Erekcija?Chernobill:Cim pomens moje ime ja nestanem.
Tisina!
Nije samo ona u pitanju.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Erekcija?Chernobill:Cim pomens moje ime ja nestanem.
Tisina!
Nije samo ona u pitanju.
Omen:Erekcija?Chernobill:Cim pomens moje ime ja nestanem.
Tisina!
Nije samo ona u pitanju.![]()
Banini:Ne sex do ludila nije mit, ustvari to je za mene tek pravi sex.Cini mi se da imam srece sa mojim dragim(zato sto mi je prvi)ali nam bude do ludila))Mislim da zene treba potpuno da se opuste jer to je jako bitno u tom koraku do ludila :wink:
Hvala na savetu, ali sam sah odavno nabavio.Chernobill:Dobro, jel ovo bolje zvuci: pocela sam da se prostituisem sa 11 godina, sad to vec radim rutinski, a u 3.5 svrstavam samo one sa kojima sam 23 puta za jedno vece. Jel ovaj sablon bolji il da menjam?
A ako ti mislis da si mator onda tu nema spasa, kupuj sah i na trg sa ostalim penzionerima![]()
Ljudi moji, zar je doslo do toga da se stidim svojih godinica? :shock:Omen:tc, tc, tc, tc, tccc...!!! Eeee moji brucoši i apsolventi!Chernobill:E bas me mrzi i to mnogo.LUDICA:Ima vec u jednom od mojih postova objasnjeno, pa ako te ne mrzi nadji ga i procitaj.Chernobill:A sta znaci ono 3,5? :shock:LUDICA:To je istina, samo znas kako ono kazu: "treci put je najbolje".
I ne grese.
Provereno. :wink:
Mozda je u tome problem!?
Yebote ala sam mator!
Nisam nikog rezala na pola.Cisto da se ne uplasis.
A s obzirom da sam sad u duzoj vezi i da je sve to zaboravljena proslost, ne, mislim da to nije problem.
Nisi ti mator vec ja mlada i zelena(idemo na Mars)
Da se plasi vrabaca nosio bih pracku![]()
Ajoj, nemoj mi te glupe pesmarice.
I dalje mislim da sam mator.
yebote '86!? :shock: , a nije rano :shock:
Odoh u penziju...![]()
Ovi - totalni omladinci... već imaju duže veze i zaboravljenu prošlost! :shock: Ovi - punopravni, apsolvirajući... već bi u penziju! :?
A SEX DO LUDILA!!!? NE, nije mit! Šta bre učite u toj školici? Ajd' ponovo (ponavljanje je majka mudrosti)... 2, 3, 3.5 puta, ako treba! Nisu svi VRHunski... pa da to ukače IZ PRVE!!! 8)
A ja bas mislim se nismo razumeli.LUDICA:Ljudi moji, zar je doslo do toga da se stidim svojih godinica? :shock:Omen:tc, tc, tc, tc, tccc...!!! Eeee moji brucoši i apsolventi!Chernobill:E bas me mrzi i to mnogo.LUDICA:Ima vec u jednom od mojih postova objasnjeno, pa ako te ne mrzi nadji ga i procitaj.Chernobill:A sta znaci ono 3,5? :shock:LUDICA:To je istina, samo znas kako ono kazu: "treci put je najbolje".
I ne grese.
Provereno. :wink:
Mozda je u tome problem!?
Yebote ala sam mator!
Nisam nikog rezala na pola.Cisto da se ne uplasis.
A s obzirom da sam sad u duzoj vezi i da je sve to zaboravljena proslost, ne, mislim da to nije problem.
Nisi ti mator vec ja mlada i zelena(idemo na Mars)
Da se plasi vrabaca nosio bih pracku![]()
Ajoj, nemoj mi te glupe pesmarice.
I dalje mislim da sam mator.
yebote '86!? :shock: , a nije rano :shock:
Odoh u penziju...![]()
Ovi - totalni omladinci... već imaju duže veze i zaboravljenu prošlost! :shock: Ovi - punopravni, apsolvirajući... već bi u penziju! :?
A SEX DO LUDILA!!!? NE, nije mit! Šta bre učite u toj školici? Ajd' ponovo (ponavljanje je majka mudrosti)... 2, 3, 3.5 puta, ako treba! Nisu svi VRHunski... pa da to ukače IZ PRVE!!! 8)
Pa zar su sad svi preko 25 godina popili svu mudrost sveta i onda sticajem okolnosti postali namcori?
Figurativno sam pokusala da opisem svoju situaciju, a oni svi napali na 3.5!
Za mene godina i 4 meseca jeste duza veza, ako za nekog nije, to je vec sukob misljenja. Mozda ce i meni to za 10 godina da bude smesno.![]()
Zaboravljena proslostje definitivno ono sto se desilo u proslosti, a ako nije bilo dovoljno lepo za pamcene, onda je zaboravljeno.
I da vise ne krojim definicije, mislim da smo se razumeli.:x
![]()
:x
Ma nije frka, imam i ja trenutno problema s mozgom, ko da se istopio na ovom suncu... Pa nista ne kontam...Chernobill:Yebi ga, problemi sa netom.
