sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Sta mislite da li muskarci kroz ceo zivot previse torbaju i traze sex od svoje partnerke ili zene?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja bih, da ga ne znam skoro dvadeset godina.Sinnke opsednut sexom. Cenim da ima 20 godina.
Generalno u Srbiji se ljudi manje torbaju nego u drugim evropskim državama, em zbog našeg lažnog patrijarhalnog morala, em zbog masne hrane pa muškarci već sa 60 zatrokiraju.
Sve si probala
Šta sam probala?
Pa Lilly, sve znas, i po Evropi, i kod nas, i one sa posnom dijetom i sa masnom, i sa patrijarhalnim i nepatrijarhalnim moralom, i one ispod i one iznad 60 su upoznala. Legendarna si.
Мислим да мање од своје али од туђе више сигурноSta mislite da li muskarci kroz ceo zivot previse torbaju i traze sex od svoje partnerke ili zene?
Zene vole sex vise nego mi tako da moj konacan odgovor je ne.Sta mislite da li muskarci kroz ceo zivot previse torbaju i traze sex od svoje partnerke ili zene?
Sta mislite da li muskarci kroz ceo zivot previse torbaju i traze sex od svoje partnerke ili zene?
Ali zato imaju najjacu mastu za drkanjeja mislim da ovi sto puno o tomE prichaju i nemaju sex, tacnije torbaju u mislima
MogućeAli zato imaju najjacu mastu za drkanje