Ševa 4 fun

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
389.450

Sami ste duze vreme i nedostaje vam ljubav,paznja,neznost,sex,sex,sex..Treba vam neko ko ce vas voleti dok ne nadjete nekog koga cete voleti.
Seva iz zabave je pojava koja se bas i ne primenjuje every day na ovim nasim prostorima.Da li mozete biti sa nekim cisto iz prakticnih razloga,
racionalno zbog sexa,bez emotivnih vezivanja i ostalih pizdarija koje to prate.I plizzzz, bez onoga..sada cu da ti kazem.Tema nije licne prirode.

E..da..postoje li razlike u muskoj i zenskoj percepciji ovakvih odnosa i dozivljavanju istih.

Mogao bih, a mozda mi bas nesto tako i treba, sta znam.

- - - - - - - - - -

A sad ja ne bih mogao ko na onoj temi "bili smo ljubavnici, sta mu je..." gde samo dodju odrade posao i odu.:roll:

Sami ste duze vreme i nedostaje vam ljubav,paznja,neznost,sex,sex,sex..Treba vam neko ko ce vas voleti dok ne nadjete nekog koga cete voleti.
Seva iz zabave je pojava koja se bas i ne primenjuje every day na ovim nasim prostorima.Da li mozete biti sa nekim cisto iz prakticnih razloga,
racionalno zbog sexa,bez emotivnih vezivanja i ostalih pizdarija koje to prate.I plizzzz, bez onoga..sada cu da ti kazem.Tema nije licne prirode.

E..da..postoje li razlike u muskoj i zenskoj percepciji ovakvih odnosa i dozivljavanju istih.
supamotka otvorila ovakvu temu...:eek:

et tema...mogo bi...štaviše poželjne su takve šeme...samo seks i ništa više

pa ne. Jesam bila ali ne hvala.
Nisam neko ko se zadovoljava tim stvarima.
I ponizavajuce mi je da budem sa nekim cisto da bih bila.

Sto se sexa tice, i tu ne kapiram opet potrebu za sexom jednom nedeljno il kad se kome digne
ili ga imas najmanje svaki drugi treci dan il ga nemas uopste

U takvim situacijama u nekih 5% slucajeva nema komplikacija nikakvih, sve ostalo se zavrsi ili ruzno ili mucno, bar to sam imao prilike da vidim... Prosto, ljudi se lako naviknu na dobro...

Back