Sex na javnom mestu 2

Da li ste imali seks na javnom mestu?

• Da

• Da ali se kajem

• Ne

• Ne ali planiram

• Uzdrzan /uzdrzana od dogovora (u prevodu da ali necu da kazem)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Trust no one

U prolazu
Poruka
23.681
Posto smo pokrenuli na jednoj od tema diskusiju o seksanju na javnom mestu, mogli bi da nastavimo...
Diskusija je bila vise nego plodonosna, steta da ostane u zapecku.

Dakle, da li ste vodili ljubav ili imali seks na javnom mestu? Sta imate za ili protiv toga? Da li ste nekada nekoga videli, prekinuli, culi....Mislite li da je to moralna degeneracija i degradacija ili ipak nesto lepo i korisno, ipak je bela kuga vec dugo medju Srbljem....

Link ka staroj temi..
https://forum.krstarica.com/threads/sex-na-javnom-mestu.814985/

Гледао сам групни секс али нисам осетио потребу да учествујем, некако је то за мене ИНТиМНА СТВАР.
Иначе назив за ГРУПНИ СЕКС у БГД је био КАЧЕЊЕ НА ВЕРИГЕ.

Nisam ali ne mora da znaci da neću i da je to nešto loše samo po sebi.
Sto kažeš treba malo i da se umnožimo.
Ima ljudi koji nemaju gde pa nadju neko mesto napolju, zavuceno, e sad ako neko gleda u njih da se iščudjava to je njegov problem.
Ne bih namerno na javnom mestu ako imam gde, ali ako se nema gde onda....
I šumi...i na njivi.... i u štali....i na šljivi.....
Ta na na na

Odvratan mi je grupni seks gde učestvuje više muškaraca. Ili ono - drugovi iznajme neku, pa... totalni turn off. Znam da su neki tipovi sa kojima sam se malo družio pričali da su to radili, meni je odbojno, kao i oni gengbeng klipovi gde se redjaju crnčuge i belci i ne znam ko sve. Jedan je to navodno radio sa kumom i drugaricom.

Pogotovu u srpskom slučaju, čemu to pajtanje po kurcu. Tipa zajedno su bili sa nekom devojkom i onda se voze kolima, druže... glupost. A i estetski mi je odvratno npr. kad pritisne čopor klinaca neku devojku na parkingu i ona ih zadovoljava. Bio je jedan takav klip dvehiljaditih, sećam se, tad se skidalo sa onog rapidshare, na nekom beogradskom parkingu neka klinka koju je pritisnuo čopor ******ih lokalnih životinja. Odmah sam to ugasio.

Malo sam narcisoidan i čak i kad bih imao grupni seks sa običnim devojkama, nikad ne bih voleo da drugi muškarci učestvuju. Ne podnosim to. Sa druge strane kapiram da se devojke pale na gangbang i da ih yebe više likova, čak se feministkinje diče time, ali to ne volim, zato što znam kakvi su muškarci.

Platio sam jednom za iskustvo sa dve ribe, skupio novac, ali ništa nisam uradio na kraju, jer je atmosfera bila loša, nekako su sve odradjivale mehanički... ne znam. Valjda su bile sa stotinu njih pa im dosadno, ili očekuju da su svi isti itd. Sve je to jedna velika parada ničega.

Nisam i protiv sam toga, hvala Bogu nisam nikog ni video ni čuo bar još uvek... da, to je moralna degeneracija, degradacija ili šta već ... ne treba svako da bude izložen toj slici
Zasto mislis da je degeneracija? Kad se spoje dvoje napaljenih a nemaju gde ili nemaju love za hotel ili stan na dan...Nekad nema ni vremena za to, sad ili nikad. Obicno su to skrivena mesta i brzinski seks, retko ko ce kao onih dvoje na plazi ad se seksaju polako i dugo...
Vidjao sam, i meni se desavalo, nista strasno. Sve je za ljude.

Odvratan mi je grupni seks gde učestvuje više muškaraca. Ili ono - drugovi iznajme neku, pa... totalni turn off
Ja imam par kolega koji su tako radili, njih 5-6 iznajmi dve profi i menjaju se kao na traci. Nista zanimljivije od gumene lutke.....

Nego jesi li imao iskustva sa javnim mestima? Park, klupa, ulaz, mracna ulica....?

Kad se spoje dvoje napaljenih a nemaju gde ili nemaju love za hotel ili stan na dan...
То је neшто као кад ти се иде хитно у wc. No ako имаш проблема са тиме ужитак није никакав. Но ако ти се тако свиђа
да те гледају разваљиваћете се на сред улице налоњени на кола, све док не дође неко да поквари забаву.
Ja imam par kolega koji su tako radili, njih 5-6 iznajmi dve profi i menjaju se kao na traci. Nista zanimljivije od gumene lutke.....
То тако иде, зато и није нека велика забава осим да ето пробаш и то.

Postoji zenska masta koja se vezuje za javno prikazivanje i strah od toga da budu otkrivene u prekrsaju morala, koji pored kaznjavanja je jedna od najcescih fiksacija....
Zato u vremenu napada na moralne norme mnogi, a prvenstveno zene insistiraju na javnom sexu, ne cak ni sakrivenom, jer su protiv gusenja slobode....
Naravno da jesam....na raznim javnim mestima....posšto nisam egzibicionista sex na javnom mestu ne pretpostavljam dobrom sexu u intimi....

Dakle, da li ste vodili ljubav ili imali seks na javnom mestu? Sta imate za ili protiv toga? Da li ste nekada nekoga videli, prekinuli, culi....Mislite li da je to moralna degeneracija i degradacija ili ipak nesto lepo i korisno, ipak je bela kuga vec dugo medju Srbljem....

Link ka staroj temi..
https://forum.krstarica.com/threads/sex-na-javnom-mestu.814985/
Redom ću.

1. Nisam.
2. Nemam ništa protiv toga. Sve dok nije silovanje.
3. Nisam nikoga videla.
4. Lepo i korisno nije. Više me podseća na životinjski nagon kada se kao psi zaskaču po ulici jer ne mogu sačekati. Ali, ne želim suditi ljudima.

Nisam i protiv sam toga, hvala Bogu nisam nikog ni video ni čuo bar još uvek... da, to je moralna degeneracija, degradacija ili šta već ... ne treba svako da bude izložen toj slici
Па зар "параде поноса" нису само корак од тога?
Управо се оне и своде на секс! Код нас још нема таквог разврата док на западу то личи на дно дна!

Па зар "параде поноса" нису само корак од тога?
Управо се оне и своде на секс! Код нас још нема таквог разврата док на западу то личи на дно дна!
Ne lupataj!
Sve ste mi vi moralisti. Seksualno opredelenje je licna stvar ,uostalo me ne zanima ko ce i gde ce dok mene i moj mir ne narusava.
Ne volim da sudim a jos manje osidjujem da se sablaznjavam i zgrozavam, a ovamo razvrat blut i svasta nesto. Zapad itekao postuje tradiciju i religiji i sta se jos ubrojava u " moralnu dogmu" jedino razlika je sto niste na tom istom zapadu obisli sta treba.

Back