SEX DO LUDILA JE MIT

Banini:
Ne sex do ludila nije mit, ustvari to je za mene tek pravi sex.Cini mi se da imam srece sa mojim dragim(zato sto mi je prvi)ali nam bude do ludila:)))Mislim da zene treba potpuno da se opuste jer to je jako bitno u tom koraku do ludila :wink:

PRAVI ili PRVI?! :D

Ajd' da napravim poredjenje: imas kola i ona su sjajna, kupis nova i dodjes do zakljucka da su stara imala kvaliteta, ali da je ovo nesto mnogo bolje...

Pusti malo da prodjes koju godinicu i jos nekog partnera... Moguce je da si objektivno u pravu..., ali ipak sumnjam.

Chernobill:
Dobro, jel ovo bolje zvuci: pocela sam da se prostituisem sa 11 godina, sad to vec radim rutinski, a u 3.5 svrstavam samo one sa kojima sam 23 puta za jedno vece. Jel ovaj sablon bolji il da menjam?
A ako ti mislis da si mator onda tu nema spasa, kupuj sah i na trg sa ostalim penzionerima :!:
Hvala na savetu, ali sam sah odavno nabavio.
Nemoj da si na kraj srca, ajd pogledacu objasnjenje.
Sad mnogo ser+es, ali dobro...[/quote]
Dobro, samo nek ste se vi apsolventi slozili, odmah mi je puno srce.
Kako napreduje sah?
Nadam se da imas i karirano odelce.

Omen:
Chernobill:
LUDICA:
Chernobill:
LUDICA:
To je istina, samo znas kako ono kazu: "treci put je najbolje".
I ne grese.
Provereno. :wink:
A sta znaci ono 3,5? :shock:
Mozda je u tome problem!?
Yebote ala sam mator!
Ima vec u jednom od mojih postova objasnjeno, pa ako te ne mrzi nadji ga i procitaj.
Nisam nikog rezala na pola. :roll: Cisto da se ne uplasis.
A s obzirom da sam sad u duzoj vezi i da je sve to zaboravljena proslost, ne, mislim da to nije problem.
Nisi ti mator vec ja mlada i zelena(idemo na Mars)
E bas me mrzi i to mnogo.
Da se plasi vrabaca nosio bih pracku :lol:
Ajoj, nemoj mi te glupe pesmarice.
I dalje mislim da sam mator.
yebote '86!? :shock: , a nije rano :shock:
Odoh u penziju...
tc, tc, tc, tc, tccc...!!! Eeee moji brucoši i apsolventi! :roll:
Ovi - totalni omladinci... već imaju duže veze i zaboravljenu prošlost! :shock: Ovi - punopravni, apsolvirajući... već bi u penziju! :?
A SEX DO LUDILA!!!? NE, nije mit! Šta bre učite u toj školici? Ajd' ponovo (ponavljanje je majka mudrosti)... 2, 3, 3.5 puta, ako treba! Nisu svi VRHunski... pa da to ukače IZ PRVE!!! 8)
Ljudi moji, zar je doslo do toga da se stidim svojih godinica? :shock:
Pa zar su sad svi preko 25 godina popili svu mudrost sveta i onda sticajem okolnosti postali namcori?
Figurativno sam pokusala da opisem svoju situaciju, a oni svi napali na 3.5!
Za mene godina i 4 meseca jeste duza veza, ako za nekog nije, to je vec sukob misljenja. Mozda ce i meni to za 10 godina da bude smesno. :D
Zaboravljena proslostje definitivno ono sto se desilo u proslosti, a ako nije bilo dovoljno lepo za pamcene, onda je zaboravljeno.
I da vise ne krojim definicije, mislim da smo se razumeli. :evil: :x :evil: :twisted: :x

kathrin:
Jos jedna zdrava konstatacija,opa kucko bas ti nije dobro.... :wink:
Ma nisam ni mislila da mora da bude 1000 puta na vece,veruj mi meni je i jedanput dovoljno ukoliko je bilo fantasticno.......[/quote]

super je meni ništa ti ne brini a i ti si sve bolja i sve više slušaš,još ćemo se ja i ti dobro slagati i kaficu piti.
smiley_abei[1].gif

