nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
naravno
tako je kad nadripatriotski orijentisani radikal izrecituje srpsku istoriju u jednoj rechenici
sta drugo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naravno
ni ja
pitaj ga da objasni sta je hteo da kaze sa onim "jedan heroj"
mislim na nick "savin"
RUSI I SRBI-JEDAN NAROD I JEDAN HEROJ..
Živeo Džodžuašvili !
(Valjda misli na Kobu)![]()
"Saga o Radovanu " , polako prelazi iz par ekselans , politickog dogadjaja , u najgoru , slinavu latinoamericku sapunicu......sa svim elementima bolesne kombinacije Kasandre i Sandokana ( ovo drugo , zbog izgleda glavnog glumca ).......
Elem, od dana hapsenja, zatrpani smo ekskluzivnim informacijama o mistiku u crnom, koji je lecio suljeve beogradjanima, savijao kasike mentalnom silom, drzao predavanja o prolaznosti zivota i beskonacnosti univerzuma.......slusamo sta je jeo, koliko tanko je kakio ,koliko cesto je pikio......javljaju se pacijenti, poslovni partneri, komsije koje su ga vidjale u lokalnoj kasapnici kako kupuje duvan cvarke..........ceo grad je izgleda, bio , barem jednom u kontaktu sa Davidom, makar ga ocesao u lokalnom GSB u , ako vec nije imao zadovoljstvo da se leci kod doticnog gurua.........
Nova epizoda , outlaw Davida je isplivala danas, a tice se njegovog ljubavnog zivota, misteriozne ljubavnice koja ga je pratila , mazila i pazila ( i zvala ga Djordje ) , a da nije znala da joj 5 mil. $ , leze na dohvat ruke,,,,,hrcu , prde i mrmljaju u snu....Nije znala, nije htela, ili nije smela.......djavo ce ga znati........
Elem, dobili smo vanserijskog superheroja.......mentalnog gurua, balkanskog pastuva, bosanskog koljaca, dobrocudnog prodavca masti za suljeve " a la Rasha" .....sve u jednom , neverovatnom liku , koji ce , bez sumnje vaskrsnuti u nekoj jeftinoj koprodukciji srBsko - azerbejdzanske skole filma....suska se, da ce mozda i sam Emir - Jelenko - Kusturica , umesati prste u reziju ovog istorijsko - ljubavnog horora.............
I kao sto nakon nekoliko epizoda spanskih , kolumbijskih ili meksickih bljuzgi ....covek nakon pocetne radoznalosti , pocinjeda dobija probavne iritacije , i blagi proliv cim pocne spica za iste.......tako i ja, vec umoran od ovog Rasha mona, jedva cekam da ga istovare u Hag, zatvore pored Seselja, i bace kljuc ......Neka se holandjani yebavaju sa Rashavishnom , a mi malo da odmorimo, bar te dve nedelje dok traje pauza skupstine .....ako u medjuvremenu ne nadju Ratka, kako radi na neurohirurgiji na VMA, operisuci na otvorenom mogu, prerusen u precvalu doktorku .......Srbija je to, brate.......zemlja cudesa
Elem, jeste da traje tek par dana, ali .........smorilo , brate......kad ce olimpijada, yebote????
Nešto nema sreće ovih dana...Бог дао здравља и среће нашем председнику Радовану!![]()
U Moskvi je odrzan miting podrske Radovanu-parola..Рекао је ''један народ, један херој''
У смислу заједнички, вероватно
Rejmonde, sa vatrom se igraš.
ne pretim niti bilo šta slično, nisam takav. samo tolika neodgovornost ne može proći nesputano.
našli ste zlatno tele usred pustinje, bravo. ali ne zaršava se sve na tome.
znam da će posle ovoga uslediti tone i tone inferiornih smajlija, ne smeta mi, žao mi vas je.
Rejmonde, sa vatrom se igraš.
ne pretim niti bilo šta slično, nisam takav. samo tolika neodgovornost ne može proći nesputano.
našli ste zlatno tele usred pustinje, bravo. ali ne zaršava se sve na tome.
znam da će posle ovoga uslediti tone i tone inferiornih smajlija, ne smeta mi, žao mi vas je.
Neka su ga uhapsili. Da li je zločinac ne znam ali je kukavica i kreten. Nije ga bilo strah da se širi za vreme rata kad su tuđa deca ginula a kad je došao red da odgovara onda se sakrio kao poslednji paćenik. Ako nije kriv neka to dokaže, nema on pravo da koči 7 miliona ljudi. Muka mi je već i od njega i od svih manijaka što ga podržavaju.
Neka su ga uhapsili. Da li je zločinac ne znam ali je kukavica i kreten. Nije ga bilo strah da se širi za vreme rata kad su tuđa deca ginula a kad je došao red da odgovara onda se sakrio kao poslednji paćenik. Ako nije kriv neka to dokaže, nema on pravo da koči 7 miliona ljudi. Muka mi je već i od njega i od svih manijaka što ga podržavaju.
A naser oric koji je poklao srbe njega ne spominjes?![]()
A ti ,sa svim onim peticama i desetkama,mislis da on koci 7 miliona ljudi?!
kakvi smajliji. Jok ima gore retarda koji se cepaju kao ludi.
Ne razumem kako mislis zlatno tele???
Neka su ga uhapsili. Da li je zločinac ne znam ali je kukavica i kreten. Nije ga bilo strah da se širi za vreme rata kad su tuđa deca ginula a kad je došao red da odgovara onda se sakrio kao poslednji paćenik. Ako nije kriv neka to dokaže, nema on pravo da koči 7 miliona ljudi. Muka mi je već i od njega i od svih manijaka što ga podržavaju.š-QUOTE]
![]()
Нешто си рекла?![]()
ovo što se dešava je KATASTROFA, a tek ćete videti posledice.
...