gost 388309
Poznat
- Poruka
- 7.764
Svi cete reci - ne, nikako, itd..
Ali, hajde da malo prodiskutujemo
kakve su prednosti sexa na radnom mestu?
Ali, hajde da malo prodiskutujemo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi cete reci - ne, nikako, itd..
Ali, hajde da malo prodiskutujemo Pogledajte prilog 473978
nema prednosti, jedino ako pleviš šeficu pa iz toga izvlačiš privilegije
sta, kreses seficu?![]()
znam priču o nekom tipu koga je šefica mnogo kinjila a on nije imao pojima zašto.
nije bio neki njanjav i miran čovek pa mu je uskoro postalo nesnosno to njeno ponašanje
jednog dana dok je ona sedela i mlela da nešto nije dobro uradio po ko zna koji put, on joj je prišao s leđa
izvuko penis iz pantalona i položio joj ga na rame kao ono kad žene stave lisicu oko vrata...
i posle su bili u vezi nekoliko godina
a on je imao sve privilegije u firmi u kojoj je radio, čak je dobio i veću kancelariju s pogledom.
pa vi sad vidite....
logično
a žene imaju šefove i kolege.
lako je nekada bilo u državnim preduzećima u fabrikama zavući se u neki džep, pobeći sa posla....
danas se radi u privatnom sektoru ima po nekoliko ljudi u kancelariji ne na desetine i stotine
i naprosto gazda uvek zna gde su mu zaposleni, a ekipa koja radi zajedno je toliko vezana kao porodica pa je degutantno petljati se sa kolegama sa kojima deliš doručak i kafu.
mnogo glupo.
nema dobrih aspekata.
ne postoje
Ne mislis da je dobar sex motiv?
Ne znam zašto, ali meni svaki put kad pročitam naslov teme, ovaj film padne na pamet... Pogledajte prilog 474008
Postoji jos filmova na temu sekretarica, ali je to neki drugi zanr![]()
da, da pristupačnost je jedna nezgodna pojava.
pitaj ove čobane što provode zime u planinama sa stadom![]()
Nisam gledala. Pošalji mi linkove, da se bolje udubim u temu.
- - - - - - - - - -
Zimi su stada zatvorena u torovima, nema trave... A samim tim i čobani. Eto zimske romanse, da se prekrate duge zimske noći..![]()
Ne znam zašto, ali meni svaki put kad pročitam naslov teme, ovaj film padne na pamet... Pogledajte prilog 474008
znam priču o nekom tipu koga je šefica mnogo kinjila a on nije imao pojima zašto.
nije bio neki njanjav i miran čovek pa mu je uskoro postalo nesnosno to njeno ponašanje
jednog dana dok je ona sedela i mlela da nešto nije dobro uradio po ko zna koji put, on joj je prišao s leđa
izvuko penis iz pantalona i položio joj ga na rame kao ono kad žene stave lisicu oko vrata...
i posle su bili u vezi nekoliko godina
a on je imao sve privilegije u firmi u kojoj je radio, čak je dobio i veću kancelariju s pogledom.
pa vi sad vidite....