Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mwahahaha, kabanica srama, sto mu ne stavi i onu plasticnu kupu na glavu da ga dokusuris =D

ej nemoj tako imao je kul kragnu ko drakula :mrgreen:

a inace stvarno prica, uglavnom gundja (na "gazde") evo sad bas lezi na svom krevetu i mrmlja u jastuk. a sta to znaci, u prevodu: samo da si me pustila pokazao bi ja onoj sto pere stepeniste, kako samo moze da mi canglja ispred vrata, lupa, pomera otirac, a ti joj jos sipas vodu, a ja dobijem po njusci sto lajem, a ja sam samo brano teritoriju, jesi li ti videla onu motku, a i kofa je sumljiva, nemas bre pojma, da mene nema, sve bi nam pokrali i oteli nam svu hranu iz frizidera. e da granule si mogla da joj das, nisu nesto....

Sad ću ja da kažem, kao što kažu iskusnije forumašice - ima tema (na ljubimcima). Ali da ne budem baš toliki hejter evo odgovoriću - :besna: :besna: prestani da me čačkaš dok spavam i da mi kvariš krzno, posle pola sata moram svaku dlaku da vraćam na svoje mesto... i idete mi na živce kad puštate decu u kuću, ceo dan moram da provedem na ormanu....
I moram da dodam - ovako preslikano izgledaju moja Macumica i moj tata, u vreme večere... ali bukvalno su iste sve stvari, od uzdisanja, leganja na mesto gde si sedeo, do gašenja TV-a, doduše guzom ne šapom :lol:

Poslednja izmena:
Moja cincila : Zasto, ali zasto ne mogu ceo dan da vrsljam po stanu, da se odbacujem o zidove, kupam u svojoj spa banji od vulkanskog peska...? :( Evo, u znak protesta, uhvatila sam se za resetke kaveza i nabacila onu tuznu zatvorenicku facu, ali oni me ignorisu...Eeeee, osveticu se ja njima...njoj cu pojesti svo cvece, a njemu sve kablove...hihihiih...Sta...? Misle da necu ako mi daju kao poslasticu suvo grozdje...!?:roll: I posto necu vise da ih gledam, sad cu namerno da skacem po kavezu da zatvore vrata od sobe jer im, Boze moj, smeta ...Ustvari, bolje da cutim...Onaj veliki je rekao da ako ga budem nervirala napravice muf od mene...:sad2:

e sad cu biti kvarna, ali istina je: gileta spicili malo hormoni i samo gleda da nadje nesto da zaskoci, fala bogu na dvonosce ne reaguje. u njegovom oblacicu ide sledeci tekst kad izadje napolje: frka frka, zenka zenka zenka, tu je negde, osecam je, cekaj da liznem malo ovu travu da vidim jel tu prosla, eno ga nesto na cetiri noge..... hmmm musko je, hmmm ma kakve veze ima, ej bre sta rezis, ma samo malo, malkice, smiri se....... sto me odvlacis, sto me odvlaaacis... hm vidi ovoga, hm i on je musko, hmmm i mlad je, necu, hmmmm ma ipak hocu...... ej sto me odvlacis, heeej samo malkice eeej....

hehe, bas sam juce o tome razmisljala gledajuci mog psa kako me gura njuskom i nadi da cu ga po 1000. put tog dana ceskati...pomislih "ala bi ti bio gusitelj da umes da govoris". -"Aaajde vise navlaci te patike, koliko ti vremena treba? Sta ih oblacis 100 godina? Do sada sam vec mogao da obelezim par drvca i zeznem druge i mozda na'vatam onu moju...bilo koju...sta smaras? Sta me pitas je l' hocu napolje 10 puta? Jok necu! Je l' ti izgledam kao da sam ravnodusan? Naravno da hocu, izgrebao sam zid i vrata a ti nisi sigurna? Sta, smesno ti je? Ajde vise! Ti i tvoje patike...sto moras uvek da ih obuvas, i stalno nesto zaboravljas pa se vracas po telefon, po cigarete, po kljuc, po jaknu...i nikad ne mozes iz prve da nadjes...i sta ce ti uopste patike? Vidi kako ja! Ohhh, smilovala se! I vidi, vec hoces nazad kuci! Neeeee...dobro, onda mi da da jedem. Daj mi, daj mi, daj mi, daj mi...eto to malo parce sira...dobro sledece...pa sto sve ti jedes? Pa glaadaaan saaam! Jao, evo ga cale! Strava, strava, nije me napustio!!! Presrecan sam sto te vidim, ajde raduj se i ti! Jos, jos! Reci mi kako sam ti nedostajao i..je l' si mi doneo nesto da glockam? E dobro, sad mogu mirno da spavam...samo me pustite na miru...

