Sex i zbogom

cLick - OR - Die:
Q: $ta plavu$a prvo uradi kad se probudi ujutru?
A: Pokupi svoje stvari i ode :D

Nema tu $ta da se obja$njava. Nisi mu se dovoljno dopala (ili si se lo$e pokazala) da bi se dvaput sexao sa tobom. Tebi je mozda bilo fantastichno, ali on ne deli tvoje utiske i dizhe sidro. Svakog chuda 3 dana dosta :) Daleko je od pravila da se posle sexa izrodi veza. 2006. je

ma tu neshto smrdi :D ..bash da ne moz da se "ispruzi" za josh jedared :-P

GERMANY:
Nikada mi nece biti jasno zasto se devojke toliko cimaju oko ovakvih stvari?!Pa jel ti bilo lose?Zasto se lepe stvari izbegavaju i smatraju odvratnim?Zar sex nije nesto BOZANSTVENO?Ko ga j*be,nije jedini,uzivaj u onome sto ces nekada sigurno izgubiti.Uzivaj u sexu a te staromodne fazone ostavi bakama koje su se cuvale za deke i na kraju riknule cisteci i peglajuci po kuci citav zivot.ZAR JE TO LEPSE?!Vreme ne ceka nikoga,treba ga iskoristiti maksimalno....
Slazem se skroz.... A nikada mi se nije desilo da me decko vise ne zove.... Samo jednom sam imala sex sa deckom kojeg ne poznajem i pokajala sam se jer sam imala decka koji me je voleo i ja njega ali i brzo sam mu priznala za sex sa drugim likom i on me je ostavio....

Prolećem vodjena:
1031_sex_after_kids_01.jpg

Upoznajete osobu koja vam se na prvi pogled veoma svidi. Sve nekako tece neocekivano i vi pomisljate da je to osoba sa kojom zaista mozete biti srecni. Sve tece suvise brzo....
Budite se u tudjem krevetu. Neki beskrajan osmeh bljesti na vasem licu, sve deluje neobjasnjivo lepo da bi bilo stvarno.
Medjutim, sutra, prekosutra.......ne postoji. Osoba sa kojom ste imali sexualni odnos nikad vise vam se nije javila. Sta bi to moglo da znaci? Kako to objasniti?

Da li vam se to nekad desilo i kako ste se osecali nakon toga?

Oslobodjeno :) :razz:

Back