Ma nije problem u godinama, vec u nacinu zivljenja koji se kod nas, na zalost, sa standardom (koji definitivno poboljsava) kvari, biva losiji.LUDICA:Ma nije frka, imam i ja trenutno problema s mozgom, ko da se istopio na ovom suncu... Pa nista ne kontam...Chernobill:Yebi ga, problemi sa netom.![]()
Sve u svemu razumem poentu a i zrelost za neke stvari je jos daleko od mojih godina.
Poz.![]()
Verovatno nije...Chernobill:Ma nije problem u godinama, vec u nacinu zivljenja koji se kod nas, na zalost, sa standardom (koji definitivno poboljsava) kvari, biva losiji.LUDICA:Ma nije frka, imam i ja trenutno problema s mozgom, ko da se istopio na ovom suncu... Pa nista ne kontam...Chernobill:Yebi ga, problemi sa netom.![]()
Sve u svemu razumem poentu a i zrelost za neke stvari je jos daleko od mojih godina.
Poz.![]()
Zivele brucoskinje!!!![]()
![]()
![]()
-Perverzni apsolvent-
![]()
![]()
![]()
Bas o tome razmisljam...Chernobill:Nemam nista protiv sve dokle je u adekvatnom terminu i postoji interesovanje za to.
Cini mi se da se polako udaljavamo od teme.
Priblizno tako, ne bih se u potpunosti slozio, ali svidja mi se nacin na koji razmisljasLUDICA:Bas o tome razmisljam...Chernobill:Nemam nista protiv sve dokle je u adekvatnom terminu i postoji interesovanje za to.
Cini mi se da se polako udaljavamo od teme.
Ono sto sam zelela da kazem je da imam osecaj da nas sve vise savladjuju zivotinjski nagoni....
Da je razum daleko odlutao...
I da je sve vise sexualno(i na razne druge nacine) nezadovoljenih i da se zbog toga tezi nekim extremnim stvarima u nadi da ce biti bolje...
A cini mi se da je sve to varka...
Da se mozda previse zanemaruju one najvrednije stvari-osecanja...
Ne samo ljubav prema muskarcu, vec i sve ostalo.
Zato smo izfrustrirani i zato je ovaj forum tako pun...
Da li bi visili na ovom forumu tako cesto da je sve u zivotu bajno?
I po samim postovima vidi se sve ovo sto sam navela, negde direktno, a negde izmedju redova.
Skoro da sama odgovaram na svoju temu![]()
Pretpostavljam da je ono sto sam htela ovom temom ustvari da se uverim da jos ima onih koji razumno razmisljaju ali to primenjuju u zivotu...
I slazem se da sve polazi iz glave-i dobro i lose...
Pitanje je samo znamo li mi sve to da kontrolisemo na pravi nacin...
mandrak-21:mogu ti reci da je efendija u pravu a i jos neki.
Moja dobra drugarica sada ima preko 50god.mi je rekla da je u braku (gde je rodila dvoje dece)ostala "nevina"da je tek kod ljubavnika saznala sta je sex i posle kod drugog isto lose .itd. Ne radi se o velicini,duzini tvrdoci nego nacinu na koji se vodi ljubav(po meni je to vise od sexa)i bitan je trenutak kada se to radi.Znaci vodis ljubav kad zazelis a ne kao "dodji kod mene i da se yebemo pa u grad"Ovim ne mislim da te savetujem da to radis u garderobi butika liftu,cekaonici nego samo kad zelis i osetis potrebu za sexom kvalitet je mnogo bitniji nego kvantitet,jer sex radi ispunjavanja norme je prazan
LUDICA:mandrak-21:...preko 50god.
Vidis, najgore je kad ti se ovako nesto desi.
A meni se takvo nesto desilo![]()
Bad_Wolf:LUDICA:mandrak-21:...preko 50god.
Vidis, najgore je kad ti se ovako nesto desi.
A meni se takvo nesto desilo![]()
Sta to? Pa valjda je najbitinije da se desilo. Sta mislis kako je onima kojima se to nikada ne desi, a u dubini dushe znaju da tako nesto postoji...
-Eva-:Nameće se onda pitanje šta je bolje? Prije braka birati i izabrati ili ući nevina u brak, ostati vjerna čitav život i nikada ne saznati da postoji nešto bolje?
To je ono sto ti kazem da je bitan momenat i zelja,da je tad bio tvoj momak verovatno bi bilo dobro.Ali nemas razloga za sekiraciju,imaces bogat sexualni zivot jer to zelis.Drugarica tvoje majke nije ni imala zelje za sexom pa je to radila iz navike rutinski.Ja se protiv sexualne monotonije borim i uvek uvodim neka iznenadjenja,probaj i ti[/quote]mandrak-21:[
Desilo mi se da je sa nekim "sa strane" bilo bolje...
S nekim s kim sam bila samo 1 put!
Nije bilo ludo ali priznajem da je bilo bolje.
Ma najgore je kad se izgubi nada da to postoji!![]()