Luna
Buduća legenda
- Poruka
- 32.743
Dobra je serija... imas je sada na "private spice ili na tv1000 ako volis blage varijante"![]()
Sada si dotakao dno Suzavce

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobra je serija... imas je sada na "private spice ili na tv1000 ako volis blage varijante"![]()
Kad mi pridje s ledja,pomeri mi kosu i osetim njegov dah na vratu![]()
znala sam da sam nesto zaboravila
uffff![]()
Sada si dotakao dno SuzavcePokusala sam da ti oprostim ali ne,teras me na blud,unistio si mi sex momenat ....Hvala ti jos jednom
![]()
Ma,ovaj Suzavac mi je sve upropastioA,imala sam tako divan sexi momenat
![]()
Ne. nemoj plakati, srce mi je puno radosti.... Pa kaze: Srce je moje violina...![]()
ma pusti ga, ne obracaj paznju
nista ne sme upropastiti sexi momenat
di ti muzda povratis momenat
ma pusti ga, ne obracaj paznju
nista ne sme upropastiti sexi momenat![]()
budi ga breduznost zove
![]()
Postoji li nesto sto kad uradi vas patner/ voljena osoba/ jebach morate da ga/je posedujete? Neka recenica , pokret, sta ti ja znam sta?![]()
Postoji li nesto sto kad uradi vas patner/ voljena osoba/ jebach morate da ga/je posedujete? Neka recenica , pokret, sta ti ja znam sta?![]()
volim kad ga vidim u garaži kako nešto šrafi a ruke mu crne. to me lipa a ja ga pipam.
i jedared sam se napalla‚kad je tukao maljem po nekom kolcu, baš ga je tukao onako muški.
ima muškaraca koji ne umeju da upotrebljavaju malj, pa ni običan čekić. to je tako tužno![]()
volim kad ga vidim u garaži kako nešto šrafi a ruke mu crne. to me lipa a ja ga pipam.
i jedared sam se napalla‚kad je tukao maljem po nekom kolcu, baš ga je tukao onako muški.
ima muškaraca koji ne umeju da upotrebljavaju malj, pa ni običan čekić. to je tako tužno![]()
ruka preko pantalona (odozdo) je ponekad sasvim dovoljnaaaa![]()
Не... То не. Мислим... Не мора баш ништа да уради...Postoji li nesto sto kad uradi vas patner/ voljena osoba/ jebach morate da ga/je posedujete? Neka recenica , pokret, sta ti ja znam sta?![]()
Не... То не. Мислим... Не мора баш ништа да уради...
Али постоје ситуације кад бих чврсто да га загрлим због неке речи или поступка.![]()