Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zcepanje: Vidiš, takve insinuacije mi nisu padale na pamet, mada imam običaj :zper: Pogotovo u pećini sa stalaktitima i stalagmitima :mrgreen:

Nemam ja preterani problem sa asocijacijom :zper:...ali je, brate, mnogo velik i mnogo skup za ovu napaćenu zemlju, pa nek' je i falusoidan. Ne mogu da opišem koliko me od početka ta priča nervirala.

Ali, dobro, neću više da mračim, obećavam.

A mi iz sela ni ne znamo za taj spomenik toranj... šta li je... bem li ga...
Ja garantujem da 80% ljudi iz moje opštine nikad nije ni bilo u BG-u... misim, ne znam ni što sam ovo napisala, eto... to mi uvek padne na pamet kad pričamo o prestonici...

Opet stižemo do gladne dece? :whistling:

Jašta :lol:

Ebg, rasipništvo me najviše nervira. Odakle god da su potekle, tu su silne pare ulupane, u jednoj zemlji gde se sve raspada. Pa samo i na nivou Beograda da razmišljaš, most nam se ljulja, a mi otvaramo toranj :roll: A gde je onaj čemer i jad van Beograda....
Kapiram ja i želju i simbol i sve, volim ovaj grad više od svega, i plakala sam za starim tornjem, upravo zbog toga, zbog simbolike, i ne mislim da ništa ne treba pipati dok se apsolutno svi porblemi ne reše i svi gladni ovog sveta ne nahrane, ali brate....mnogo je, premnogo.

Eto, a lepo sam rekla da neću da mračim, Pussy, Pussy, na zlo me navodiš :rumenko:

Ebg, rasipništvo me najviše nervira. Odakle god da su potekle, tu su silne pare ulupane, u jednoj zemlji gde se sve raspada. Pa samo i na nivou Beograda da razmišljaš, most nam se ljulja, a mi otvaramo toranj :roll: A gde je onaj čemer i jad van Beograda....
Kapiram ja i želju i simbol i sve, volim ovaj grad više od svega, i plakala sam za starim tornjem, upravo zbog toga, zbog simbolike, i ne mislim da ništa ne treba pipati dok se apsolutno svi porblemi ne reše i svi gladni ovog sveta ne nahrane, ali brate....mnogo je, premnogo.

Eto, a lepo sam rekla da neću da mračim, Pussy, Pussy, na zlo me navodiš :rumenko:

...sFatili smo te Medo...sledecci toranj bicce asocijacija na kondom ( upakovan )...malo tje da koshta...a drugi problemi opet necce biti resheni...:mrgreen:... (nasha parola )...

A mi iz sela ni ne znamo za taj spomenik toranj... šta li je... bem li ga...
Ja garantujem da 80% ljudi iz moje opštine nikad nije ni bilo u BG-u... misim, ne znam ni što sam ovo napisala, eto... to mi uvek padne na pamet kad pričamo o prestonici...

ma ebo toranj.. nego meni i dalje nije jasno de tvoj macak nadje zgradu od tri sprata

Ma znam, kapiram ja sve to... nego sam se ovih dana na jednoj drugoj temi već krvila oko toga, kako mi Srbi volimo da se bavimo tuđim finansijama pa kao šta se sad otvara fond za kučiće kad su nam deca gladna? :dontunderstand: Mislim, kako pevaljke mogu da kupuju čizmice od 500e a Srbija siromašna :roll:
Svako ima svoje prioritete, i daje svoj novac za šta želi. A toliko ima ljudi koji se pozivaju na tu gladnu decu, a ona i dalje gladna... kapirate šta hoću da kažem?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back