- Poruka
- 70.195
Okov- lanac prodavnica.Gde je Okov?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Okov- lanac prodavnica.Gde je Okov?
U Beogrdu?Okov- lanac prodavnica.
Ма воде мало пљусни, штаkoje stipse, sve neke improvizacije
kako ste krenuli još će umjesto klasičnog lubrikanta doći u upotrebu onaj koji se rabi u veterini
![]()
ti si samo reklamni nik koji me je citirao pre neki dan i ne znam zasto su te banovali, vrv zbog klon nika ili nekog vredjanja deeebelooog-neke psihopatije zesce... dakle...tako da popusi djoku prvom komsiji, takvi kao ti ovde nicu brze od pecurki...Ti si samo Rektor univerziteta za bivanje prostodušnim
Ako imaš npr. 66 artikala, svaki od tih čepova zaslužuje negu, održavanje etc
Nemoj tako to je naš jaguarti si samo reklamni nik koji me je citirao pre neki dan i ne znam zasto su te banovali, vrv zbog klon nika ili nekog vredjanja deeebelooog-neke psihopatije zesce... dakle...tako da popusi djoku prvom komsiji, takvi kao ti ovde nicu brze od pecurki...
Letos sam imao neke majstore/renovirao smeštaj. Fora je bila što mi je kasnio bus, a oni poraniše (zaboravio sam da zaključam ormar sa sportskim rekvizitima)
Ulazim unutra, njih dvijica, jedan vrti lisice i pita me ako radim u policiji
Da su otvorili one kutije na dnu, pitali bi me da nisam možda ginekolog, sreća vratanca glave![]()
Onaj Durex lubrikant posluži i kao Dildo.. jbeš vibratorŠta se stidite. I prvi i svaki sledeći put ulazim kao u maxi. Pitam sve što me zanima, ali oni uglavnom kuliraju zbog puno posla jer imaju puno narudžbi online ili preko vajbera.
+ je što na licu mesta vidiš tu plastiku i shvatiš jel ti se dopada ili ne. Jer preko neta često lepše izgleda.
- je što su to obično neke manje radnje kao na zel vencu, sve se provlačiš i kao da si u ćumezu. Minus je i sve što se kupi od garderobe ne možeš da zameniš posle broj, a nemaju kabine za probanje. Znači odokativno uzimaš. Srećom, uglavnom je to loš rastegljiv materijal pa i ako košta 3000 to znači da je u kini 300 din.
Recimo jeftinije nađem u dmu lubricant nego što je kod njih. Kao da prodaju nešto special.
Vibrator sam preskakala, ali naredni put neću. Žena se mora snabdeti za crne dane.