Pa vratio sam nekadasnji jer me neki ljudi ne shvataju ozbiljnim... malo su se opustili uz onaj proslishaddow:Au Mare, kakav avatar..... covece......... svaka cast. A ja prelivam boje i cekam maturu.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa vratio sam nekadasnji jer me neki ljudi ne shvataju ozbiljnim... malo su se opustili uz onaj proslishaddow:Au Mare, kakav avatar..... covece......... svaka cast. A ja prelivam boje i cekam maturu.
Idi spavaj!!shaddow:@ Mare
A sta kazes na ovaj......... mislim avatar......... nije lose, a?
Sad sam spreman za MATURU.
Dobar je... samo opusteno...shaddow:Ja se zovem James Bond........ i ja sam zavisnik od foruma.
Idem, idem.......... vidimo se!!!![]()
A sutra.... svi na svoje radne zadatke!!!
Svevlad:Na maloj maturi u jednom hotelu na moru smo nas trojica ortaka ****** jednu Nadu, koja se već tada satirala... na velikoj maturi smo imali orgije u sobi i nije se znalo ko po kome prska... eh, to su bili srećni dani... a onda je došlo bombardovanje...
A ti ništaGazdarica:S moje mature su dva profesora odvela dvije ucenice...![]()
Gazdarica:Ne, nikada se nisam "mijesala" po skoli... 8)
I ja mislim, ali nije bilo lose iskoristiti to...Ferdinand11:na maturi se kar.aju samo gaborke...
Jašta je ja se sturio na maturi nakon gledanja tih limunada, a ono ništa sve neke fine bile kod mene na maturi...baki 75:To ******* na maturskoj veceri je tradicija samo u americkim tinejdz limunadama od filmova...pozz![]()
CICIRIPI:PAMET U GLAVU A DOLE STA UDJE...hehehe!!!