gost 367210
Poznat
- Poruka
- 9.236
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sram ih sve bilo da se čak i usude da u bilo kakvom negativnom kontekstu pomenu bilo šta vezano za tu legendarnu seriju prekretnicu života žena širom jelte sveta
Nema veze sa serijom, nego primitivizmom koji se ogleda u koriscenju izraza "propao", "neprepoznatljiv" u vezi fizickog izgleda osobe koja je ostarila.
Svaki dan izadje po neki clanak, u kome se autor sablaznjava na izgled neke osobe koja je nekada bila jako lepa u svojoj mladosti. ..pa naslov "Ko je ruzno ostario"....pa kakvu poruku ti saljes ljudima koji to citaju? Sta ce oni videti kad se pogledaju u ogledalo? To je veci problem, nego neka tamo serija, koja se nekome svidja, a nekome ne.
Nase novinarstvo je tuga da ja nemam reci
Sramota me kad procitam neke naslove
I kao dete sam citala novine I ne secam se da su se takve stvari pisale...
to si vidiš u pravu
- - - - - - - - - -
pa eto vidiš ti si otišla na zapad a zapad došo ovde i tako...
Ne razumem ni sta hoces da kazes ni kakve to veze ima
ima li kraja ovom dosadnom danu?
ne nije to tema
da li bolje plivate u ženskom ili muškom društvu
ono kao drugarice, 3-4, kafice, blejice, pod motom WOMEN ARE FOR FRIENDSHIP MEN ARE FOR FU*KING
Ili ste u fazonu da lomite ruke i ločete s muškarcima
ovakvim ili onakvim...
)))
ja sam zaokruzila odgovor pod 2cenim da ce se pojaviti tri tipa odgovora:
1. vise volim musko drustvo..sa zenama uvek imam problema u komunikaciji, ne znam zasto me uvek gledaju neprijateljski (kekeke), nekako kao da me ne podnose, muskarci me uvek bolje razumeju, zene su generalno losa bica
2. ja sam zena u pravom smislu te reci i preferiram zensko drustvo, uostalom muskarci nikada sa mnom ne mogu da budu drugari, uvek se zaljube u mene na kraju, bas bezveze
3. ja sam toliko dobar ortak sa muskarcima, da me smatraju jednom od svojih...sposobna sam da pijem jednako dobro kao oni, vozim kao kauboj, volimo zajedno da kometarisemo ribe i odlicno se razumemo
prosto nisam sposobna da se opredelim za jednu od varijanti
al recimo da umem da se prilagodim svemu![]()
Bas sam citala ovaj clanak gde su napisali nesto u fazonu, kako je Zverka propao, pa je neprepoznatljiv. Pitam se, koji je nivo novinara koji pisu tekstove i da li ih biraju po kolicini kretenizma koji iskazu pisuci tekst.
Prvo uopste koristiti izraz "propao" za coveka koji je ostario dobrih 20 godina od pocetka emitovanja serije i koji sada ima 61 godinu, i kao takav bolje izgleda od 95% sezdesetogodisnjaka na celom svetu.
Posto je clanak namenjen nasem svetu, predlazem piscu teksta da se proseta malo ulicama Beograda, pa da prokomentarise prosecne cetrdesetogodisnjake a da ne pricam sezdesetogodisnjake.
Na kraju krajeva, covek stari i fizicki se menja na gore definitivno, svaki covek, ali ovo sto se kod nas radi u medijima je dno dna. I to nam je najcitaniji portal.
ja sam zaokruzila odgovor pod 2
je l sam dobro uradila?![]()