Sex ili emocije

Svakako da postoji ta klackalica koja je deo pojedinca, trenutka, komunikacije, veze....tako da ni u jednoj vezi sex i emocije nemaju isti tretman u svakom trenutku....odnosi su višedimenzioni kao i svako biće, ne samo ljudi....

Kad ste u vezi sta vam je bitnije sex ili emocije?
U osnovi neki osećaj da smo povezani, tipa da ja razumem nju, ona mene. Emocije se razvijaju vremenom, što se seksa tiče na dobrom seksu se radi (suštinski je po meni lako razviti dobar seks sa drugom osobom, ono treba vremena i razumevanja tj. pričamo o tome šta nas loži i ne osuđujemo jedno drugo za to)
Pre nego sto udjete u vezu jel tezite sexu ili emocijama?
Zavisi od momenta u kome se nalazim. Idealno bih težio emotivnoj povezanosti, no to mi se ekstremno retko dešava. Lično su mi odnosi čisto seksualne prirode bliži, ako se nešto emotivno iz njih razvije nemam ništa protiv.
Znamo da je povezano nego neka nijansa kad preovlada u tom preplitanju
Kako kod koga, zavisi sve od prethodnih iskustava. Idealno je da su oba na sličnom nivou tj. da postoji neki osećaj harmonije između partnera.

Pa ona sto vara muza, s oba ima sex a s kim emocije?
Da li sa oba ima seks? Sa ovim što vara da, sa suprugom ne mora sa znači - imaš danas masu brakova gde je seks sa jedne strane zamro, sa druge strane imaš kod žena nagle skokove libida. Znam više slučajeva da su supruge ili ostavile muževe ili prešle na trojke i sl jer suprug nije mogao ni da joj se približi po pitanju libida...

Da li sa oba ima seks? Sa ovim što vara da, sa suprugom ne mora sa znači - imaš danas masu brakova gde je seks sa jedne strane zamro, sa druge strane imaš kod žena nagle skokove libida. Znam više slučajeva da su supruge ili ostavile muževe ili prešle na trojke i sl jer suprug nije mogao ni da joj se približi po pitanju libida...
Prešle na trojke?

Vrijeme za kataklizmu

Back