sex bez ljubavi?

• Začetnik teme Začetnik teme d4ch4
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
AlyonA:
*smajli koji lupa glavom o tastaturu*
Nije bitno zaista!
Pogresno sam se izrazila,ok?
OK??????
devil-smiley-010.gif

Za ime sveta,...kako sam se spetljala.
Vise se ni ne secam poente svog prvog posta na ovoj temi.
confused-smiley-015.gif
:lol: :lol:
Alyona,mukice sad si nam se potpuno zbunila. Evo ja necu vise da te zbunjivam. :D ;-)

Sex bez ljubavi je cisto tehnicki sex. Razglabali smo ovde XYZ puta kako sex ipak na prvom mestu dolazi iz glave, a ne odozdo. U cisto tehnickom kressanju nema nista iz glave, samo hocu te, hoces me i dange, dange dok priroda ne svrshi svoje. Nema tu gugukanja na jastuku, kuco, maco... nego se dovatite i udri. E sad jednom sam to vec pominjao, al cu opet... kad izmedju partnera postoji i prava ljubavna veza, sex postaje tu samo josh jedan nacin za izrazavanje te ljubavi.
Tako da ono, u principu moze svaka kombinacija, pitanje je samo iz koje se najvise izvlaci ;)

d4ch4:
Jel vam bolje kad u samom chinu vodjenja ljubavi zaista i postoji ljubav izmedju partnera ili kad ne postoji ljubav (naravno tada to nije vodjenje ljubavi vec...chist sex)

iiiiiii ne mislim na zaljubljenost vece na pravu i istinsku ljubav!!!!

nadam se da ste razumeli sta sam hteo rec'
aj zdr.

Pa zavisi kako kad,...naravno jakoooo prija kada volis nekoga i kada ti je dobro sa njim u sexu...a ponekad je isto tako podjednako dobro i kad nekog ne volis nego se jednostavno samo privlacite i sex vam je dobar do ludila.....:D

Back