Sex/Online Shopovi

Urwald

Ističe se
Moderator
Poruka
2.785
Kakva su vaša iskustva sa sex shopovima, da li ih posećujete, ako da koji je razlog? Koji vam deluju najbolje opremljeno, imate li neku preporuku? Da li neko ima iskustva sa sexshopovima u inostranstvu? Gde uglavnom nabavljate stvari/igračke? Ali, Amazon, Ebay, nešto šesto?

Kakva su vaša iskustva sa sex shopovima, da li ih posećujete, ako da koji je razlog? Koji vam deluju najbolje opremljeno, imate li neku preporuku? Da li neko ima iskustva sa sexshopovima u inostranstvu? Gde uglavnom nabavljate stvari/igračke? Ali, Amazon, Ebay, nešto šesto?
Da baš sam prekjuče

Oni baš veliki dildoi mi deluju kao više ukrasni ornament

P osoblje jako ljubazno zapravo i profesionalno, spremni su da objasne svaki produkt, daju preporuke i gajdans...
Musterije su friki:
Uleti riba- ups, omasila sam radnjou.. A posto su vam ulja za masazu?

Uleti lik: ma za kolegu, zezamo se poklon ono, a koliko dugo traje baterija? Pa.. Zavisi od upotrebe, negde od... Zapakuj to.

P osoblje jako ljubazno zapravo i profesionalno, spremni su da objasne svaki produkt, daju preporuke i gajdans...
Musterije su friki:
Uleti riba- ups, omasila sam radnjou.. A posto su vam ulja za masazu?

Uleti lik: ma za kolegu, zezamo se poklon ono, a koliko dugo traje baterija? Pa.. Zavisi od upotrebe, negde od... Zapakuj to.
Imam neku tendenciju da zaluđujem sa radnicama i da pričamo o xxx stvarima. Za to vreme ulaze likovi sa maskama kao da je korona u punom jeku, a mi još pojačavamo priču:hahaha:

Imam neku tendenciju da zaluđujem sa radnicama i da pričamo o xxx stvarima. Za to vreme ulaze likovi sa maskama kao da je korona u punom jeku, a mi još pojačavamo priču:hahaha:
Ja ne ulazim u radnju ako je radnica tamo. Ne volim resting bich fejs i stav: "osh ti to kupiti vec jednom." ili jos gore da ja kao musterija olabavljujem atmosferu.
Sex shop shvatam iskljucivo kao kupovinu i mesto gde ostavljam pare.

Ili obrnuto?
Jednom sam sa jednom prijateljicom uleteo u sex shop, da vidimo ideju za poklon i razgledamo i ona gospodza tamo, odmah pocela da preporucuje dildoichine brate! Znaci ono cudo je bilo veliko ko salama. Dobrih nekih 30 plus cm, a debljina... I jos sva kao: ovo najvise devojke kupuju.za sta kupuju gospodzo? Da im drzi stolicu? Sad ste mi udarili kompleks, necu vise nikad uci u vasu radnju gospodzo. Mico, idemo odavde.

Čekao sam jednu poveću porudžbinu igračaka sa Alija koja je kasnila neka 2 meseca. Pred novu mi neko kuca na vrata, kad ono poštar - ho ho ho srećna Nova! Na licu mu kez kao da je primio trinaestu platu. Kada sam uleteo u kuću sa pošiljkama video sam i zašto. Neki shop je sve stvari stavio u regularne sive kese, bio je jedan double sided dildo, regularan XL, maske, cuffovi i sl, sve se videlo/moglo naslutiti 🤣
Sada mi uvek nasmejan donosi stvari sa alija 🤣👍

Bio je 90ih sex shop na krstu, pa sam kupovao devojci veš..

Čekao sam jednu poveću porudžbinu igračaka sa Alija koja je kasnila neka 2 meseca. Pred novu mi neko kuca na vrata, kad ono poštar - ho ho ho srećna Nova! Na licu mu kez kao da je primio trinaestu platu. Kada sam uleteo u kuću sa pošiljkama video sam i zašto. Neki shop je sve stvari stavio u regularne sive kese, bio je jedan double sided dildo, regularan XL, maske, cuffovi i sl, sve se videlo/moglo naslutiti 🤣
Sada mi uvek nasmejan donosi stvari sa alija 🤣👍
:rotf: tako to izgleda kad kupuješ kod Alije :mrgreen: umjesto da odrešiš kesu i kupiš kvalitetne stvari, kožu, inox, latex, silikon koji ne izaziva alergije :manikir:

Back