Ovo ispade sjajna tema =)

Nazalost nemam kucnog ljubimca, ali evo mog malog doprinosa temi, jeste cilimce, ali je smesno:

The Dog's Diary

8:00 am - Dog food! My favorite thing!
9:30 am - A car ride! My favorite thing!
9:40 am - A walk in the park! My favorite thing!
10:30 am - Got rubbed and petted! My favorite thing!
12:00 pm - Milk bones! My favorite thing!
1:00 pm - Played in the yard! My favorite thing!
3:00 pm - Wagged my tail! My favorite thing!
5:00 pm - Dinner! My favorite thing!
7:00 pm - Got to play ball! My favorite thing!
8:00 pm - Wow! Watched TV with the people! My favorite thing!
11:00 pm - Sleeping on the bed! My favorite thing!

The Cat's Diary

Day 983 of my captivity.
My captors continue to taunt me with bizarre little dangling objects.
They dine lavishly on fresh meat, while the other inmates and I are fed
hash or some sort of dry nuggets. Although I make my contempt for the
rations perfectly clear, I nevertheless must eat something in order to
keep up my strength.

The only thing that keeps me going is my dream of escape. In an attempt
to disgust them, I once again vomit on the carpet. Today I decapitated a
mouse and dropped its headless body at their feet. I had hoped this
would strike fear into their hearts, since it clearly demonstrates my
capabilities. However, they merely made condescending comments about
what a "good little hunter" I am.

There was some sort of assembly of their accomplices tonight. I was
placed in solitary confinement for the duration of the event. However, I
could hear the noises and smell the food. I overheard that my
confinement was due to the power of "allergies." I must learn what this
means, and how to use it to my advantage.

Today I was almost successful in an attempt to assassinate one of my
tormentors by weaving around his feet as he was walking. I must try this
again tomorrow, but at the top of the stairs.

I am convinced that the other prisoners here are flunkies and snitches.

The dog receives special privileges. He is regularly released, and seems
to be more than willing to return. He is obviously retarded.

The bird must be an informant. I observe him communicate with the guards
regularly.

I am certain that he reports my every move. My captors have arranged
protective custody for him in an elevated cell, so he is safe. For now...

The only thing that keeps me going is my dream of escape. In an attempt
to disgust them, I once again vomit on the carpet.
kittiespuke1-1.jpg

Мој Бруно је био научен да сачека да му сипам храну у чинију и да му кажем:''Иди једи!'', и тек тада би прилазио и јео. Е сад, како је био јако избирљив, кад год бих му сипала псећу храну (коју је мрзео) или оне керефеке типа барени пиринач, поврће са месом у траговима....он би после мог:''Иди једи'', прилазио чинији, помирисао је, а затим би ме погледао некако погледом ''испод обрва'', натмурено, као да каже:''ЈЕДИ ТИ!!!''..:zcepanje:.....и одлазио би од чиније унатрашке, не пробајући ни залогај....

