Sex na radnom mestu

gost 388309

Poznat
Poruka
7.764
Svi cete reci - ne, nikako, itd..
Ali, hajde da malo prodiskutujemo
tooth.gif

kakve su prednosti sexa na radnom mestu?

Paaa, s obzirom da se puno vremena provodi na poslu, praktično je na dohvat ruke. Pa još ako imate samo svoju kancelariju, pa ste neki važan faktor u firmu, uvek možete da idete na kartu "dođi u moju kancelariju", a svojoj sekretarici kažete da vas niko ne uznemirava...
Uostalom, ako se diskretno pročuje na pauzi da ste dobri u seksu, a diskretni, eto veselja sve do penzije za Vašeg vršnjaka... :whistling:

Ovo sve pričam iz glave ili sam možda videla na filmu, ja nemam posao. :zkez:

Pa....dok sam radio u "sluzbi", radno mesto mi je bila cela zemlja, tako da mi je uvek bio seks na radnom mesu z:mrgreen:
Inace, jedna od najboljih izreka u vezi toga je "ne pravi srannje u sopstvenom dvoristu - prvi ces da ugazis u njega". :D

Ako se culo onda ni jedna zena ne sme sama da udje u kancelariju, ni po pismo.
Ako se jos nije culo ima sanse, ali kada se posvadjate onda si ugasio.
Obicno, su svi praceni od jutarnje kafe do izlaska s posla, znaci ostaju sluzbeni putevi, ali se to ne racuna u posao.

Inace sta se desava, ako si bas uleteo u takvu varijantu, odmah se pomiris s tim da to svi znaju i pricaju i naravno namestaju
neku psinu i nije problem ako ste oboje slobodni osim sto ce da dobacuju, ako je jedno u vezi nastaje problem.

Znaci, prva varijanta je najbolja na poslu kolegijalno. bez sexa.

Ako je koleginica u pitanju desavanja su za dnevni odmor u nekom hotelu.

znam priču o nekom tipu koga je šefica mnogo kinjila a on nije imao pojima zašto.
nije bio neki njanjav i miran čovek pa mu je uskoro postalo nesnosno to njeno ponašanje
jednog dana dok je ona sedela i mlela da nešto nije dobro uradio po ko zna koji put, on joj je prišao s leđa
izvuko penis iz pantalona i položio joj ga na rame kao ono kad žene stave lisicu oko vrata...

i posle su bili u vezi nekoliko godina
a on je imao sve privilegije u firmi u kojoj je radio, čak je dobio i veću kancelariju s pogledom.
pa vi sad vidite....

Kroz prozor sa pogledom?

- - - - - - - - - -

znam priču o nekom tipu koga je šefica mnogo kinjila a on nije imao pojima zašto.
nije bio neki njanjav i miran čovek pa mu je uskoro postalo nesnosno to njeno ponašanje
jednog dana dok je ona sedela i mlela da nešto nije dobro uradio po ko zna koji put, on joj je prišao s leđa
izvuko penis iz pantalona i položio joj ga na rame kao ono kad žene stave lisicu oko vrata...

a on je imao sve privilegije u firmi u kojoj je radio, čak je dobio i veću kancelariju s pogledom.
pa vi sad vidite....

Zenske price niko i ne prica.:) Ispada da samo muskarci imaju koleginice i sefice.

logično
a žene imaju šefove i kolege.

lako je nekada bilo u državnim preduzećima u fabrikama zavući se u neki džep, pobeći sa posla....

danas se radi u privatnom sektoru ima po nekoliko ljudi u kancelariji ne na desetine i stotine
i naprosto gazda uvek zna gde su mu zaposleni, a ekipa koja radi zajedno je toliko vezana kao porodica pa je degutantno petljati se sa kolegama sa kojima deliš doručak i kafu.
mnogo glupo.
nema dobrih aspekata.
ne postoje

logično
a žene imaju šefove i kolege.

lako je nekada bilo u državnim preduzećima u fabrikama zavući se u neki džep, pobeći sa posla....

danas se radi u privatnom sektoru ima po nekoliko ljudi u kancelariji ne na desetine i stotine
i naprosto gazda uvek zna gde su mu zaposleni, a ekipa koja radi zajedno je toliko vezana kao porodica pa je degutantno petljati se sa kolegama sa kojima deliš doručak i kafu.
mnogo glupo.
nema dobrih aspekata.
ne postoje

a dobar sex?

Postoji jos filmova na temu sekretarica, ali je to neki drugi zanr:rumenko:

Nisam gledala. Pošalji mi linkove, da se bolje udubim u temu. :rumenka:

- - - - - - - - - -

da, da pristupačnost je jedna nezgodna pojava.
pitaj ove čobane što provode zime u planinama sa stadom :lol:

Zimi su stada zatvorena u torovima, nema trave... A samim tim i čobani. Eto zimske romanse, da se prekrate duge zimske noći.. :lol:

pa vi sad vidite....

hahaha

Mislio sam da je samo Čarls Hejli dovoljno lud da tako nešto uradi. Dobro, on je ipak nešto luđi, stavio je tuki na rame saigraču u svlačionici... znam da nemate pojma o kome pričam, mislim da će jedino Tab znati. :mrgreen:

Back