Lillian
Početnik
- Poruka
- 34
TakodjePeta W.:i kod mene tanko u poslednje vreme... ali kvalitetno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
TakodjePeta W.:i kod mene tanko u poslednje vreme... ali kvalitetno![]()
brick5::-D :-D :-D
U nekoj krajnjoj varijanti mozda neki klub za svingere ali ima toliko drugi opcija da
promene ustaljeni sexualni zivot. Da probaju nesto novo drugacije ali zajedno.
storm cloud:Не упражњавам га довољно често да бих стигла да се навикнем.![]()
Kedi:Ja se navikla, sad mi je potreban...Ne znam sta da vam kazem drugo...
nasmejana pahulica:pre bih rekla kao melem. najbolji recept za opustanje.
Sve je to ok, ali ako imas problema sa momkom ili devojkom, resi ga verbalno.Mislim da to ne treba da se resava tako sto cemo okretati ledja jedno drugom...Uostalom desavalo mi se i da raskinem neku vezu koja je bila lepa, ali nismo mogli da prevazidjemo neke probleme, pa sam jos neko vreme ostajali ljubavnici...Ipak je to i stvar poverenja...Gazdarica:Da, bivalo je takvih perioda...
Ali, oni su uvijek ukazivali na nesto drugo, na problem koji se odrazavao i na seksualni zivot...
luckastalutkica:Je l ti to iz lichnog iskustva prichash? Tebi je sa muzem zategnuto?
Znaci bolje bez njega, nego sa njim ako je presao u naviku. :shock:Sanha:Desilo mi se da sam izgubila zelju za sexom sa bivshim,jer je sve postalo navika,dosada,motono,a nikako da se odvojimo,...Sad sam ok,od kako smo se rastali sve je bolje,....Zasitili smo se jedno drugog,...dosta je bre bilo visheSex kao obaveza ili navika je jedan pakao...
:?
To je tačno, ali brak podrazumeva sasvim drugačiji odnos od zabavljanja. Prvo razni problemi, vreme ne usklađeno, ona hoće ti joj činiš i obrnuto.brick5:Nije obavezno, ako su partneri otvoreni i ako zajedno nastave da istrazuju.....
Kad ti ulazi jel osecas ili mislis da osecas.Samantha Jouns:a sta je tema ovde??:?
Doooobar odgovor!Gryphon:Kad ti ulazi jel osecas ili mislis da osecas.![]()
nasmejana pahulica:hahaha meni je uvek extra. vazno je samo da me tip privlaci
A koji su to " ovi sa brega " ??? :shock:topmodelsica:Kako moja komshinka, njoj je eksta samo da zatrudni pa da se uda za padobranca. (Ljudi, mafiojo, shta da im radim sa ovima sa brega, nemaju nishta, ni ljubav, ni pare, ni obraz, ni proshlost ni sadashnjost ni buducnost neki od njih, a neki imaju decu, za shta da ih hvatam i da li da ih hvatam, ali sazaljenje je glupo)