Zena (osim ako nije neki bas teski gabor) moze kada god hoce da ode u neki drugi grad,udje u neki lokal i prvom muskarcu koji joj se svidi kaze "ja samo hocu sa tobom da imam seks.Samo to i nista vise".9 od 10 muskaraca ce trceci da pristane.
Da muskarac uradi isto sa nekom devojkom,u 9 od 10 slucajeva bi ga ispred tog lokala sacekao njen decko/brat/drugar sa svojom ekipom i mucenik bi se kuci vratio sa vise ociju nego zuba.A u tom jednom preostalom slucaju bi prosao samo sa samarcinom i jednim "seljakuolosunakazodzukeloje*emtimaterbezobraznuidikucidrkajpi*datimaterinaseljacka"...
Tako da i muskarac bez obzira da li hoce samo kres varijantu ili pravu vezu mora opet da ima pricu,izgled,novac,stav,humor i prostalih 114 parametara potrebnih da bi je oborio sa nogu.
Slusam tako kakve ponude na Face dobijaju devojke, koje nisu neke lepotice, mozda malo ruznjikave cak po necijim standardima, pa nije ono nimalo naivno. Stoji, nisu ni ti muskarci nesto ni dobri ni pametni, ni pristojni, ali cist seks nude (neki i novac), tako malo malo, pa stigne neka ponuda, ili makar daju neki komentar kojim se uvlace. Tako da ako nekoj devojci nije bitno kakav je, da l' je krezav, glup, ili nesto uvek moze naci za cist seks, pa makar i bila ona i ruznjikava.
Prosecan ili ruznjikav muskarac nece videti seksa, osim ako stvarno nema neku dobru pricu, harizmu, samouvernost, ili ona najjeftinija taktika, pare. Tako da, ako joj je samopostovanje nula da ide i da "moli" za seks, ili ajde bar da ima donekle neku normalnu pricu nekih 1h, malo se opusti, popije, utegne se, mislim da ce sigurnije naci vise akcije nego muskarac. Jednostavno, falus se ne trazi toliko, vecina muskaraca nisu biraci (tj. ne oblecu oko njih devojke "nudeci" im se), tako da i kada dobije seks onda ce mu se posreciti. Nikad nisam video da devojke balave ili da se otimaju oko nekog i da prilaze ocekivajuci da ce da im on "da" (osim ako nije neki frajer ili sta vec) za to vece, ali zato obrnuti scenario mali milion puta.
Popijes malo a izadjes sam ili sa drugarima, malo se sprdate, gledate devojke, prva, druga, peta casa pica, mislis smuvaces nesto, komentarisete i primetis da te neka devojka snima (a primera radi nisi imao devojku 2 godine, zagoreo, usamljen sta vec) i skupis petlju da joj pridjes onako pijan (ili ona pridje), i ona te posle 30 min uhvati za ruku i odvede u WC.
Svaka cast muskarcu koji ne padne na te "zenske cari" tom prilikom, da odlucno kaze "ne, necu da mislim kitom" a koliko ih takvih ima, pa pitanje je ( a ima, samo u nekom manjem broju ).
Kazem, svaka cast muskarcu koji je slobodan i sam duze vreme i odbije besplatan seks sa devojkom koju smatra seksualnom privlacnom pa makar donekle.