LUDICA:
Omen:
Chernobill:
LUDICA:
Chernobill:
LUDICA:
To je istina, samo znas kako ono kazu: "treci put je najbolje".
I ne grese.
Provereno. :wink:
A sta znaci ono 3,5? :shock:
Mozda je u tome problem!?
Yebote ala sam mator!
Ima vec u jednom od mojih postova objasnjeno, pa ako te ne mrzi nadji ga i procitaj.
Nisam nikog rezala na pola. :roll: Cisto da se ne uplasis.
A s obzirom da sam sad u duzoj vezi i da je sve to zaboravljena proslost, ne, mislim da to nije problem.
Nisi ti mator vec ja mlada i zelena(idemo na Mars)
E bas me mrzi i to mnogo.
Da se plasi vrabaca nosio bih pracku :lol:
Ajoj, nemoj mi te glupe pesmarice.
I dalje mislim da sam mator.
yebote '86!? :shock: , a nije rano :shock:
Odoh u penziju...
tc, tc, tc, tc, tccc...!!! Eeee moji brucoši i apsolventi! :roll:
Ovi - totalni omladinci... već imaju duže veze i zaboravljenu prošlost! :shock: Ovi - punopravni, apsolvirajući... već bi u penziju! :?
A SEX DO LUDILA!!!? NE, nije mit! Šta bre učite u toj školici? Ajd' ponovo (ponavljanje je majka mudrosti)... 2, 3, 3.5 puta, ako treba! Nisu svi VRHunski... pa da to ukače IZ PRVE!!! 8)
Ljudi moji, zar je doslo do toga da se stidim svojih godinica? :shock:
Pa zar su sad svi preko 25 godina popili svu mudrost sveta i onda sticajem okolnosti postali namcori?
Figurativno sam pokusala da opisem svoju situaciju, a oni svi napali na 3.5!
Za mene godina i 4 meseca jeste duza veza, ako za nekog nije, to je vec sukob misljenja. Mozda ce i meni to za 10 godina da bude smesno. :D
Zaboravljena proslostje definitivno ono sto se desilo u proslosti, a ako nije bilo dovoljno lepo za pamcene, onda je zaboravljeno.
I da vise ne krojim definicije, mislim da smo se razumeli. :evil: :x :evil: :twisted: :x
A ja bas mislim se nismo razumeli.
Nisam mislio nista lose na racun tvojih godina, nego sam (verovatno moja greska) glasno razmisljao.
Jednostavno mi nije bilo jasno ono pola ili ti poznatije u zargonu "malo" :lol:
I nisu svi, niti tako misle, preko 25 popili svu mudrost. Veruj mi da sa godinama sve manje paznju obracas na godine, osim kada je u pitanju preko 18. Tako da nema razloga da se osecas uvredjenom.
Ja sam pokusao da kazem da je stvar individualna i da neko dozivljavi sex na pravi nacin (ma sta to znacilo, ovo napominjem da ne bi smo sirili temu) sa 14, neko sa 36, a neko nikad. Ovo nikad kazem zato sto sam siguran da ga mnogi (pogotovu starije generacije, posebno zenski rod) nikad nisu doziveli i spoznali u pravom svetlu.
Poenta:
Opusti se uzivaj. Sve ce doci samo ukoliko se previse ne opterecujes.

LUDICA:
Chernobill:
Yebi ga, problemi sa netom.
Ma nije frka, imam i ja trenutno problema s mozgom, ko da se istopio na ovom suncu... Pa nista ne kontam... :cry:
Sve u svemu razumem poentu a i zrelost za neke stvari je jos daleko od mojih godina.
Poz. :)
Ma nije problem u godinama, vec u nacinu zivljenja koji se kod nas, na zalost, sa standardom (koji definitivno poboljsava) kvari, biva losiji.

