Sex i Trava ....

Procitao sam sve strane i osetio potrebu da odgovorim...
hmmm... ne, ne drogiram se, imam dovoljno problema i bez toga. I nishta nisam nauchio osim toga da ljudi shvataju drogu kao neshto ok, bezazleno i za probati, ako je mogutje, u shumi, za vreme sex-a. I daju tachne info-e, iz prve ruke, shta kome shta radi i kako to radi.
DROGA LJUDI! :shock:
A ljutili se na onog manijaqa shto slikao tuki i postovao :D
Pa on je za vas, kolumbijce, odsecheni nokat bibliotekarke u uporedbi...
Hmm.. mozda nisam normalan, ili sam dobro vaspitan.
Mada, sada vidim sa kakvim se ljudima ovde druzim, kajzer soze do kajzer soze-a...
qq

Breaking:
Procitao sam sve strane i osetio potrebu da odgovorim...
hmmm... ne, ne drogiram se, imam dovoljno problema i bez toga. I nishta nisam nauchio osim toga da ljudi shvataju drogu kao neshto ok, bezazleno i za probati, ako je mogutje, u shumi, za vreme sex-a. I daju tachne info-e, iz prve ruke, shta kome shta radi i kako to radi.
DROGA LJUDI! :shock:
A ljutili se na onog manijaqa shto slikao tuki i postovao :D
Pa on je za vas, kolumbijce, odsecheni nokat bibliotekarke u uporedbi...
Hmm.. mozda nisam normalan, ili sam dobro vaspitan.
Mada, sada vidim sa kakvim se ljudima ovde druzim, kajzer soze do kajzer soze-a...
qq

I ja sam bio zapanjen,nisam to od nekih ovde ocekivao.Strashno.Ali...mozda mi nismo adekvatni da sudimo ;)

Breaking:
qq

...Rat on your pop, and Kaiser Soze will get you. Keaton always said 'I don't believe in God, but I'm afraid of him. Well I believe in God, and the only thing that scares me is Kaiser Soze. You think you can catch Kaiser Soze? ...

:-D :-D

(Nisam mogla da odolim... :-D :-D Šta ono beše tema? A, trava i sex. Nemam pojma, nisam probala.)

zelenooka:
...Rat on your pop, and Kaiser Soze will get you. Keaton always said 'I don't believe in God, but I'm afraid of him. Well I believe in God, and the only thing that scares me is Kaiser Soze. You think you can catch Kaiser Soze? ...

:-D :-D

(Nisam mogla da odolim... :-D :-D Šta ono beše tema? A, trava i sex. Nemam pojma, nisam probala.)

pa kad cesh???:))))))))

Peta W.:
@klick
Ma te pesme su KEVA! :wink:
Zaboravio si onu "Moj zhivot je nekad siv..nekad siv..nekad zhut.. " :D
Meni ta u glavi..:p
Vidi$.. to je pisao Zhika iz Baba koliko se secam. Mislio sam do sada da je ta pesma chisto ljubavna (nikada do sada nisam bio yellow niti hocu) ali hvala ti $to mi otvori trece oko :)

A i ova Bozhina Krstarica mi ne$to mnogo zhuta, bela.. sumnjivo skroz

Back