Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ulazi lijepa plavusa u trgovinu sa zivotinjama s namjerom da kupi neku egzoticnu zivotinju. Nakon malo razgledavanja opazi kutiju sa zabama. Na kutiji je pisalo: Zablji seks! Jedna zaba 50$! Ako ne budete zadovoljni, vracamo novac! Uputstva prilozena. Plavusa pogleda oko sebe da li je neko gleda i sapne prodavacu za pultom:
- "Uzimam jednu."
Prodavac uzme jednog zabca, da joj listic i kaze:
- "Pozorno slijedite upute:
1.Istusirajte se .
2.Namirisite se najboljim parfemom.
3.Obucite seksi rublje.
4.Legnite u krevet i postavite zabca na pravo mjesto."
Plavusa sve pripremi kako je pisalo i brzo legne u postelju, postavi zabca na pravo mjesto, ali na njeno iznenadenje nista se nije dogodilo. Pocela je kipjeti od bijesa, misleci da su je jos jednom prevarili. Jos jednom procita upute i opazi u donjem kutu listica sitnu poruku: Ako imate bilo kakvih problema, nazovite trgovinu sa zivotinjama.
I ona odmah nazove. Muski glas na drugoj strani joj odgovori :
- "Odmah dolazim!"
Nakon pet minuta se zacuje zvono. Plavusa otvori vrata i objasni:
- "Vidite, napravila sam sve kako pise u uputama, ali ta se prokleta zivotinja samo sjedi tako i nista se ne dogada."
Muskarac sav zabrinut digne zapca, pogleda ga direkto u oci i ozbiljnim glasom mu kaze:
- "A sad me dobro poslusaj! Ovo je zadnji put da ti ja pokazujem!"

Сутра ћу касно сазнати тему, идем са сином да му купим нешто што се зове ајпод, а служи за заебанцију и пражњење маминог новчаника... :besna:

eh...mi letos kupili klincu Iphone.za rodjendan..a neki dan dolazi muz kuci i kaze :Vidi...ja kupio sebi jedan Iphone 8 gb bas je cool
mislim,prolupao covek skroz:eek:

eh...mi letos kupili klincu Iphone.za rodjendan..a neki dan dolazi muz kuci i kaze :Vidi...ja kupio sebi jedan Iphone 8 gb bas je cool
mislim,prolupao covek skroz:eek:

Код нас може да се деси само да мама купи себи за који месец... :)
Тата је навучен на компјутере, а заједно смо навучени на усисиваче... :confused:

Код нас може да се деси само да мама купи себи за који месец... :)
Тата је навучен на компјутере, а заједно смо навучени на усисиваче... :confused:

Ma ovi moji odlepili...skroz...ja ga imala prosle godine,ali...u to vreme nisam imala wireless internet,pa mi bila skupa zaebancija ,oshishao me mobilni operater jednog meseca i ja ga prodala...:lol:
e sad...taman sam se ponadala da ce lap top da ostave na miru posto imaju ta cuda,kad mm uze lap top i ne pusta 40 minuta...prodje mi petak,bem ti:sad2:

U kupeu poslovnog voza prepoznale se stare drugarice od kojih je jedna casna sestra.
- Jao, kakva divna bunda!!! Odakle ti, upita ona
- Eh, nezaoboravno zimovanje... odgovori joj drugarica
- Ohhh, kakav predivan nakit!!! Odakle ti? Opet upita casna sestra
- Heee, to je bio fantastican vikend...
- Ovaj, a ta prekrasna bunda?
- E, to je bila jedna nezaboravna noc....
... i tu se rastanu...
sutra uvece u manastiru...
kuc-kuc, neko lupa na vratima sobe casne sestra.
- Ko je? upita ona..
- Otac Petar ovde!
Ma, yebi se i ti i tvoje karamele!!! ..

Dodje ciganka kod ginekologa.
Doktor kaze "svucite se", ona to uradi, doktor pridje, pogleda je i zbunjeno upita:
Kako to, kosa ti posedela, a dole si crna?

Pa doktore, gore briga, dole razbibriga!!!

Ha, ha... Podseti me na neke fizikanere...
Ja prolazim, a jedan se dere: 'De si, mrka!!!
Kaze mu koleZa: Kako mrka, vidis da je plava?
Ovaj prvi ce ti, ni pet ni sest, nego: Jeste gore plava, ali je dole mrka... :besna:

Poslednja izmena:
:cao: ja sam tu ;)

Posto svi danas kuckaju neke viceve evo jedan i od mene:

Vraca se porodica medveda iz setnje kuci.Sedaju za sto da rucaju i tata medved kaze -Moj tanjir je prazan,neko je jeo iz njega! Mali medved kaze -I moj tanjir je prazan,neko je jeo iz njega! A mama medved kaze -Aj ne serite, jos vam nisam ni sipala!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back