Sex/Online Shopovi

Ti si samo Rektor univerziteta za bivanje prostodušnim

Ako imaš npr. 66 artikala, svaki od tih čepova zaslužuje negu, održavanje etc
ti si samo reklamni nik koji me je citirao pre neki dan i ne znam zasto su te banovali, vrv zbog klon nika ili nekog vredjanja deeebelooog-neke psihopatije zesce... dakle...tako da popusi djoku prvom komsiji, takvi kao ti ovde nicu brze od pecurki...

E nisam bila mnogo puta ali sam bila.
Sećam se prvog odlaska. Išla sam sama, pokušavala sam pa se vraćala. Ušla sam tek iz trećeg puta. Bila nrka žrna skroz ok i profesionaln. Mislim da sam bila crvena kao bulka. Sećam se kad mi je rekla razgledaj ti polako pa kad se malo smiriš pitaj šta te zanima.
Poslednji put sam bila sa koleginicom. Nasli smo se na kafi pa smo se nešto sprdale oko kupovine pa sam joj ja rekla vodim te na jedno posebno mesto za shoping.
Nismo ništa kupilea ali smo se zezale.

Šta se stidite. I prvi i svaki sledeći put ulazim kao u maxi. Pitam sve što me zanima, ali oni uglavnom kuliraju zbog puno posla jer imaju puno narudžbi online ili preko vajbera.

+ je što na licu mesta vidiš tu plastiku i shvatiš jel ti se dopada ili ne. Jer preko neta često lepše izgleda.
- je što su to obično neke manje radnje kao na zel vencu, sve se provlačiš i kao da si u ćumezu. Minus je i sve što se kupi od garderobe ne možeš da zameniš posle broj, a nemaju kabine za probanje. Znači odokativno uzimaš. Srećom, uglavnom je to loš rastegljiv materijal pa i ako košta 3000 to znači da je u kini 300 din.

Recimo jeftinije nađem u dmu lubricant nego što je kod njih. Kao da prodaju nešto special.
Vibrator sam preskakala, ali naredni put neću. Žena se mora snabdeti za crne dane.

Šta se stidite. I prvi i svaki sledeći put ulazim kao u maxi. Pitam sve što me zanima, ali oni uglavnom kuliraju zbog puno posla jer imaju puno narudžbi online ili preko vajbera.

+ je što na licu mesta vidiš tu plastiku i shvatiš jel ti se dopada ili ne. Jer preko neta često lepše izgleda.
- je što su to obično neke manje radnje kao na zel vencu, sve se provlačiš i kao da si u ćumezu. Minus je i sve što se kupi od garderobe ne možeš da zameniš posle broj, a nemaju kabine za probanje. Znači odokativno uzimaš. Srećom, uglavnom je to loš rastegljiv materijal pa i ako košta 3000 to znači da je u kini 300 din.

Recimo jeftinije nađem u dmu lubricant nego što je kod njih. Kao da prodaju nešto special.
Vibrator sam preskakala, ali naredni put neću. Žena se mora snabdeti za crne dane.
Onaj Durex lubrikant posluži i kao Dildo.. jbeš vibrator

Back