Da govori Aki bi verovatno vikao : Ajde da se igramo, ajde, ajde, ajde, sta cekas, evo je loptica, vidi kako sam brz, a vidi ovo HA?:tease::pas: ej to je moja koska....ne dam ti, ne dam ti grrrrrrrrr, ne dam, ne dam:tongue2: e sad me malo cesni e i tu me mazi, i tu i tu....
A napoljhu bi to bilo otprilike ovako: eeeheej ti, ajde da se igramo, evo me, ajde bre, idemo, stigni me, a ha sta ces sad, brzi sam. Ma gde nestade ona mala, gde si, juhu, gde si, sad cu te stici...
A kod hrane, dok mi jedemo slatkise - sto ovo dobro mirise (pa se oblizne), e ajde daj malo, daaaaaaaaaj, e necu se mrdnuti dok mi ne date malo tih slatkisa, sta to lepo klopate....
A meni posle davanja ostatka od rucka - sto ti dobro ovo, e extra, sit sam ko bure... pa legne ko efendija i samo se proteze....:heart:

Nekada mi se cini da samo sto ne progovori :)
A kad bi progovorio rekao bi .....o opet granule :roll:
-daj malo daj malo , daj malo tog sto ti jedes , bas super mirise ...
-pomeri se malo da i ja legnem sta si se tu rasirila :evil:
-sto da ne spavam na jastuku pa i ti spavas :dontunderstand:
-ides napolje ? a jaaaaa???? :besna:
-gde si ceo dan, sedim ovde u boxu ko kreten , grlo me zabolelo od lajanja :evil:

Joj moj pas je bolestan i sad sam mu jedva dala sirup od belog sleza. Na kraju sam morala da legnem na ledja na sred kuhinje i da stavim njegovu glavu medj kolena i da uspricam sirup na silu . Scena bi verovatno bila smesna da nije tuzna.

Onda je pobegao u box i nije izasao 15 min...a gleda me i verovatno misli....gaduro sta si mi ovo sipala, cime me trujes, sta sam ti zgresio...znas kad cu da izadjem - NIKAD !

Al je ipak izasao i legao na pristojnu razdaljinu i gleda me pogledom tuzne sove .

Баш и нисам неки љубитељ љубимаца. :confused:
Имала сам и кере, и папагаје, и рибице...А сад имам једног Трефа и једног мачка који нема име.
Треф је селџук, врло необичан.
А шта ми каже? Шта да каже, мученик, самохран је, не водим га у провод, ништа женске и те ствари..
Али је сладак, волимо се, и стално нас зове да се играмо.
Има већ скоро 6 година и још је незрео као и онај који ми га је поклонио. :sad2:

Воли да нас позове у башту, да се истрчи, а нисам сигурна да му треба женска, мислим да смо му ми довољни.
Ух, баш и нисам одговорила на тему!

Pa bas i nisi :lol:
Jadan mali zanemareni Tref , grozna zeno .

Ма, није занемарен!
Оћеш причу о Цилету? :mrgreen:
Циле је био пиле које је пар недеља боравило у НС на осмом спрату. Пошто више није могао да живи у стану, донесемо га код нас. Но, није хтео да се меша са осталом живином, јер он није био обично пиле, био је Циле!
И онда шета и трчи по дворишту цео дан, а увече стане испред врата и виче:,,Пијипијупију...!!!'' И морамо да га пустимо у предсобље да преспава у кутији.
Било лето, ја држим отворена врата, он уђе у собу, попне се на тросед и пијуче, јер тупави не уме да сиђе!
Онда га спустим доле. И грдим га, а он ме гледа и знам да би се свађао.
Онда, док кувам ручак, утрчи ми у кухињу, укаки се на плочице и побегне!
Па се сакрије иза врата и вири и гледа ме неваљало. Кажем му:,,Циле, видим те!'' а он збрише, па после опет дође.
Е, то је било чудо од Цилета! И постао је леп петао, а навикао да неком од нас седи на рамену! Изгледали смо блесаво са петлом на рамену, да вам не причам...
И нисмо га појели, умро је природном смрћу код једног нашег кума којем смо га дали да му забавља коке... :heart:

Mi smo na placu imali Rakija .
Petao kapitalac .
I Raki je bio bog kokosinjca sve dok se jednog dana nije zaleteo na moje dete rasirenih krila ...:evil:
Onda se moj muz zaleteo na njega desnom nogom i motkom.
Raki ni tad nije odustajao .
Bila je to borba prsa u prsa ...:mrgreen:
Al izgubio je Raki i zavrsio u supi ...
Tako ce da prodje i svako drugi ko mi takne dete ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back