Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da ti se zgadi sta je sve ljudima interesantno i "in". Sve ruznije od ruznijeg.
Pa postoje ljudi koji vole horor filmove. Meni to bezveze, ali imas masu ljudi koji se loze na te Zombi stvari.
Ма неее, треба бити затуцани хришћанин, и носити мараму кад идеш у цркву.
А зомбији имају везе са вудуом а не са сатанизмом(који може да има само везе са верама које спомињу сатану).
Trebalo bi uvesti IQ test za sve gradjane Srbije, i kome bi IQ bio ispod 100,na licu mesta bi trebao da se strelja da ne siri svoje pogano seme i svoja nazadna uverenja.
Да ли сте Ви људи гледали серију Вокинг дед? Па серија је феноменална!!!
Мсм..од серија иду прво Мућке, па сто места празних, па после сто места, е ту је негде и Вокинг дед...
Мсм..од серија иду прво Мућке, па сто места празних, па после сто места, е ту је негде и Вокинг дед...
A u kom terminu je isla ta serija?
Od serija pogledaj Breaking Bad.
Имаш је на нету. Тако је добра да сам за један викенд одгледао два серијала. Сад је кренуо четврти. Нађи на нету па гледај од почетка.
Ne pada mi na pamet da gledam takve gadosti sa krvlju, nego te pitam, u koje terminu isla kada se davala na TV?
Ne pada mi na pamet da gledam takve gadosti sa krvlju, nego te pitam, u koje terminu isla kada se davala na TV?