'' sex kao navika'' ili ... ?

Desilo mi se da sam izgubila zelju za sexom sa bivshim,jer je sve postalo navika,dosada,motono,a nikako da se odvojimo,...Sad sam ok,od kako smo se rastali sve je bolje,....Zasitili smo se jedno drugog,...dosta je bre bilo vishe :roll: Sex kao obaveza ili navika je jedan pakao... :roll: :?

Kedi:
Ja se navikla, sad mi je potreban...Ne znam sta da vam kazem drugo...

Kazi gde zivis, pa da dodjemo.
9.gif

Gazdarica:
Da, bivalo je takvih perioda...
Ali, oni su uvijek ukazivali na nesto drugo, na problem koji se odrazavao i na seksualni zivot...
Sve je to ok, ali ako imas problema sa momkom ili devojkom, resi ga verbalno.Mislim da to ne treba da se resava tako sto cemo okretati ledja jedno drugom...Uostalom desavalo mi se i da raskinem neku vezu koja je bila lepa, ali nismo mogli da prevazidjemo neke probleme, pa sam jos neko vreme ostajali ljubavnici...Ipak je to i stvar poverenja...

brick5:
Nije obavezno, ako su partneri otvoreni i ako zajedno nastave da istrazuju.....
To je tačno, ali brak podrazumeva sasvim drugačiji odnos od zabavljanja. Prvo razni problemi, vreme ne usklađeno, ona hoće ti joj činiš i obrnuto.
To vam dođe kao cigara, pušači retko slasno uživaju u svakoj cigari, već po neki put, ali to je tako normalno, da normalnije ne može ni biti. To važi za masu stvari u životu.
Blago Milanu, on je mlad, i slobodan i kad da mu pređe u naviku. Ali nek živi koju godinu sa partnerkom, sve će mu se lepo kasti.
Da, ima tu i navike, ali tako je to kod nas ljudi.

nasmejana pahulica:
hahaha meni je uvek extra. vazno je samo da me tip privlaci

Kako moja komshinka, njoj je eksta samo da zatrudni pa da se uda za padobranca. (Ljudi, mafiojo, shta da im radim sa ovima sa brega, nemaju nishta, ni ljubav, ni pare, ni obraz, ni proshlost ni sadashnjost ni buducnost neki od njih, a neki imaju decu, za shta da ih hvatam i da li da ih hvatam, ali sazaljenje je glupo)

topmodelsica:
Kako moja komshinka, njoj je eksta samo da zatrudni pa da se uda za padobranca. (Ljudi, mafiojo, shta da im radim sa ovima sa brega, nemaju nishta, ni ljubav, ni pare, ni obraz, ni proshlost ni sadashnjost ni buducnost neki od njih, a neki imaju decu, za shta da ih hvatam i da li da ih hvatam, ali sazaljenje je glupo)
A koji su to " ovi sa brega " ??? :shock:

Back