Severini sud vratio sina

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
35.603

SEVERINI SUD VRATIO SINA! Ponovo preokret – Evo kako se sada deli starateljstvo nad naslednikom​


Nakon što je odluka suda u Hrvatskoj da se Severini oduzme starateljstvo nad sinom, izazvala veliku pažnju, sada je došlo do preokreta.

Samo dvadesetak dana nakon što je u javnosti veliku buru izazvalo rešenje Vrhovnog suda koji je prihvatio reviziju i ukinuo odluku splitskog Županijskog suda vezanu za zajedničko starateljstvo Severine Vučković i Milana Popovića nad njihovim sinom, te starateljstvo u potpunosti vratio ocu, ponovno dolazi do obrta u slučaju, pišu hrvatski mediji.
Kako prenosi “Večernji list”, splitski Županijski sud na svojoj sednici održanoj 6. februara ove godine praktično je ponovio svoju pređašnju pravosnažnu odluku po kojoj su otac i majka 12-godišnjeg dečaka dužni “roditeljsku ulogu obavljati sporazumno, zajednički i ravnopravno“, piše pomenuti medij i navodi da su sina vratili Severini.

IMG_1449151158.jpg


Copy sa Lola
 
Poslednja izmena od moderatora:
E, ovo sam samo čula od tipa koji je iz Švedske, da kod njih često dete živi u jednom stanu, a roditelji se smenjuju na 2 nedelje 😁
šveđani su opičeni

Tamo je tinejdžer mogao da ode u socijalni servis i da traži da se iseli od roditelja jer mu recimo traže da radi domaći, il ne daj bože da nema svoju zasebnu sobu. Onda mu država obezbedi stan i izdržavanje
 

Back
Top