Severna Koreja: Vojnici lome cigle i betonske ploče golim rukama dok Kim Džong Un aplaudira

Северна Кореја је школски пример безбожничког друштва којег води кандидат за трон антихриста. Ето који је крајњи домет Западне демократије. Ка томе хрлимо.
Prepodobni Oče ne trčite pred rudu . Patrijarh severnokorejski jeste bogougodnik koji svojom harizmom okrepljuje hrišćansku dušu.

Pedercina , prisunjo ti se ko zadnja ******, sigurno je ugasio motor kad je mogao da ti priblizi a da ne ogluvis od buke, da bi lebdeo sa svojih 11-12 tona potreban mu je potisak kao da leti brze od zvuka pravolinijski., ma ugasio motor *****.
Iznenadilo ga je to sto nisam bezao.Ocekivao je da bezim ka kamufliranim zemunicama i otkrijem gde spavaju ostali vojnici a onda da nas sve pobije.U momentu sam doneo odluku da se ne pomeram jer bolje ja da sam stradam nego sa mnom jos 30 vojnika,Video mi je lice i uopste nisam pokazao strah dobro se secam.

Iznenadilo ga je to sto nisam bezao.Ocekivao je da bezim ka kamufliranim zemunicama i otkrijem gde spavaju ostali vojnici a onda da nas sve pobije.U momentu sam doneo odluku da se ne pomeram jer bolje ja da sam stradam nego sa mnom jos 30 vojnika,Video mi je lice i uopste nisam pokazao strah dobro se secam.

Како коментаришеш резултате локалних избора на Косову и Метоксији?

U toku sukoba sa Nato, dogodio se bliski susret Gurki i nasih specijalnih jedinica. Nasi su im je... milu majku. Danas se u prirucniku za obuku gurki nalazi taj susret. Bogu hvala, gurke nece zaboraviti dugo taj susret jer im sluzi kao opomena sta moze da im se desi. Inace nasi specijalci i oni koji su dole ratovali na terenu, kao dostojnog protivnika priznaju iskljucivo britanski SAS. I to po njihovom iskustvu. Svi drugi, padobranci, fokice, delfincici, rendzeri, mocni, nemocni, farmeri, bete, game, delte, gurkice, rambo momcici i jos mnogi drugi ne zasluzuju postovanje
To me podseća na onu priču Nebojše Čovića kako je ponižavao američkog izaslanika

Нисам муслиман, нити сам из Босне, а све и да јесам па шта? И Бошњаци су људи и то генетски Срби настали исламизацијом Срба и још неким процесима. Или ти мислиш да нису људи него субхумани?
Problem nije u Srbima vec u njima jer nepodnosljivo mrze Srbe cak i vise od siptara i hrvata..Tako je bilo i pre Srebrenice samo da znas.Verovatno je glavni razlog sto nisu sacuvali pravoslanu veru kada je bilo najteze.

Back