Sestrinstvo Mis Prisi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sram te bilo, vidi kako sam se ja uzdržala :tiganj:
:zcepanje:

:rumenko: sta cu kad sam lajava :cool:

i sad da se čovek zapita koja je svrha toga
=)
al ne, ozbiljno, meni je to baš onako tužnjikavo
samo tražiš malo pažnje od nekog tamo desetog, valjda jer je ne dobijaš kod kuće
a nemaš.. snage, čega već, da uradiš nešto konkretno (odeš, nađeš švalera, nađeš rešenje)

mislim, ne osuđujem ja, svi mi povremeno radino jadnjikave stvari =)

Eto sve si rekla .
Ima zena koje ce sa reci lako da predju na dela da traze sta im fali u realnom svetu , ima pak onih koje to zele al ne smeju da urade. I onda nadju kompromisno resenje ....imam svalera al niko za to ne moze da me osudi jer jeli nista uaradila nisam...malo flerta ne moze da skodi...

A sto se tice gore pomenutih slika, po pravilu , evo pokazuje se to vec x puta , tamo gde se najmanje nadas desi se nesto tako. Da su moje slike osvanule negde na forumu , niko tome ne bi pridavao znacaja , al kad osvanu slike cedne i neupucene onda to dobija jedan drugi smisao ...

Pa se ja sad pitam ...sta ljudima treba da se foliraju kad sve nase istine kad tad izadju na videlo :dontunderstand:

Linda , LInda je pokrenula temu , pa pobegla ostavila mene da ispadnem najgora od sve dece.
I posle kazu ja tracara ....vodja bande cetera....vodja klana ....

E zivote lutalice ...
A trebala sam da se izdajem za finu ko neki , pa da sve radim inkognito...TO je taktika !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back