Zivele brucoskinje!!! :D :D :D

-Perverzni apsolvent-
:lol: :lol: :lol:

Chernobill:
LUDICA:
Chernobill:
Yebi ga, problemi sa netom.
Ma nije frka, imam i ja trenutno problema s mozgom, ko da se istopio na ovom suncu... Pa nista ne kontam... :cry:
Sve u svemu razumem poentu a i zrelost za neke stvari je jos daleko od mojih godina.
Poz. :)
Ma nije problem u godinama, vec u nacinu zivljenja koji se kod nas, na zalost, sa standardom (koji definitivno poboljsava) kvari, biva losiji.

Zivele brucoskinje!!! :D :D :D

-Perverzni apsolvent-
:lol: :lol: :lol:
Verovatno nije...
Ali neke stvari vec postaju patologija...
Pojava svih tih zapadnih uticaja...Mis'im, al kako samo uspevamo da pokupimo sve najgore od njih?!
I ta sveopsta demokratija gde je sve dozvoljeno i nista nije tabu...
OK, al kad se jednom na TV-u pojavi kviz "GRUPNJAK-KO DUZE MOZE DA IZDRZI?", e onda bez cudjenja, jer ste VI to trazili.
Ne, nisam ja nikakva cistunica, naprotiv, brine me sto se ponekad sama sebe zastidim...

Chernobill:
Nemam nista protiv sve dokle je u adekvatnom terminu i postoji interesovanje za to.
Cini mi se da se polako udaljavamo od teme.
Bas o tome razmisljam...
Ono sto sam zelela da kazem je da imam osecaj da nas sve vise savladjuju zivotinjski nagoni....
Da je razum daleko odlutao...
I da je sve vise sexualno(i na razne druge nacine) nezadovoljenih i da se zbog toga tezi nekim extremnim stvarima u nadi da ce biti bolje...
A cini mi se da je sve to varka...
Da se mozda previse zanemaruju one najvrednije stvari-osecanja...
Ne samo ljubav prema muskarcu, vec i sve ostalo.
Zato smo izfrustrirani i zato je ovaj forum tako pun...
Da li bi visili na ovom forumu tako cesto da je sve u zivotu bajno?
I po samim postovima vidi se sve ovo sto sam navela, negde direktno, a negde izmedju redova.
Skoro da sama odgovaram na svoju temu :lol:
Pretpostavljam da je ono sto sam htela ovom temom ustvari da se uverim da jos ima onih koji razumno razmisljaju ali to primenjuju u zivotu...
I slazem se da sve polazi iz glave-i dobro i lose...
Pitanje je samo znamo li mi sve to da kontrolisemo na pravi nacin...

LUDICA:
Chernobill:
Nemam nista protiv sve dokle je u adekvatnom terminu i postoji interesovanje za to.
Cini mi se da se polako udaljavamo od teme.
Bas o tome razmisljam...
Ono sto sam zelela da kazem je da imam osecaj da nas sve vise savladjuju zivotinjski nagoni....
Da je razum daleko odlutao...
I da je sve vise sexualno(i na razne druge nacine) nezadovoljenih i da se zbog toga tezi nekim extremnim stvarima u nadi da ce biti bolje...
A cini mi se da je sve to varka...
Da se mozda previse zanemaruju one najvrednije stvari-osecanja...
Ne samo ljubav prema muskarcu, vec i sve ostalo.
Zato smo izfrustrirani i zato je ovaj forum tako pun...
Da li bi visili na ovom forumu tako cesto da je sve u zivotu bajno?
I po samim postovima vidi se sve ovo sto sam navela, negde direktno, a negde izmedju redova.
Skoro da sama odgovaram na svoju temu :lol:
Pretpostavljam da je ono sto sam htela ovom temom ustvari da se uverim da jos ima onih koji razumno razmisljaju ali to primenjuju u zivotu...
I slazem se da sve polazi iz glave-i dobro i lose...
Pitanje je samo znamo li mi sve to da kontrolisemo na pravi nacin...
Priblizno tako, ne bih se u potpunosti slozio, ali svidja mi se nacin na koji razmisljas :lol:

