoj sa drustvom glumio budalu, upadao u nevolje i sve sam opravdavao upravo njima! Tada me je jos uvek drzalo ono "Zivi brzo, umri mlad"
Pistolsi bez Sida nisu NISTA...jer je ustvari SID VICIOUS PANK!

Back