Patata Caliente
Buduća legenda
- Poruka
- 33.679
Najveci idol svih rusosiita
Debelo svinjce Kimce
Debelo svinjce Kimce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A kao do sada nije bio ovlascen?
Nesto meni tu smrdi u toj Koreji.
Ja bih rekao da su tamo stanovnici teske dileje i da se uopste ne foliraju da vole tog velikog vodju. Pa majku mu do sada pored svih sankcija i patnje ni jedan general nije skupio muda da ga rokne.
Nesto tu debelo smrdi.
Nisam Bosanac.
Ja bih rekao da su tamo stanovnici teske dileje i da se uopste ne foliraju da vole tog velikog vodju. Pa majku mu do sada pored svih sankcija i patnje ni jedan general nije skupio muda da ga rokne.
Nesto tu debelo smrdi.
Nije mocniji od Vucica, to je sigurno![]()
Nije mocniji od Vucica, to je sigurno![]()
Pa sta i da jesi.
Uzgred Kimova moc nije nista u poredjenju sa Britanskim diktatorom monarhom.
Nesto tu debelo smrdi.
Najveci idol svih rusosiita
Debelo svinjce Kimce
Nisam jos poceo da ubijam ljude, da ih drzim gladne i deca da im gladuju.To debelo svinjce je predsssjednik jedne nuklearne sile, a dokle si ti dogurao?
Nisam jos poceo da ubijam ljude, da ih drzim gladne i deca da im gladuju.
A ti, jel jesi?
Kineski premijer je nedavno upozorio na vrlo lose uslove zivota u S.Koreji zbog sankcija i naveo da je Kina izgradila 5 novih kampova za izbeglice iz S.KorejeDa ti si bio tamo i sve si to vidio.
Ili je u pitanju CNN?![]()
Kineski premijer je nedavno upozorio na vrlo lose uslove zivota u S.Koreji zbog sankcija i naveo da je Kina izgradila 5 novih kampova za izbeglice iz S.Koreje
Ej, 5 novih izbeglickih kampova. A gde su vec postojeci?
Mislis li da covek laze, ili ti je zabavno sto milioni ljudi zive u teskoj bedi, neljudskim uslovima i tiraniji
Pazi ovo su izbeglice iz Rusije koje je Cemerika velikodusno primila i daje im neku milostinju i slobodu govora.Hoces reci da je drzava u kojoj ljudi zive u neljudskim uvjetima, teskoj bijedi tiranija?
![]()
Severna Koreja menja Ustav: Kim Džong Un dobio najmoćnija ovlašćenja u istoriji
Severnokorejski parlament odobrio je izmene ustava kojima će se dodatno učvrstiti pozicija Kim Džong Una na čelu države, objavili su državni mediji.
IZVOR: JUTARNJI LIST ČETVRTAK, 29.08.2019. | 20:00
Kim je novim ustavom u julu formalno imenovan za šefa države i glavnog komandanta oružanih snaga, što su neki analitičari protumačili kao korak prema mogućem sklapanju mirovnog sporazuma sa SAD.
Korejski rat vođen od 1950. do 1953. zaključen je primirjem, a ne pravim mirovnim sporazumom.
Kim je po novom ustavu kao predsednik poverenstva za državne poslove (SAC), vrhovnog vladajućeg tela osnovanog 2016, vrhovni predstavnik celog korejskog naroda, što znači predsednik države, kao i "vrhovni vojni komandant".
Prethodni ustav nazivao ga je samo "vrhovnim vođom" koji je komandovao "celokupnim oružanim snagama".
Izmene ustava u četvrtak potvrđuju da će severnokorejski pravni sastav sada priznavati Kima kao šefa države.
Novi ustav omogućuje mu da proglašava zakonske propise i važne uredbe i odluke te imenuje ili opoziva diplomatske predstavnike za strane zemlje, navodi KCNA.
"Postao je de fakto šef države", rekao je Čeng Seong-Čang, naučnik na Sejong institutu.
Kim vlada zemljom čeličnom rukom i promena titule malo će toga promeniti u njegovoj vladavini.
"Dodatnim jačanjem titule predsednika SAC-a, Kim Džong Un postao je najmoćniji vođa u istoriji Severne Koreje", ocenila je Račel Minjang Li, analitičarka NK njuza.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2019&mm=08&dd=29&nav_category=78&nav_id=1584226
U sledećem kooraku postupiće sasvim nesebično sabe će za Boga proglasiti lično.
Pazi ovo su izbeglice iz Rusije koje je Cemerika velikodusno primila i daje im neku milostinju i slobodu govora.
To i dalje ne daje odgovor koji izbegavas
Zasto se smejes teskoj uzasavajucoj nesreci S.Korejskih gradjana, deci, zenama, sirotinji bez hleba i zuba da zvacu taj hleb?
Hoces reci da je drzava u kojoj ljudi zive u neljudskim uvjetima, teskoj bijedi tiranija?
![]()
Pazi ovo su izbeglice iz Rusije koje je Cemerika velikodusno primila i daje im neku milostinju i slobodu govora.
Lepo sam ti naveo, Kineski Premijer je izjavio.Ne izbjegavam ja nikakav odgovor, vec se ti vodis iskljucivo CNN-om i BBC-om, Sjeverna Koreja je nista drugo nego skup logora gdje Kim ubija svoj narod.
Mos mislit
Ali kad ti se pokazu slike bijede i siromastva sa merickih ulica, onda TI izbjegavas odgovor.
Ukratko, jedno veliko PRC
![]()
Ljudi crne koze zive i u Rusiji, i to domicilno ne migraciono za razliku od USA.Tako je, boja koze i sve ostalo je tipicno ruski
![]()
Pa vama *******ima I CNNu do sad je tamo od gladi umrlo pola milijarde ljudi.Lepo sam ti naveo, Kineski Premijer je izjavio.
Ne CNN ne BBC
Te dnevne zajebancije rusobuljasa i *******a mozes slobodno da preskocis
Ljudi tamo umiru od gladi, zivi stim dok im se smejes
Znači, svaki crnac ulicar u merici je ruski izbjeglica?Ljudi crne koze zive i u Rusiji, i to domicilno ne migraciono za razliku od USA.
Ne bih da remetim tvoje generalno neznanje danas a ni sledecom prilikom.
Ne,Znači, svaki crnac ulicar u merici je ruski izbjeglica?
Joj kad mi ******* ispranog mozga priča o generalom neznanju![]()