mogu ti reci da je efendija u pravu a i jos neki.
Moja dobra drugarica sada ima preko 50god.mi je rekla da je u braku (gde je rodila dvoje dece)ostala "nevina"da je tek kod ljubavnika saznala sta je sex i posle kod drugog isto lose .itd. Ne radi se o velicini,duzini tvrdoci nego nacinu na koji se vodi ljubav(po meni je to vise od sexa)i bitan je trenutak kada se to radi.Znaci vodis ljubav kad zazelis a ne kao "dodji kod mene i da se yebemo pa u grad"Ovim ne mislim da te savetujem da to radis u garderobi butika liftu,cekaonici nego samo kad zelis i osetis potrebu za sexom kvalitet je mnogo bitniji nego kvantitet,jer sex radi ispunjavanja norme je prazan

mandrak-21:
mogu ti reci da je efendija u pravu a i jos neki.
Moja dobra drugarica sada ima preko 50god.mi je rekla da je u braku (gde je rodila dvoje dece)ostala "nevina"da je tek kod ljubavnika saznala sta je sex i posle kod drugog isto lose .itd. Ne radi se o velicini,duzini tvrdoci nego nacinu na koji se vodi ljubav(po meni je to vise od sexa)i bitan je trenutak kada se to radi.Znaci vodis ljubav kad zazelis a ne kao "dodji kod mene i da se yebemo pa u grad"Ovim ne mislim da te savetujem da to radis u garderobi butika liftu,cekaonici nego samo kad zelis i osetis potrebu za sexom kvalitet je mnogo bitniji nego kvantitet,jer sex radi ispunjavanja norme je prazan

Vidis, najgore je kad ti se ovako nesto desi.
A meni se takvo nesto desilo :(

Bad_Wolf:
LUDICA:
mandrak-21:
...preko 50god.

Vidis, najgore je kad ti se ovako nesto desi.
A meni se takvo nesto desilo :(

Sta to? Pa valjda je najbitinije da se desilo. Sta mislis kako je onima kojima se to nikada ne desi, a u dubini dushe znaju da tako nesto postoji...

Desilo mi se da je sa nekim "sa strane" bilo bolje...
S nekim s kim sam bila samo 1 put!
Nije bilo ludo ali priznajem da je bilo bolje.
Ma najgore je kad se izgubi nada da to postoji! :(

-Eva-:
Nameće se onda pitanje šta je bolje? Prije braka birati i izabrati ili ući nevina u brak, ostati vjerna čitav život i nikada ne saznati da postoji nešto bolje?

Imam drugaricu cija je majka dozivela nesto slicno.
njen muz joj je bio prvi i nikada vise nije bila ni sa jednim muskarcem.
Nikad nije zaista uzivala u sexu, jer on je uvek bio(a i jos uvek je) suvise brz, neosetljiv...Ali ona za bolje ne zna.
Zato mislim da je jedan veliki apsurd ostati nevin do braka i da u braku mnogo toga zavisi i od sexa.

[
Ma najgore je kad se izgubi nada da to postoji! :([/quote] To je ono sto ti kazem da je bitan momenat i zelja,da je tad bio tvoj momak verovatno bi bilo dobro.Ali nemas razloga za sekiraciju,imaces bogat sexualni zivot jer to zelis.Drugarica tvoje majke nije ni imala zelje za sexom pa je to radila iz navike rutinski.Ja se protiv sexualne monotonije borim i uvek uvodim neka iznenadjenja,probaj i ti

mandrak-21:
[
Ma najgore je kad se izgubi nada da to postoji! :(
To je ono sto ti kazem da je bitan momenat i zelja,da je tad bio tvoj momak verovatno bi bilo dobro.Ali nemas razloga za sekiraciju,imaces bogat sexualni zivot jer to zelis.Drugarica tvoje majke nije ni imala zelje za sexom pa je to radila iz navike rutinski.Ja se protiv sexualne monotonije borim i uvek uvodim neka iznenadjenja,probaj i ti[/quote]
Ni ja nisam za ulazak u brak nevin.Ne mogu sebe da zamislim da do kraja zivota spava samo s jednim muskarcem,ma kakva to ljubav bila.A,primer te zene sto je nevina usla u brak je samo jedan od mnogih.....

Back